FK Slavija

delpiero502
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la delpiero502 » 27 feb 2014, 17:09

Da li je ovo spisak igrača koji su došli/otišli iz Slavije u ovom prelaznom roku ?
DOŠLI: Otani Soma(M-Berane), Lambulic(ATT-slobodan igrac), Prodanovic(M-Slavonac), Milan Petosevic(M-Hajduk Beograd), Predrag Petosevic, Hodzurda(D-Aluminij), Lucic(GK 17/0-Radnik BN), Radosavljevic(M-Radnički Pirot), Osmankovic(D-Radnik Hadžići)

OTIŠLI: Mamic(M 13/0), Aleksic(D 15/2), Karamatic(ATT 18/4), Dudic(ATT 16/1), Zoranovic(ATT 8/0-Metalac GM), Perisic(M 17/1-kapiten), Tomovic(GK 15/0), Ðurkovic(GK 4/0)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 feb 2014, 17:17

Juče sam čuo nešto na šta sam se zaprepastio pa me zanima dal je istina, ako znaju ovi upućeniji sokolovi da odogovore. Jel istina da su juniori Slavije sami sebi plaćali pripreme u CG :o ? Navodno svaki igrač je plaćao po 150 evra za 7 dana u nekom primorskom crnogorskom mjestu (Kumbor ili tako nešto, nisam siguran).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 27 feb 2014, 18:08

alan_kardec je napisao/la:Juče sam čuo nešto na šta sam se zaprepastio pa me zanima dal je istina, ako znaju ovi upućeniji sokolovi da odogovore. Jel istina da su juniori Slavije sami sebi plaćali pripreme u CG :o ? Navodno svaki igrač je plaćao po 150 evra za 7 dana u nekom primorskom crnogorskom mjestu (Kumbor ili tako nešto, nisam siguran).
Kralju ja znam da su djeca placala opremu po 130KM a mjesecna taksa je po 25Km za treniranje sto je klasicno otimanje para od djece ustvari od njihovih roditelja,ja sam licno svog lopinasa odveo u drugu skolu fudbala radi tih stvari ali nebitno taj podatak ako je tacan a vezan za pripreme i 150 evrica pa to je dno dna...Bas cu da provjerim jeli to istina pa ti javim...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 feb 2014, 18:11

lovcen16 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Juče sam čuo nešto na šta sam se zaprepastio pa me zanima dal je istina, ako znaju ovi upućeniji sokolovi da odogovore. Jel istina da su juniori Slavije sami sebi plaćali pripreme u CG :o ? Navodno svaki igrač je plaćao po 150 evra za 7 dana u nekom primorskom crnogorskom mjestu (Kumbor ili tako nešto, nisam siguran).
Kralju ja znam da su djeca placala opremu po 130KM a mjesecna taksa je po 25Km za treniranje sto je klasicno otimanje para od djece ustvari od njihovih roditelja,ja sam licno svog lopinasa odveo u drugu skolu fudbala radi tih stvari ali nebitno taj podatak ako je tacan a vezan za pripreme i 150 evrica pa to je dno dna...Bas cu da provjerim jeli to istina pa ti javim...
Jesi ga u Želju upisao, samo iz te škole će uspjeti? Realno 8-) :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 feb 2014, 20:24

delpiero502 je napisao/la:Da li je ovo spisak igrača koji su došli/otišli iz Slavije u ovom prelaznom roku ?
DOŠLI: Otani Soma(M-Berane), Lambulic(ATT-slobodan igrac), Prodanovic(M-Slavonac), Milan Petosevic(M-Hajduk Beograd), Predrag Petosevic, Hodzurda(D-Aluminij), Lucic(GK 17/0-Radnik BN), Radosavljevic(M-Radnički Pirot), Osmankovic(D-Radnik Hadžići)

OTIŠLI: Mamic(M 13/0), Aleksic(D 15/2), Karamatic(ATT 18/4), Dudic(ATT 16/1), Zoranovic(ATT 8/0-Metalac GM), Perisic(M 17/1-kapiten), Tomovic(GK 15/0), Ðurkovic(GK 4/0)
Dosao je jos Nail Sehovic iz Olimpika.
Sto se tice odlazaka Zoranovic nikada nije bio kod nas. Otisao je i Nemanja Pusara, Urta je na pozajmici u Mladosti iz Rogatice, Cosic na pozajmici u Sutjesci, te Karalic.

@Alan_kardec Istina je da su placali.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 feb 2014, 16:52

Pappy je napisao/la:
delpiero502 je napisao/la:Da li je ovo spisak igrača koji su došli/otišli iz Slavije u ovom prelaznom roku ?

Sto se tice odlazaka Zoranovic nikada nije bio kod nas. Otisao je i Nemanja Pusara, Urta je na pozajmici u Mladosti iz Rogatice, Cosic na pozajmici u Sutjesci, te Karalic.

Pappy daj malo opsirnije vezano za plavu noc,gledao sam neke slike izgleda da bi moglo biti kesa ove godine!!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 feb 2014, 16:58

RiverPlate je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:
Ma nek se djeca druze.....a nisam u Zelju ima ovde jos skola fudbala:Tempo,Tango,Famos,Kasindo....Mada je Zeljina skola jedna od najjacih neka ga ovde sa drugarima...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 feb 2014, 23:13

lovcen16 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

Pappy daj malo opsirnije vezano za plavu noc,gledao sam neke slike izgleda da bi moglo biti kesa ove godine!!!!!
Ne znam stvarno o cemu se radilo, imao sam drugih obaveza nisam bio prisutan na istoj.
Tim Slavije u potpunosti je spreman i čeka mirno nedeljni duel sa Travnikom na svom stadionu. Da im Fifa nije uzela tri boda zbog neplaćanja duga prema gruzijskom timu Zugdidi,a zbog igrača Levanija Kutalije, još bi mirnije očekivali meč.

Imali bi čak deset bodova viška nad nedeljnim protivnikom. Istovremneo bi bili i tri koraka dalje od zone za ispdanje. Ovako im ostaje da se u prvom ovoproleććnom duelu potrude,uzmu sva tri boda i mirno krenu ka luci spasa. Predvodiće ih sa kapitenskom trakom Igor Radovanović.On je ove sezone čini se dostigao maksimum.Odlično se kreće,postavlja,otvara i rešeta protivničke mreže, pa se s pravom može i reći da je uzdanica trenera Slavije Božičića.
- Jesam zadovljan igrom i pripremama. Odlično smo radili , dostigli visok nivo forme i sada sve to treba potvrditi i pretočiti u pravi rezultat. Ubeđen sam da ćemo slaviti pred našim navijačima i tako od starta rešiti dileme oko opstanka.Imamo težak raspored jer nam svi kandidati za Evropu dolaze u goste,a mi idemo ekipama koje se bore za opstanak. Moraćemo da mislimo i o tome,a ubeđen sma da je vrlo bitna prva utakmica. Travnik se dobro spremio i pojačao. Odlično se znamo i neće tu biti bilo kakvih iznenađenja. Oni imaju odlične igrače,a posebna opasnost će nam dolaziti od našeg bivšeg napadača Feđe Dudića. Znamo koliko je on kvalitetan igrač i morat ćemo obratiti posebnu pažnju. Samo nije Dudić jedini u taboru Travnika. Stiglo je sedam,osam igrača visokog kvaliteta. Da li su uspeli i da se uigraju videćemo. Nama je ipak najvažnije da gledamo sebe i svoja posla. Ukoliko uložimo maksimalna trud i napor onda ni pobeda neće izostati,kaže Radovanović.
U četvrtak naveče su se svi prvotimci družili sa navijačaima, klupskim rukovodstvom ,sponzorima. Upriličena je bila ''plavo bela noć'' pa su se svi između sebe još bolje upoznali i zbližili.
- Drago nam je svima da smo prisustvovali ovom druženju. Znamo da Slavija ima veliki broj navijača i da ćemo ove sezone imati podršku i sa tribina, Radujemo se tom početku i ubeđen sam,kao i ostali prvotimci da ćemo već od starta sa Travnikom krenuti sa osvajanjem bodova. Stručni štaba je odlično isplanirao pripreme.Osećali smo da iz dana u dan napredujemo i da ćemo do početka prvenstva biti svi potpuno spremni. Mogu reći za sebe,ali i za ostale da se nećemo štedeti i da ćemo učiniti sve da stignemo do pobede,rekao nam je novajlija u dresu Slavije Japanc Otani Soma.
Šef stručnog štaba Slavija Božičić nam je na tom druženju rekao da zna tim za prvi meč,ali da ga neće izdiktirati do samog starta prvenstva.
- Rešio sam ja poodavno sve svoje dileme i znam ko će mi početi meč. Možda to bude i izenađenje za one koji su prisustvpovali generalnoj probi. Tada smo poraženi od Rudar Kaknja sa 1:2,ali je meni bilo mnogo važnije posložiti još jednom kockice i uveriti se u svoje stavove.Bili su ispravni i videćemo u nedelju ko će na teren.Imaćmo samo jednu jedinu obavezu, pobediti Travnik,rekao nam je Božičić
.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 feb 2014, 23:49

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mitrovic ... tiv/125826" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 01 mar 2014, 11:20

Mitar je zvjer,mnogo dobar igrac a kako kazu jos bolji covjek!!!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 mar 2014, 14:59

lovcen16 je napisao/la:
Mitar je zvjer,mnogo dobar igrac a kako kazu jos bolji covjek!!!!
Potpisujem :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 01 mar 2014, 23:58

AJMO SLAVIJAA ! SUTRA DO POBJEDE !
003871312

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 02 mar 2014, 18:27

Uh!!!!Sad se lakse dise sa ova tri boda malo ce i ekipa sad da dobije na samopouzdanju!!!Treba sad pokusati napasti ekipu Viteza jer oni jos uvjek neigraju na svom terenu a u ovakvoj ligi to je veliki hendikep bar za nazovi domacu ekipu.Mene je licno Vitez jesenas ovde odusevio kako su igrali zato mislim da trebamo tamo igrati muski i pokusati dobiti tu tekmu jer poslije te tekme nam dolazi Zeljo koji ima velike ambicije pa je svaki bod ko kuca koji se donese sa strane....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 mar 2014, 19:29

lovcen16 je napisao/la:Uh!!!!Sad se lakse dise sa ova tri boda malo ce i ekipa sad da dobije na samopouzdanju!!!Treba sad pokusati napasti ekipu Viteza jer oni jos uvjek neigraju na svom terenu a u ovakvoj ligi to je veliki hendikep bar za nazovi domacu ekipu.Mene je licno Vitez jesenas ovde odusevio kako su igrali zato mislim da trebamo tamo igrati muski i pokusati dobiti tu tekmu jer poslije te tekme nam dolazi Zeljo koji ima velike ambicije pa je svaki bod ko kuca koji se donese sa strane....
Ne samo da dolazi Zeljo, nego je paklen raspored u narednik par kola poslije Viteza. Zeljo, Zrinjski i Borac kuci i Radnik i Siroki u gostima.

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 03 mar 2014, 20:34

RiverPlate je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:
što te to čudi i juniori olimpika godinama plačaju svoje pripreme

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 03 mar 2014, 22:49

pozz za prijatelje iz I. Sarajeva i dođite u sto vecem broju da podrzite svoj klub a mi cemo vas lijepo pozdraviti kako i vi nas kad se igralo kod vas pa neka pobjedi bolji a nadam se da ce to biti Vitez.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 mar 2014, 19:08

FIFA naredila izbacivanje Slavije, naš Savez nije izvršio odluku!

slika

Nova afera ovih dana potresa naš nogomet. Krenimo redom . U toku priprema za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine iz Nogometnog saveza naše zemlje stigla je obavijest da će Slaviji iz Lukavice biti oduzeta tri boda, a razlog je neizmirenje obaveza ovog kluba prema gruzijskom klubu Mglebi Zugdidi, za igrača Levanija Kutaliju, koji je u Slaviji nastupao od jula 2008. do decembra 2010. godine.

Prema ekskluzivnim saznanjima portala ****, odluka FIFA-e o oduzimanju tri boda Slaviji u krovnu kuću našeg nogometa pristigla je u sezoni 2011/2012.g., ali iz nepoznatih razloga nije izvršena. Zanimljivo je da su čelnici našeg Saveza tada uspjeli pod tepih staviti papir FIFA-e, te je Slavija ostala u ligi, a sezonu je okončala na 14. mjestu sa 32 boda. Isto toliko imala je i Sloboda koja je napustila ligu zbog slabije gol razlike, tačnije tim iz Lukavice je ostao u ligi zbog više postignutnih pogodaka, s obzirom da su oba tima imala gol razliku -25. Kako vidimo, iz Saveza su direktno učestvovali u krojenju tablice s obzirom da bi Slavija sa tri oduzeta boda bila putnik za Prvu ligu Federacije, a Sloboda ostajala u najjačem rangu našeg nogometa.

Bez pritisak javnosti i uz podršku podobnih novinara, ovaj slučaj je zataškan, ali su iz Saveza kako smo već pisali oduzeli tri boda timu iz Lukavice u jeku priprema za drugi dio sezone. Međutim, kako nam otkriva naš izvor iz našeg Nogometnog saveza, iz Slavije do početka drugog dijela sezone nisu izmirili obaveze prema gruzijskom klubu, te je FIFA naredila da Slavija ne može nastaviti sezonu i da mora biti izbačena iz takmičenja.

Susret 20.kola Premijer lige protiv direktnog rivala za opstanak Travnika (1:0), ipak je odigrala, a iz Saveza ovu odluku FIFA-e pokušavaju na sve načine sakriti. Veliki pritisak vrše posebno klubovi koji sa Slavijom vode bitku za opstanak, međutim, indolentni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza igra se gluhih telefona. Da li će Savez kao i u sezoni 2011/2012.g. odlučiti ko će biti putnik za niži rang ostaje da vidimo.

Očigledno da ekstra predstavljeni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza počinje gubiti kompas oko sebe , a kao marionete koriste klubove iz ionake prosječne Premijer lige naše zemlje

super sport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 mar 2014, 19:17

kaskader52 je napisao/la:pozz za prijatelje iz I. Sarajeva i dođite u sto vecem broju da podrzite svoj klub a mi cemo vas lijepo pozdraviti kako i vi nas kad se igralo kod vas pa neka pobjedi bolji a nadam se da ce to biti Vitez.
Posteno kralju pa nek pobjedi bolji!!!!Slavija ce biti sigurno jaca nego protiv Travnika jer ce nadam se moci igrati Filip Osman i japanac Otani....

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 mar 2014, 19:36

Gorki je napisao/la:FIFA naredila izbacivanje Slavije, naš Savez nije izvršio odluku!

slika

Nova afera ovih dana potresa naš nogomet. Krenimo redom . U toku priprema za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine iz Nogometnog saveza naše zemlje stigla je obavijest da će Slaviji iz Lukavice biti oduzeta tri boda, a razlog je neizmirenje obaveza ovog kluba prema gruzijskom klubu Mglebi Zugdidi, za igrača Levanija Kutaliju, koji je u Slaviji nastupao od jula 2008. do decembra 2010. godine.

Prema ekskluzivnim saznanjima portala ****, odluka FIFA-e o oduzimanju tri boda Slaviji u krovnu kuću našeg nogometa pristigla je u sezoni 2011/2012.g., ali iz nepoznatih razloga nije izvršena. Zanimljivo je da su čelnici našeg Saveza tada uspjeli pod tepih staviti papir FIFA-e, te je Slavija ostala u ligi, a sezonu je okončala na 14. mjestu sa 32 boda. Isto toliko imala je i Sloboda koja je napustila ligu zbog slabije gol razlike, tačnije tim iz Lukavice je ostao u ligi zbog više postignutnih pogodaka, s obzirom da su oba tima imala gol razliku -25. Kako vidimo, iz Saveza su direktno učestvovali u krojenju tablice s obzirom da bi Slavija sa tri oduzeta boda bila putnik za Prvu ligu Federacije, a Sloboda ostajala u najjačem rangu našeg nogometa.

Bez pritisak javnosti i uz podršku podobnih novinara, ovaj slučaj je zataškan, ali su iz Saveza kako smo već pisali oduzeli tri boda timu iz Lukavice u jeku priprema za drugi dio sezone. Međutim, kako nam otkriva naš izvor iz našeg Nogometnog saveza, iz Slavije do početka drugog dijela sezone nisu izmirili obaveze prema gruzijskom klubu, te je FIFA naredila da Slavija ne može nastaviti sezonu i da mora biti izbačena iz takmičenja.

Susret 20.kola Premijer lige protiv direktnog rivala za opstanak Travnika (1:0), ipak je odigrala, a iz Saveza ovu odluku FIFA-e pokušavaju na sve načine sakriti. Veliki pritisak vrše posebno klubovi koji sa Slavijom vode bitku za opstanak, međutim, indolentni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza igra se gluhih telefona. Da li će Savez kao i u sezoni 2011/2012.g. odlučiti ko će biti putnik za niži rang ostaje da vidimo.

Očigledno da ekstra predstavljeni predsjednik Begić i ostalo vodstvo Saveza počinje gubiti kompas oko sebe , a kao marionete koriste klubove iz ionake prosječne Premijer lige naše zemlje

super sport.ba
Gorki je napisao/la:FIFA naredila izbacivanje Slavije, naš Savez nije izvršio odluku!

slika

super sport.ba
Koliko sam ja nacuo da postoji mogucnost ako Slavija ne uplati prvu transu duga ovim Gruzijcima da se desi izbacivanje i oduzimanje 12 bodova u prvoj ligi RS-a.Dug je 30 000 hiljada evra a ti isti Grzujci duguju Slaviji 70 000 evra.Gruzijci nisu htjeli da izvrse sravnavanje duga pa se doslo do ovakve situacije ovde nista nije sporno Slavija po Fifinom nalogu mora da uplati prvu transu duga a svoja potrazivanja da ganja sudskim putem a vec je dobila presudu na prvostepenom Uefinom sudu u Slavijinu korist..Ovde je samo pitanje roka kad se moraju uplatiti pare za prvu transu duga samo je to sporno a pare su spremne tako da je ovo mlacenje prazne slame bar sam ja tako cuo a mislim da je ovaj covjek sto mi je ovo ispricao upucen u cjelu stvar...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 mar 2014, 19:53

Na osnovu čega su gruzijci Slaviji dužni.Jeli ovo Kutalija kojeg su prebili na treningu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.