Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sochaux > Hajduk/Sturm, Ligue 1 > HNL/AFB. To su jednostavni argumenti na koje nema odgovora.
Nemam ništa protiv Tina i Anela, sve su to naša djeca i zaslužuju priliku, ali prioriteti se moraju ustanoviti.
Nemam ništa protiv Tina i Anela, sve su to naša djeca i zaslužuju priliku, ali prioriteti se moraju ustanoviti.
- katalinski
- Kontakt:
ovo je ta prva utakmica u kojoj ce vecina selektora probati nova imena,pa je i javnost ocekivala da ce to raditi i safet. posto je ovih reprezentativnih utakmica sve manje i manje od prvenstva do prvenstv ovo i lici na neku posljednju sansu da bi se neko novi mogao pokazati i upasti u tim za brazil.Ostala 2 -3 termina trebala bi slouziti da se iskristalise tim,izaberu 23 igraca ,od do tada pozvanih.ocito to kod nas nije slucaj,ako pape u toj drugoj utakmici ne misli nesto eksperimentisati.Neutral je napisao/la:Što uopće postoje mlađe kategorije reprezentacija? Hajmo ih sve ukinuti, šta će nam.
Ko se ne bi naljutio nakon retardirane izjave o Francuskoj ligi? Neka je Hajduk gigant, ispadaju od Dila Gori,
Edit:
Nemam ja ništa protiv Tino-Sven Sušića, prijateljska je, što da ne pokušamo i s njim, posebno jer je rekao da želi igrati za svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu.Ali ako je prijateljska možemo isprobati još par igrača, ali davati retardirane izjave i notorne laži o pojedincima je amaterizam.
Ako svi budu zdravi mi i imamo tim za brazil -ovaj iz kvalifikaciji uz kolasinca i jos 2-3 nova igraca,ali u slucaju nekih otkaza tj povreda narocito u napadu i na poziciji zadnjeg veznog, ili cemo igrati s igracima na neprirodnim pozicijama ili cemo imati debitante na SP,sto je mozda nepotrebno jer se sve moglo na vrijeme probati.
Ajvatar
- el-fighter
- Kontakt:
Jako dobra vijest je da ce Besic ponovo biti u mladoj reprezentaciji. Siguran sam da je ovo samo korak koji je morao biti uradjen prije nego se on vrati u A reprezentaciju. Sto se tice Prcica vidjet cemo hoce li se pojaviti na okupljanju, ali ona izjava mu definitivno nije trebala. Neki igraci su se previse digli i misle da mogu ucjenjivati sve redom, a jos nista nisu uradili u karijeri. Prcic jeste veliki talenat i sigurno je od sljedecih kvalifikacija clan A reprezentacije, al zicagu zinila za Brazilom.
Inace Jagodicev spisak jako dobar. Pored povratka Besica tu je i Modic iz Milana, sto je takodjer jako dobra vijest.
Inace Jagodicev spisak jako dobar. Pored povratka Besica tu je i Modic iz Milana, sto je takodjer jako dobra vijest.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
neka čeka, ebeš čovjeka koji pogazi svoju riječ, "pljuni, pa poliži"Elegant je napisao/la:Neka onda ceka SP 2018, jer ce nas Pape voditi na Euro 2016!Chinaglia je napisao/la:Prcić se i ne treba odazivati dok su selektori Jagodić i Pape, neka drži do svoje riječi i ja ga podržavam!
Kao sto rekoh malo se digao, mlad je pa je vjerovatno sebi umislio da mora ici u Brazil, a moje misljenje je da je njemu reprezentancija slamka spasa, sad kad mu Socho ispadne nigdje ga nece biti.
Neka pređe preko rijeci i odazove se u U21 ako sebi zeli dobro ako ne nek mu je sa srecom.
nije on umislio da treba ići u Brazil, čak i je rekao da ne zaslužuje ići u Brazil jer nije bio dio ekipe koja je izborila SP, ali je očekivao poziv za prijateljski meč u Innsbrucku i pogodilo ga je to što su neki drugi igrači kako je on rekao, na "mala vrata" dobili poziv, aludirajući na Tinki Vinkija i Hadžića, a zatim i na one koji ne zaslužuju biti dio repke, kao npr. Šunjić i Kvržić
momak je u pravu, ne vidim nigdje arogantnost u njegovoj izjavi, ali on je više puta kod Jagodića bio na hlađenju, a to nije lako kad znaš da si vjerovatno najbolji igrač u mladoj repki, zar ne? te kao takav, Prcić je zaslužio poziv od Papeta za prijateljski meč u Innsbrucku
Bezobrazluk od strane JAgodica i NSBiH umjesto da izglade stvari sa Prcicem oni mu poslali poziv za U21 racunajuci da se nece odazvati i onda mediji da ospu drvlje i kamenje po njemu Prcicu uz tebe smo ne odazivaj se nek im Tin Ujevic igra za U21..
,a za Besica ako nije izgladjen odnos ne znam zasto ga poziva JAgodic !
Mario Vrančić je od Anela Hadžića i TS Sušića za bar jednu klasu zreliji i školovaniji igrač, da se ne zezamo čovjek je bolji za klasu - njega nema ni u snovima Saf'ta Sušića a ova dojica drito u prvi tim.
Je li neko ima neko pristojno objašnjenje ove situacije !?!
Je li neko ima neko pristojno objašnjenje ove situacije !?!
Svaka cast, to se trazi. Samo da ne bude kao patriota kao Sovsic.legenda reala je napisao/la:a Cartmane đe si sadTMovac je napisao/la:Mladi Zmaj iz Goražda potpisuje za Swansea City
Sedamnaestogodišnji Adnan Marić iz Goražda uskoro će potpisati ugovor s engleskim premijerligašem Swansea City.
Talentirani Adnan će za početak igrati za Swansea drugi tim (U21). Izuzetno nadareni veznjak spreman je i, kada za to dođe vrijeme, igrati i za bh. reprezentaciju.
"Tokom ove i naredne sedmice Adnan treba da obavi ljakarske preglede nakon čega će uslijediti i potpisivanje ugovora i prvi treninzi" rekao je bh. novinsku agenciju Patria (NAP), Adnanov otac Nermin.
Marići su porijeklom iz Goražda. Nakon agresije na BiH, trbuhom za kruhom otišli su u švedski Geteborg. Adnan se rodio u Švedskoj 1997. godine, ali su se njegovi roditelji ubrzo nakon toga vratili u Goražde.
"Ado je prve korake napravio na Drini", kaže Nermin za NAP.
Tri godine kasnije Marići su se ponovo odselili u Geteborg. Fudbal je Adnan počeo trenirati sa šest godina. I već tada je pokazivao veliki talenat. Kao dijete išao je na probe u HSV, Utrecht, Fulham.
S 15 godina potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa švedskim GAIS-om.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jok, nikako.Chinaglia je napisao/la:neka čeka, ebeš čovjeka koji pogazi svoju riječ, "pljuni, pa poliži"Elegant je napisao/la:Neka onda ceka SP 2018, jer ce nas Pape voditi na Euro 2016!Chinaglia je napisao/la:Prcić se i ne treba odazivati dok su selektori Jagodić i Pape, neka drži do svoje riječi i ja ga podržavam!
Kao sto rekoh malo se digao, mlad je pa je vjerovatno sebi umislio da mora ici u Brazil, a moje misljenje je da je njemu reprezentancija slamka spasa, sad kad mu Socho ispadne nigdje ga nece biti.
Neka pređe preko rijeci i odazove se u U21 ako sebi zeli dobro ako ne nek mu je sa srecom.
nije on umislio da treba ići u Brazil, čak i je rekao da ne zaslužuje ići u Brazil jer nije bio dio ekipe koja je izborila SP, ali je očekivao poziv za prijateljski meč u Innsbrucku i pogodilo ga je to što su neki drugi igrači kako je on rekao, na "mala vrata" dobili poziv, aludirajući na Tinki Vinkija i Hadžića, a zatim i na one koji ne zaslužuju biti dio repke, kao npr. Šunjić i Kvržić
momak je u pravu, ne vidim nigdje arogantnost u njegovoj izjavi, ali on je više puta kod Jagodića bio na hlađenju, a to nije lako kad znaš da si vjerovatno najbolji igrač u mladoj repki, zar ne? te kao takav, Prcić je zaslužio poziv od Papeta za prijateljski meč u Innsbrucku
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
zgembo89 je napisao/la:Bezobrazluk od strane JAgodica i NSBiH umjesto da izglade stvari sa Prcicem oni mu poslali poziv za U21 racunajuci da se nece odazvati i onda mediji da ospu drvlje i kamenje po njemu Prcicu uz tebe smo ne odazivaj se nek im Tin Ujevic igra za U21..
Ima li ovaj momak švedsko državljanstvo?Cartman je napisao/la:Svaka cast, to se trazi. Samo da ne bude kao patriota kao Sovsic.legenda reala je napisao/la:a Cartmane đe si sadTMovac je napisao/la:Mladi Zmaj iz Goražda potpisuje za Swansea City
Sedamnaestogodišnji Adnan Marić iz Goražda uskoro će potpisati ugovor s engleskim premijerligašem Swansea City.
Talentirani Adnan će za početak igrati za Swansea drugi tim (U21). Izuzetno nadareni veznjak spreman je i, kada za to dođe vrijeme, igrati i za bh. reprezentaciju.
"Tokom ove i naredne sedmice Adnan treba da obavi ljakarske preglede nakon čega će uslijediti i potpisivanje ugovora i prvi treninzi" rekao je bh. novinsku agenciju Patria (NAP), Adnanov otac Nermin.
Marići su porijeklom iz Goražda. Nakon agresije na BiH, trbuhom za kruhom otišli su u švedski Geteborg. Adnan se rodio u Švedskoj 1997. godine, ali su se njegovi roditelji ubrzo nakon toga vratili u Goražde.
"Ado je prve korake napravio na Drini", kaže Nermin za NAP.
Tri godine kasnije Marići su se ponovo odselili u Geteborg. Fudbal je Adnan počeo trenirati sa šest godina. I već tada je pokazivao veliki talenat. Kao dijete išao je na probe u HSV, Utrecht, Fulham.
S 15 godina potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa švedskim GAIS-om.
EDIT: Izgleda da samo to i ima
http://www.transfermarkt.co.uk/en/adnan ... 11881.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Ethel, dana/u 27 feb 2014, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Pazi da ne dobije direktan poziv za A tim nakon onoga sta je uradio, ovo mu je prilika da se iskupi, Besicu i Prici - ako odbiju sve su rekli.zgembo89 je napisao/la:Bezobrazluk od strane JAgodica i NSBiH umjesto da izglade stvari sa Prcicem oni mu poslali poziv za U21 racunajuci da se nece odazvati i onda mediji da ospu drvlje i kamenje po njemu Prcicu uz tebe smo ne odazivaj se nek im Tin Ujevic igra za U21..
Ali ne velike igracine, odmah u A tim, duse drage "ne bi oni kao u Brazil" nego eto reda radi odmah u najjace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zar ponovni poziv i njegovo odazivanje nije izgladjivanje odnosa ili treba slati viseclanu delegaciju u Madjarsku da se spuste na kolena ispred njegazgembo89 je napisao/la:Bezobrazluk od strane JAgodica i NSBiH umjesto da izglade stvari sa Prcicem oni mu poslali poziv za U21 racunajuci da se nece odazvati i onda mediji da ospu drvlje i kamenje po njemu Prcicu uz tebe smo ne odazivaj se nek im Tin Ujevic igra za U21..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Yebiga, nemaju svi strikana za leđimaElegant je napisao/la:Pazi da ne dobije direktan poziv za A tim nakon onoga sta je uradio, ovo mu je prilika da se iskupi, Besicu i Prici - ako odbiju sve su rekli.zgembo89 je napisao/la:Bezobrazluk od strane JAgodica i NSBiH umjesto da izglade stvari sa Prcicem oni mu poslali poziv za U21 racunajuci da se nece odazvati i onda mediji da ospu drvlje i kamenje po njemu Prcicu uz tebe smo ne odazivaj se nek im Tin Ujevic igra za U21..
Ali ne velike igracine, odmah u A tim, duse drage "ne bi oni kao u Brazil" nego eto reda radi odmah u najjace.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- hogarstrasni
Besic bi trebao da odbije poziv u U21 i da se oprosti dok je Susic selektor ! To bi bilo posteno i pozeljno 
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- donniedarko
- Kontakt:
Zato moze Tino Susic preko noci postati veliki A tim igrac, kako ti kazes odmah ode covjek medju najjaceElegant je napisao/la:Pazi da ne dobije direktan poziv za A tim nakon onoga sta je uradio, ovo mu je prilika da se iskupi, Besicu i Prici - ako odbiju sve su rekli.zgembo89 je napisao/la:Bezobrazluk od strane JAgodica i NSBiH umjesto da izglade stvari sa Prcicem oni mu poslali poziv za U21 racunajuci da se nece odazvati i onda mediji da ospu drvlje i kamenje po njemu Prcicu uz tebe smo ne odazivaj se nek im Tin Ujevic igra za U21..
Samo bi sebi dublju jamu iskopali, Besic i Prcic!hogarstrasni je napisao/la:Besic bi trebao da odbije poziv u U21 i da se oprosti dok je Susic selektor ! To bi bilo posteno i pozeljno
Igrac da se inati sa trenerom a u nasem slucaju selektorom reprezentacije domovine, pa donji je odmah. Samo bi odmogli sebi u daljoj karijeri, ovaj u mađarskoj ligi bi morao da igra jos duplo jace da ga neko spazi da ode u jacu ligu, a Prcic ionako nije redovan a tim mu ispada u drugu ligi - pa sad neka razmisle.
- hogarstrasni
Susic ide u drugu ligu Francuske ili Turske.Elegant je napisao/la:Samo bi sebi dublju jamu iskopali, Besic i Prcic!hogarstrasni je napisao/la:Besic bi trebao da odbije poziv u U21 i da se oprosti dok je Susic selektor ! To bi bilo posteno i pozeljno
Igrac da se inati sa trenerom a u nasem slucaju selektorom reprezentacije domovine, pa donji je odmah. Samo bi odmogli sebi u daljoj karijeri, ovaj u mađarskoj ligi bi morao da igra jos duplo jace da ga neko spazi da ode u jacu ligu, a Prcic ionako nije redovan a tim mu ispada u drugu ligi - pa sad neka razmisle.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
ne bih da idem tako daleko, uostalom, još nije Pape napravio spisak ko će ići u Brazil, zar ne? povrijedile su ga njegove ratardirane izjave .. momak se naravno nada da bi mogao u Brazil, ko se ne nada? ti vjeruj u to između redova, ja ću ovo gdje je rekao da i ne zaslužuje da ide u Brazil_dreamer_ je napisao/la:Jok, nikako.Citaj malo izmedju redova
Znači rješava se situacija sa Bešićem. Svaka čast. Muhamed će nadam se biti u avionu za Brazil.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prcic ako se ne odazove Jagodicu nema cemu da se nada, kao ni Besic i ostali momci u U21.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.