Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pozdrav i tebi, mislim da ima, kolega @amerosm je fan FlyersaTona je napisao/la:Pooz ekipa ima šta ovdje mojih simpatizera Flyersa?
Ajde bas mi drago da imam kolegu ovdje na forumurio_Ferdy88 je napisao/la:Pozdrav i tebi, mislim da ima, kolega @amerosm je fan FlyersaTona je napisao/la:Pooz ekipa ima šta ovdje mojih simpatizera Flyersa?
Inače Tavares se povrijedio u Sochiu i propušta ostatak sezone
Haj ti barem zivis u stanu. Moj buraz je u kuci, pa jadan lopata citavu zimu.SaltCityAttack je napisao/la:ide im praov na ruku ovo sto je zima..ljudi moji opet ide debeli -..nocas ce biti valjda -25 a kraj februara haloo ljudii dajte nam malo toplkije vrijeme...ja koja depresivna zima u Chicagu ebote zivot
Nisam s*ebao mi se program sa passwordimaNeutral je napisao/la:Šta bi dao da jednom postignemo taj gol sa igračem više. Treba razumjeti pojedince, još su im olimpijske igre u glavi.
Edit:
2:0, ne bi zabili Talbot-u da igramo još pet sati.
Btw, što si ex, jesi to popio čašicu bana?
Ima i najviše GWG-a u povijesti NHL-a, a igrao 3 god u Rusiji i dvije izgubio zbog lockouta, dakle mogao je komotno do 3 mjesta svih vremenaLillard0 je napisao/la:Jagr zabio 700.gol u karijeri po cemu je tek sedmi igrac kojem je to uspjelo.
Tona je napisao/la:Ajde bas mi drago da imam kolegu ovdje na forumurio_Ferdy88 je napisao/la:Pozdrav i tebi, mislim da ima, kolega @amerosm je fan FlyersaTona je napisao/la:Pooz ekipa ima šta ovdje mojih simpatizera Flyersa?
Inače Tavares se povrijedio u Sochiu i propušta ostatak sezone![]()
Dakle Islandersi 50% slabiji u napadu svida mi se![]()
Sutra je praznik za nas simpatizere hokeja kao igre a i svega sto se tice njega Sad-Kanda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.