Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
izgleda da Mo ne igra vcrs, bit ce tesko, njegovu ce ulogu morat preuzet Watson
Steta. Hil zabi onu trojku, poslije dekoncentracija u obrani u produzetku i poraz. Jos je vjerujem za onu LaMarcusovu loptu sto je samo tako protivniku na zakucavanje...
Veceras u Minnesoti, hajde tu ocekujem pobjedu.
Veceras u Minnesoti, hajde tu ocekujem pobjedu.
RIP CITY!
dobra je utakmica bila, vazno bi bilo dobit vcrs zbog teskog rasporeda u iducim utakmicama
C.J poena, to me posebno raduje, bilo bi lijepo kad bi nastavio s ovakvim partijama. Slijedi OKC doma, a tu nitko nije favorit
..
RIP CITY!
Osim jucerasnjeg poraza, dosla je i nova jako losa vijest da je Freeland ozlijedio desno koljeno i nece ga biti 4-8 tjedana
... Tesko ce bit bez nejga jer je svoju zadacu odradjivao jako dobro dosada, ali vrijeme je da Leonard poakaze sta zna...

RIP CITY!
a brine i slaba igra Lillarda u zadnje vrijeme, al valjda ce biti bolje poslije all-staraLillard0 je napisao/la:Osim jucerasnjeg poraza, dosla je i nova jako losa vijest da je Freeland ozlijedio desno koljeno i nece ga biti 4-8 tjedana... Tesko ce bit bez nejga jer je svoju zadacu odradjivao jako dobro dosada, ali vrijeme je da Leonard poakaze sta zna...
ni Robinson ni Leonard mi ne ulijevaju neki optimizam al nadam se da se varam
http://www.nba.com/blazers/news/tweets- ... me-edition" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo pitanja za Damiana uoci All-Stara
...
Malo pitanja za Damiana uoci All-Stara
RIP CITY!
Konacno se vracamo pravim utakmicama. Ali s losim vijestima. LMA ce izbivat s terena tjedan dana, znaci 4 utakmice, a i Leonard ce izbivat 2-3 tjedna zbog ozljede gleznja. Doduse potonji nije toliko bitan igrac, ali vazan za rotaciju. Sutra dolaze Spursi, i oni imaj usitnih problema s povredama tako da vidjet cemo... Robinson, C.J i Wright ce sigurno dobit vecu minutazu, ali i ostali. Jednostavno mora se ovo izdrzat.
RIP CITY!
Poraz i stvarno je gorak okus. SPursiam svaka cast, to je savrsenstvo od ekipe. A Blazersi su jednostavno pali kako fizicki, a s neigranjem najvaznijeg igraca to se itekako osjeti. Ne znam, sada dolazi Utah pa se nadam da cemo uzet pobjedu tu, treba im vratit samopuzdanja.
RIP CITY!
Nisam to nigdje procitao na njihovoj stranici, valjda ce ipak igrat jer nakon ovih poraza pobjeda je imperativ vecerasLillard0 je napisao/la:I Batum out kontra Jazza zbog bolesti cini mi se..
Odlicna zadnja cetvrtina za pobjedu, nakon sto su tri cetvrtine bile pravo mucenje, mislim da je presudio povratak Batuma u utakmicu koji je propustio veliki dio utakmice (cini mi se zelucani problemi) i sjajna slobodna bacanja, plus je sreca da smo igrali protiv slabije ekipe
No nema se sta zamjerit igracima, ocekivano je da ce bit tesko bez Aldridgea i Freelanda, te jos tu treba dodat bolesnog Batuma i veliki problem sto trenutno nema zamjene za Lopeza, pokusalo se sa Robinsonom, medjutim nije se pokazalo uspjesnim
Od rezervnih igraca najvise pokazao Barton, slijedi Minnesota
No nema se sta zamjerit igracima, ocekivano je da ce bit tesko bez Aldridgea i Freelanda, te jos tu treba dodat bolesnog Batuma i veliki problem sto trenutno nema zamjene za Lopeza, pokusalo se sa Robinsonom, medjutim nije se pokazalo uspjesnim
Od rezervnih igraca najvise pokazao Barton, slijedi Minnesota
Robinson je potrosio sve kredite. ne znam, u rotaciji sada mora biti, ali ovo sto igra je lose. S druge strane Wright je odigrao solidno jucer, C.J se jos nekako trazi mada sam siguran da ce s vremenom biti bolji. Mucimo se ovako bez "pola ekipe", ali valjda budemo izasli na kraj nekako.
RIP CITY!
-
Evil Genius II
pozdrav kolege fanovi, dugo se nismo 'vidjeli' na temi
ironicno je da sada kada gledam blazerse skoro svaku noc nemam vremena ostaviti komentara na temi, a onda kada sam imao vremena za pisanje nisam mogao gledati svaku tekmu. bilo kako bilo, jutros smo odigrali jednu od najboljih tekmi u ovoj godini, ako ne i najbolju. nisam mislio da cu ovo ikada napisati ali t-rob je izdominirao

koja energicnost covjece . . . ogroman je potencijal i ako bi samo mogao odigrati ovako ili barem priblizno dobro svaku noc to bi bilo idealno jer imati njega, lma i lopeza (i po potrebi freelanda) u rotaciji pod kosem je blagoslov za svaku ekipu.
ironicno je da sada kada gledam blazerse skoro svaku noc nemam vremena ostaviti komentara na temi, a onda kada sam imao vremena za pisanje nisam mogao gledati svaku tekmu. bilo kako bilo, jutros smo odigrali jednu od najboljih tekmi u ovoj godini, ako ne i najbolju. nisam mislio da cu ovo ikada napisati ali t-rob je izdominirao

koja energicnost covjece . . . ogroman je potencijal i ako bi samo mogao odigrati ovako ili barem priblizno dobro svaku noc to bi bilo idealno jer imati njega, lma i lopeza (i po potrebi freelanda) u rotaciji pod kosem je blagoslov za svaku ekipu.
vjerovatno ce to biti blokada sezone 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a jbes mi, t-rob poludio
. mora kad ga stalno kritiziramo. akcija sezone barem sto se blazersa tice. mozda je ova stina ozljeda lamarcusa dobrodosla jer se kao prvo on odmorio, a sada se igraci s klupe mogu dokazat, netko vise, netko manje. sta bih dao da robinson ovako nastavi igrat. btw. ovo peto mjesto me ne zadovoljava
.
nista sljedeca, postaaj je denver
.
nista sljedeca, postaaj je denver
RIP CITY!
-
Evil Genius II
t-aldridge"Guys came in and really picked up the energy and brought a lot to the game today," Lillard said. "When we got back to the locker room we were calling (Robinson) `Thomas Aldridge'. He was huge."
san antonio nije tako dalekoLillard0 je napisao/la:btw. ovo peto mjesto me ne zadovoljava![]()
Denver rijesen, umor se osjeti, Damian u izostatku LaMarcusa postaje pravi lider. Sazrio kao igrac i sada se to vidi. Netsi cekaju, moglo bi bit vecih problema, ali dobro da se igra u Rose Gardenu
.
RIP CITY!
-
Evil Genius II

a ono . . . da mi je neko pricao da ce klupa odigrati bolju utakmicu od startera nazvao bih ga ludim ali izgleda da su cuda ipak moguca.
Ide tekma odmah na skidanje, klupa odigrala najbolju utakmicu u sezoni. Eh da je ovako malo cesce
...
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.