1. = PL
2. = kup
3. = ostali
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

ma sta vam je narode, Jajalo igra u subotu aBD i Velkoski to vam je 100%, sad ko ce na klupu Gojko ili Samir ne znam, i Ogi je na klupi, pa vi kako hocete...rammstein je napisao/la:izbaci radovca stavi JajalaFKS1946 je napisao/la:--------------------------------------------------------DELAČ--------------------------------------------------------------
-----------------BARIĆ---------------TATOMIROVIĆ----------------------DUPOVAC-------------------PUZIGAĆA------
-----------------------------------------RADOVAC----------------------CIMIROT-----------------------------------------
-----------------PURIĆ----------------------------------STOJČEV--------------------------------TODOROVIĆ-----------
-----------------------------------------------------------BILBIJA----------------------------------------------------------
A poslije vjerovatno Travančić (Purić),Osmanagić (Radovac),Velkoski (Bilbija)
i vjerovatno izbaci cimirota stavi Osmanagica
ne znam baš za todorovica zabio je dva gola u Mostaru vjerovatno ce igrati ,a i jajalo a vjerovatno i osmanagic ,a mislim da ce s klupe dobiti šansu Krste ,Travancic i cimirot,mada u ozbiljnoj konkurenciji su i radovac ,vule ,tadejevic.imamo širinu sad je samo na jarniu da pogodi sa taktikom i igracima .harisfcb je napisao/la:ma sta vam je narode, Jajalo igra u subotu aBD i Velkoski to vam je 100%, sad ko ce na klupu Gojko ili Samir ne znam, i Ogi je na klupi, pa vi kako hocete...rammstein je napisao/la:izbaci radovca stavi JajalaFKS1946 je napisao/la:--------------------------------------------------------DELAČ--------------------------------------------------------------
-----------------BARIĆ---------------TATOMIROVIĆ----------------------DUPOVAC-------------------PUZIGAĆA------
-----------------------------------------RADOVAC----------------------CIMIROT-----------------------------------------
-----------------PURIĆ----------------------------------STOJČEV--------------------------------TODOROVIĆ-----------
-----------------------------------------------------------BILBIJA----------------------------------------------------------
A poslije vjerovatno Travančić (Purić),Osmanagić (Radovac),Velkoski (Bilbija)
i vjerovatno izbaci cimirota stavi Osmanagica
FKS1946 je napisao/la:Mislim da Jajala u subotu nema u prvih 11. Jeste on kvalitet to sve stoji, ali nije imao vremena uigrati se. Jarni je na sredini igrao sa Radovac-Cimirot ili Osmanagić-Jevtić tako da ce vjerovatno i protiv Celika biti. Imamo puno kvalitetnih igraca, volio bih samo da Puzi zaigra prvu i sa dva napadaca da krenemo.
Nikad ozbiljniji, Jajalo je odigrao samo 45 minuta protiv Partizana, a poslije toga smo odigrali jos dvije-tri tekme u kojima nije igrao. To je moje misljenje, pazi sta sam ti rekao. Igrace on to je sigurno, ali od 60-70 minute.rammstein je napisao/la:FKS1946 je napisao/la:Mislim da Jajala u subotu nema u prvih 11. Jeste on kvalitet to sve stoji, ali nije imao vremena uigrati se. Jarni je na sredini igrao sa Radovac-Cimirot ili Osmanagić-Jevtić tako da ce vjerovatno i protiv Celika biti. Imamo puno kvalitetnih igraca, volio bih samo da Puzi zaigra prvu i sa dva napadaca da krenemo.![]()
reci da se šališ?
jajalo da nikad vidio ove igrace nije bit ce u prvih 11 jer je NAJKVALITETNIJI IGRAC OVE LIGE daleko ... covjece on nije u Mostaru igrao iskljucivo i samo zato sto je imao istegnuce mišića
Ha?DrugRed je napisao/la:Koji budala i neznalica ovdje tvrdi da LIVERPOOL nikad nije ostojio nista u Engleskoj.
KO GOD DA JE NEK SE UBIJE
nemoj opet zivotatiDrugRed je napisao/la:Koji budala i neznalica ovdje tvrdi da LIVERPOOL nikad nije ostojio nista u Engleskoj.
KO GOD DA JE NEK SE UBIJE
Za Puzija bi volio, pokazao je na pripremama, protiv Partizana ga niko nije mogao proci, dobar je i u napadu zna je zavrnuti.rammstein je napisao/la:smijes li se kladiti![]()
puzzi u prvih 11
velkoski 90% u prvih 11
jajalo 100% u prvih 11
moguca iznenađenja su purić... osmanagić
vule klupa 100% ...razlog, spor za jarnijev ukus
Šef R.JTrebat će mi svi igrači. Ko bude najspremniji taj će i igrati. Međutim, samo jedanaest igrača može igrati, ali budite sigurni da će oni koji budu igrali pružiti maksimum."
Samo Tatko umijesto Vuleta i to je tosimon je napisao/la:Evo je za titule aBd !
pa oprašta se jedan dio tako da ne moramo toliko novca odjednom davati,rammstein je napisao/la:lijepe vijesti ali i bez ovog zakona, za nas nema zime![]()
sa ovim, jos bolje i brze cemo se pribliziti pozitivnoj nuli
znam, i mi cemo ostatak placati vjerovatno kao rate neke, a lovua ce ici na pojacanja,akademiju itdDenchiNL je napisao/la:pa oprašta se jedan dio tako da ne moramo toliko novca odjednom davati,rammstein je napisao/la:lijepe vijesti ali i bez ovog zakona, za nas nema zime![]()
sa ovim, jos bolje i brze cemo se pribliziti pozitivnoj nuli
tako da se može ostatak u nešto drugo investirati, naš predsjednik je radio na ovom zakonu
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 61 gost.