FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jarni na obn 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nekako mi Jarni bas djeluje samouvjeren i jako optimistican po ovim izjavama.
-
- Kontakt:
balja udara adrijanu 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
sta ovo niko ne prica o novoj opremi, dresovima itd 

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/cimiro ... e-bih/1448" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
sta prica jarni

Moze li neko da provjeri u koliko je u petak trening pa da se ode podrzati momke nadam se u sto vecem broju.
- moustapha
- Kontakt:
- Hordas Doboj
- Kontakt:
http://www.hordezla.ba/index.php/197-tr ... red-zenicu

U proteklih par dana nadali smo se drugačijoj odluci fudbalskog saveza u vezi zabrane odlaska gostujućih navijača na utakmicu. Kad je i to propalo tražili smo načine da se Horde zla ipak pojave u Zenici u sigurno puno manjoj brojci od one koja bi bila u slučaju da nije nikako bilo zabrane. Večeras ipak bez obzira na sve pokušaje organizacije donesena je teška odluka da se na ovo gostovanje neće ići.
Odluka koja će među većinom biti kritikovana ali smatramo da svaka druga u situaciji kada se čeka naš pogrešan potez, graniči sa idiotizom. Nećemo biti navini i nemamo se kome i za šta pravdati i dokazivati. Pozivamo sve oni koji su planirali ići u Zenicu da dođu u petak na trening našeg kluba na pomoćni stadion u 16:30 da svojim igračima damo podršku pred ovu utakmicu.
SVI NA TRENING!

U proteklih par dana nadali smo se drugačijoj odluci fudbalskog saveza u vezi zabrane odlaska gostujućih navijača na utakmicu. Kad je i to propalo tražili smo načine da se Horde zla ipak pojave u Zenici u sigurno puno manjoj brojci od one koja bi bila u slučaju da nije nikako bilo zabrane. Večeras ipak bez obzira na sve pokušaje organizacije donesena je teška odluka da se na ovo gostovanje neće ići.
Odluka koja će među većinom biti kritikovana ali smatramo da svaka druga u situaciji kada se čeka naš pogrešan potez, graniči sa idiotizom. Nećemo biti navini i nemamo se kome i za šta pravdati i dokazivati. Pozivamo sve oni koji su planirali ići u Zenicu da dođu u petak na trening našeg kluba na pomoćni stadion u 16:30 da svojim igračima damo podršku pred ovu utakmicu.
SVI NA TRENING!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ima jedna mala kafanica na dnu lugavine na raskrscu
Kako imam osjecaj da ce ova pjesma poslije derbija biti na repeat cijelu noc

Re: Odg: FK Sarajevo
Logavina... nije lugavina... ali takvi kao ti i zasluzuju ovakve pjesme... sta reci...STARBUZZ je napisao/la:Ima jedna mala kafanica na dnu lugavine na raskrscu![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
znam da je logavina nego ne skontah gresku... a ovo je jedna kvalitetna sprdancija i zao mi je sto vam toliko cir proradi od ove pjesmeUtic je napisao/la:Logavina... nije lugavina... ali takvi kao ti i zasluzuju ovakve pjesme... sta reci...STARBUZZ je napisao/la:Ima jedna mala kafanica na dnu lugavine na raskrscu![]()

Moram reć da sam veliki navijač ovog tima. eto onako ne znam što
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Bravo Benjo svaka čast.

- Burberry46
- Kontakt:
SVImoustapha je napisao/la:U 16:30h.
Svi na trening!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam bio u Manchesteru pricao sa ljudima ,navijacima Uniteda i bas se isto ovo desava i tamo,svakakve gluposti se pisu,pricaju,vise se mrzi United nego li voli City,nesto slicno se desava i kod nas,bez uvrede ali popustite malo,imate svoj klub volite ga ,bas i na FB citam i to nisu djeca,nego stariji navijaci kako spominju Tana i svaki dan jedno te isto,**** zelju,zeljo druga liga itd,nista za Sarajevo,ja ovo nisam jos vidio koliki komplex,cast izuzetcima i bez uvrede i necu da se raspravljam vise ,samo objektivno .
Zeljeznicar! 1921 !
Sad kad si nam objasnio objektivno, vrati se u Manchester a nas ostavi sa našim kompleksima i sa našim Tanom. Bez uvrede.Format je napisao/la:Ja sam bio u Manchesteru pricao sa ljudima ,navijacima Uniteda i bas se isto ovo desava i tamo,svakakve gluposti se pisu,pricaju,vise se mrzi United nego li voli City,nesto slicno se desava i kod nas,bez uvrede ali popustite malo,imate svoj klub volite ga ,bas i na FB citam i to nisu djeca,nego stariji navijaci kako spominju Tana i svaki dan jedno te isto,**** zelju,zeljo druga liga itd,nista za Sarajevo,ja ovo nisam jos vidio koliki komplex,cast izuzetcima i bez uvrede i necu da se raspravljam vise ,samo objektivno .
Šta je?
znaci vise nije Vule? ili je novinarska greska?Kapiten Amer Dupovac kaže da je pauza bila duga, ali da su svi spremni za utakmicu protiv Čelika.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, enzo1, JavierBosnia, juka55, muhamedhulk i 69 gostiju.