Znam da je jedan u 15h... barem je do sada bioMashke je napisao/la:U koliko sati su sutra treninzi,ne moze se cekat do subote
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako je neko bio na treningu ili zna neki info kakav je ovaj novi lijevi bek na probi?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
brz, prodoran, ofanzivantm8782 je napisao/la:Ako je neko bio na treningu ili zna neki info kakav je ovaj novi lijevi bek na probi?

- invincible1921
- Kontakt:
Hajde pocni vise osjecam se ko da u rat idem da je sad il nikad mi ili oni ....
Nek se zna samo da pored toga sto cemo kupit sve pa i derbi, da se planira kupovina i pehara ako ne daj Boze budemo drugi pa da imamo svoj privatni pehar
Nek se zna samo da pored toga sto cemo kupit sve pa i derbi, da se planira kupovina i pehara ako ne daj Boze budemo drugi pa da imamo svoj privatni pehar

=\_1921_/=
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ove godine navijaci su najpotrebniji, al osjecam da nismo dorasli zadatku, kao i niko u ovoj ligi, a vala ni klub se nesto plaho ne trudi da privuce ljude...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- invincible1921
- Kontakt:
ko voli klub i iole ga prati zna kakva je situaciji i kolko je potrebno svako grlo i dlan, ne treba mu nikakva najva i reklama. Sto se tice kluba i nemara njihvog to stoji....Baja_Zvjerka je napisao/la:Ove godine navijaci su najpotrebniji, al osjecam da nismo dorasli zadatku, kao i niko u ovoj ligi, a vala ni klub se nesto plaho ne trudi da privuce ljude...
=\_1921_/=
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma takvih ima 5 milja plafon, neki ne mogu, neki nemaju para, ovo ono i eto ti 3 milje po tekmi, sada zbog dobrih protivnika ce biti vise i eto... I mi smo lijeni navijaci, mogla je i grupa puno stvari uraditi za bolju posjetu, ali klub je naravno tu trebao glavni koordinator biti, al ko ce jbga...invincible1921 je napisao/la:ko voli klub i iole ga prati zna kakva je situaciji i kolko je potrebno svako grlo i dlan, ne treba mu nikakva najva i reklama. Sto se tice kluba i nemara njihvog to stoji....Baja_Zvjerka je napisao/la:Ove godine navijaci su najpotrebniji, al osjecam da nismo dorasli zadatku, kao i niko u ovoj ligi, a vala ni klub se nesto plaho ne trudi da privuce ljude...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- invincible1921
- Kontakt:
ma ja sam vise puta napiso dosta akcija koje su se mogle napravit da se poveca posjeta , al ocigledno niko u klubu nije stalo do togaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma takvih ima 5 milja plafon, neki ne mogu, neki nemaju para, ovo ono i eto ti 3 milje po tekmi, sada zbog dobrih protivnika ce biti vise i eto... I mi smo lijeni navijaci, mogla je i grupa puno stvari uraditi za bolju posjetu, ali klub je naravno tu trebao glavni koordinator biti, al ko ce jbga...invincible1921 je napisao/la:ko voli klub i iole ga prati zna kakva je situaciji i kolko je potrebno svako grlo i dlan, ne treba mu nikakva najva i reklama. Sto se tice kluba i nemara njihvog to stoji....Baja_Zvjerka je napisao/la:Ove godine navijaci su najpotrebniji, al osjecam da nismo dorasli zadatku, kao i niko u ovoj ligi, a vala ni klub se nesto plaho ne trudi da privuce ljude...
=\_1921_/=
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Problem i jeste u tome sto prijedlozi dolaze od tebe i od mene, a ne od nekoga unutar kluba koji bi to sve realizovao...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
A ko je je igrao koju pozicijusuper je napisao/la:Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić znaci otprilike je to prvih 11 za bijeljinu,tu jos jamak,brkovic,bajic.......ok meni ekipa koja moze uzeti 3 boda

Što se tiče privlačenja raje ja se nešto nadam da će sa novim direktorom i tom sistematizacijom radnih mjesta doći i do toga da se zna čiji je to posao. Mada evo sad je ova polugodišnja pristupačna i trebalo bi da se kupi.
-
- Kontakt:
Kada bi protiv Zrinjskog pustili onaj sistem 2+1, sigurno bi napunili jug, a raja bi se dobro zagrijala i za dalje.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
-
- Kontakt:
Kao i na pripremama:zaboljisportuBiH je napisao/la:A ko je je igrao koju pozicijusuper je napisao/la:Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić znaci otprilike je to prvih 11 za bijeljinu,tu jos jamak,brkovic,bajic.......ok meni ekipa koja moze uzeti 3 bodaNe fakat toliko ovi naši igrači mijenjaju pozicije da više ne znam ni to. Sad je jel tako Stana lijevo? Na pripremama je bio desno koliko sam upratio. Ramić špic ILI Ara? Svraka krilo ili zadnji vezni? Isto i za E. Sadikovića pitanje? Ili je možda Ara krilo, Svraka centralni, a Enis zadnji?
Što se tiče privlačenja raje ja se nešto nadam da će sa novim direktorom i tom sistematizacijom radnih mjesta doći i do toga da se zna čiji je to posao. Mada evo sad je ova polugodišnja pristupačna i trebalo bi da se kupi.
Stana desno, Sejo lijevo. Svraka lijevo, Ara polušpic, Enis sredina.
Sta je uradio, pa da uprava na jednog od najboljih igraca tako odustane u ovaj krizni vakat ?domorocki je napisao/la:Jamak neće igrati sto posto,a ako ne promjeni ponašanje neće igrati nikako ovu polusezonu.Onaj sastav što je SUPER nabrojao bi trebao početi u Bijeljini.Bogdanović ima zdravstvenih problema,dali će se riješiti do subote,ne znam.Ara dobar,Stana dobar,lijevi bek vrlo dobar
Trenira li jos Alibasic ?
NO PYRO NO PARTY
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Re: FK Željezničar
Ovaj je do sada podosta lupao, pa sumnjam da ga vec na Grbavici necemo gledat...
Alibasic je potpisao, sto ne bi i trenirao?
Alibasic je potpisao, sto ne bi i trenirao?
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma znam da je potpisao na 1 god. ali ne mogu ga naci u izvjestajima od proslih utakmica. Ili sam ja slijep 
edit
Do mene je, vrijeme je za ocnog
Nakon zagrijavanja na treningu, dvije ekipe su igrale trening utakmicu, a pobjedu je odnio “narandžasti” tim za kojeg su igrali Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić. S druge strane, za “plave” su igrali: Antolović (Karić), Memija, Hasanhodžić, Zolotić, Dedić, B. Čolić, Jamak (D. Sadiković), Bajić, Alibašić, Kvesić i Brković.

edit
Do mene je, vrijeme je za ocnog
Nakon zagrijavanja na treningu, dvije ekipe su igrale trening utakmicu, a pobjedu je odnio “narandžasti” tim za kojeg su igrali Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić. S druge strane, za “plave” su igrali: Antolović (Karić), Memija, Hasanhodžić, Zolotić, Dedić, B. Čolić, Jamak (D. Sadiković), Bajić, Alibašić, Kvesić i Brković.
NO PYRO NO PARTY
Kako je taj Jamak mogao biti dobar igrac i napraviti sjajnu karijeru da je imao i malo mozga. Sjecam se te generacije,ja malo mladji od njega i trenirao sa mladjim ,najbolji je bio u generaciji,daleko najbolji,kakva kontrola lopte,pregled,umjetnost ali uvijek je pravio probleme,nerjetko trenirao i sa mladjima itd ,fakat steta ali sta je tu je.
Nadam se ovom beku da potpise uskoro,Ara je spreman fizicki sigurno i najspremniji(uz Stanica)
Nadam se ovom beku da potpise uskoro,Ara je spreman fizicki sigurno i najspremniji(uz Stanica)

Zeljeznicar! 1921 !
Sa druge strane pak, stručni štab nikad nije imao lakši zadatak sastaviti ekipu koja će istrčati u Bijeljini. Lončarević je siguran na golu, a Stanić na jednoj od pozicija u odbrani, najvjerovatnije na desnoj strani. Naravno, Bogdanović i Zeljković bi mogli igrati stopere, a Bučan lijevog bočnog.
Jedina je dilema zapravo, ko će umjesto Tomića u vezni red, s obzirom na to da su u konkurenciji za to mjesto Enis Sadiković i Nermin Zolotić. Ostatak tima činiće provjereni igrači, a jedina dobra vijest zapravo je povratak Armina Hodžića iz Liverpoolovog kampa.
Evo napokon su uklonili ono Re: ispred FK Željezničar- Bez obzira na sve probleme, najjači smo u ligi. U svim linijama imamo odlične igrače, a, što je možda i najvažnije, imamo pobjednički duh, što se pokazalo u prvom dijelu sezone - smatra Hodžić.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Koliko sam ja čuo trening je napustio zbog lakše povrede, a ne zbog ponašanja.Buu je napisao/la:Sta je uradio, pa da uprava na jednog od najboljih igraca tako odustane u ovaj krizni vakat ?domorocki je napisao/la:Jamak neće igrati sto posto,a ako ne promjeni ponašanje neće igrati nikako ovu polusezonu.Onaj sastav što je SUPER nabrojao bi trebao početi u Bijeljini.Bogdanović ima zdravstvenih problema,dali će se riješiti do subote,ne znam.Ara dobar,Stana dobar,lijevi bek vrlo dobar
Trenira li jos Alibasic ?
Treba dati podrsku momcima prije utakmice,doci na trening,ja trenutno nisam u Sa.ali radi bi,da znaju da nisu sami,da im damo snagu da dobiju u subotu,nece biti lahko ljudi vjerujte ..
Zeljeznicar! 1921 !