FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FKS1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FKS1946 » 27 feb 2014, 15:40

Mislim da Jajala u subotu nema u prvih 11. Jeste on kvalitet to sve stoji, ali nije imao vremena uigrati se. Jarni je na sredini igrao sa Radovac-Cimirot ili Osmanagić-Jevtić tako da ce vjerovatno i protiv Celika biti. Imamo puno kvalitetnih igraca, volio bih samo da Puzi zaigra prvu i sa dva napadaca da krenemo.
M.Delac 2

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 feb 2014, 15:44

FKS1946 je napisao/la:Mislim da Jajala u subotu nema u prvih 11. Jeste on kvalitet to sve stoji, ali nije imao vremena uigrati se. Jarni je na sredini igrao sa Radovac-Cimirot ili Osmanagić-Jevtić tako da ce vjerovatno i protiv Celika biti. Imamo puno kvalitetnih igraca, volio bih samo da Puzi zaigra prvu i sa dva napadaca da krenemo.
:lol: :lol: reci da se šališ? :D jajalo da nikad vidio ove igrace nije bit ce u prvih 11 jer je NAJKVALITETNIJI IGRAC OVE LIGE daleko ... covjece on nije u Mostaru igrao iskljucivo i samo zato sto je imao istegnuce mišića :)

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 27 feb 2014, 15:50

rammstein je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:Mislim da Jajala u subotu nema u prvih 11. Jeste on kvalitet to sve stoji, ali nije imao vremena uigrati se. Jarni je na sredini igrao sa Radovac-Cimirot ili Osmanagić-Jevtić tako da ce vjerovatno i protiv Celika biti. Imamo puno kvalitetnih igraca, volio bih samo da Puzi zaigra prvu i sa dva napadaca da krenemo.
:lol: :lol: reci da se šališ? :D jajalo da nikad vidio ove igrace nije bit ce u prvih 11 jer je NAJKVALITETNIJI IGRAC OVE LIGE daleko ... covjece on nije u Mostaru igrao iskljucivo i samo zato sto je imao istegnuce mišića :)
Nikad ozbiljniji, Jajalo je odigrao samo 45 minuta protiv Partizana, a poslije toga smo odigrali jos dvije-tri tekme u kojima nije igrao. To je moje misljenje, pazi sta sam ti rekao. Igrace on to je sigurno, ali od 60-70 minute.
M.Delac 2

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 feb 2014, 15:54

smijes li se kladiti :mrgreen:
puzzi u prvih 11
velkoski 90% u prvih 11
jajalo 100% u prvih 11

moguca iznenađenja su purić... osmanagić

vule klupa 100% ...razlog, spor za jarnijev ukus

DrugRed
Kontakt:

Post Postao/la DrugRed » 27 feb 2014, 15:57

Koji budala i neznalica ovdje tvrdi da LIVERPOOL nikad nije ostojio nista u Engleskoj.
KO GOD DA JE NEK SE UBIJE
:cry:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 feb 2014, 15:58

DrugRed je napisao/la:Koji budala i neznalica ovdje tvrdi da LIVERPOOL nikad nije ostojio nista u Engleskoj.
Ha?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 feb 2014, 15:59

Ne zanima nas LFC, obrati se toj osobi na pp.
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2014, 16:00

DrugRed je napisao/la:Koji budala i neznalica ovdje tvrdi da LIVERPOOL nikad nije ostojio nista u Engleskoj.
nemoj opet zivotati :lol: :lol: :lol:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 feb 2014, 16:08

Evo je za titule aBd !

slika
Ti si opet šampion !

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 27 feb 2014, 16:11

rammstein je napisao/la:smijes li se kladiti :mrgreen:
puzzi u prvih 11
velkoski 90% u prvih 11
jajalo 100% u prvih 11

moguca iznenađenja su purić... osmanagić

vule klupa 100% ...razlog, spor za jarnijev ukus
Za Puzija bi volio, pokazao je na pripremama, protiv Partizana ga niko nije mogao proci, dobar je i u napadu zna je zavrnuti.
Sa ili bez Velkoskog mi isto, mislim da je Bilbija provjereniji kvalitet od njega, znamo ko je i sta je, ali volio bi da obojica zaigraju.
O Jajalu smo vec pricali, veliko je on pojacanje i od slijedeceg kola je vec tu u udarnoj postavi.
Za Purica i Amera ne znam, pitanje je, je li to onaj Puric od 3-4 godine, a za Amera ne znam sta da ti kazem sta mu se desava k'o da je nagazio na nesto,mora se pokazati ili na ljeto noga i sad je jedva ostao.
Tatomirovic je siguran , Dupovac bi mogao pusiti foru zbog Vuleta, pisao je vec nego ovdje da nije Jarni zadovoljan spremom Dupovca, sad da li je istina :roll: :roll: :roll:
M.Delac 2

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 feb 2014, 16:16

Trebat će mi svi igrači. Ko bude najspremniji taj će i igrati. Međutim, samo jedanaest igrača može igrati, ali budite sigurni da će oni koji budu igrali pružiti maksimum."
Šef R.J
Ti si opet šampion !

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 feb 2014, 16:34

simon je napisao/la:Evo je za titule aBd !

slika
Samo Tatko umijesto Vuleta i to je to :)
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 feb 2014, 16:41

Pretposljednji dan mjeseca februara zauvijek bi, i to zlatnim slovima, mogao ostati upisan u historiji bosanskohercegovačkog sporta. Naime, na današnjoj sjednici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine usvojen je Nacrt Zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima na području Federacije.

Ovim Zakonom uređuju se uvjeti, način i postupak naplate dospjelog, a nenaplaćenog duga i otpis zateznih kamata i prinudne naplate sportskim kolektivima u FBiH. Ukupna dugovanja sportskih kolektiva u Federaciji BiH s kamatama iznose više od 22.000.000.00 KM.

Zakonom se omogućuje otplata glavnice duga na period od deset godina, kao i potpuni otpis kamata, te pogodnosti za kolektive koji žele ranije otplatiti glavnicu duga.

Kako kaže Adnan Džindo, predsjednik Radne grupe za izradu Nacrta, radi se zaista o historijskom danu za bosanskohercegovački sport.

''Sve ono što su klubovi već godinama tražili, sve ono o čemu su mediji pisali kao o jedinom putu ka ozdravljenju domaćeg sporta, sve smo to uspjeli staviti na papir. Klubovi sada imaju šansu koju ne smiju propustiti. Sposobni menadžmenti bilo kojeg sportskog kolektiva u FBiH konačno imaju šansu da posluju pozitivno i bez blokiranih računa'', govori Adnan Džindo i dodaje:

''Osim Radne grupe koja je pripremila Nacrt zakona, istakao bih i angažman federalnog premijera Nermina Nikšića i Salmira Kaplana, federalnog ministra kulture i sporta. Sada je zaista sve jasno: ako neki klub, dakle, ima milion maraka duga na osnovu poreza prema državi i kamate u jednakom iznosu, to znači da mu se milion maraka u kamatama odmah otpisuje uz pogodnosti pri otplati glavnice'', dodaje Džindo.

Kolektivi koji budu otplatili dug na period duži od pet godina plaćaju glavnicu duga koju im obračuna Porezna uprava FBiH.

Zakon je po hitnoj proceduri upućen u Parlament Federacije BiH.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 feb 2014, 16:46

lijepe vijesti ali i bez ovog zakona, za nas nema zime :)
sa ovim, jos bolje i brze cemo se pribliziti pozitivnoj nuli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 feb 2014, 17:18

rammstein je napisao/la:lijepe vijesti ali i bez ovog zakona, za nas nema zime :)
pa oprašta se jedan dio tako da ne moramo toliko novca odjednom davati,
tako da se može ostatak u nešto drugo investirati, naš predsjednik je radio na ovom zakonu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 feb 2014, 17:19

DenchiNL je napisao/la:
rammstein je napisao/la:lijepe vijesti ali i bez ovog zakona, za nas nema zime :)
tako da se može ostatak u nešto drugo investirati, naš predsjednik je radio na ovom zakonu
znam, i mi cemo ostatak placati vjerovatno kao rate neke, a lovua ce ici na pojacanja,akademiju itd

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 feb 2014, 17:22

rammstein je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
znam, i mi cemo ostatak placati vjerovatno kao rate neke, a lovua ce ici na pojacanja,akademiju itd
Ja sam negdje procitao izjavu Ibrakovica, da je lova spremna za akademiju. :idea:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2014, 17:23

DenchiNL je napisao/la:
Da se ne lazemo vas predsjednik nije ni prosao pored ovog zakona :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 feb 2014, 17:26

evo ih opet... ajd trcite nasoj upravi pitajte kako se otvara fan shop :mrgreen:

pare za akademiju jesu spremne, ali ce ovo biti jos plus dodatni ka ubrzanju i sl.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 feb 2014, 17:26

pile87 je napisao/la: Da se ne lazemo vas predsjednik nije ni prosao pored ovog zakona :mrgreen:
direktno u radnoj grupi koja je napravila ovaj zakon,
ima čak i video intervju gdje ga pitaju baš za to , ali mrsko mi tražiti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, boki86, Hajdeee, HordasDolacMalta, mavi, MSOZ101, Pena, Vanja8, Vaya, VolimoSarajevo i 80 gostiju.