FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Četiri fudbalera u mladoj reprezentaciji
http://fkzeljeznicar.ba/cetiri-fudbaler ... ciji/8093/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cetiri-fudbaler ... ciji/8093/" onclick="window.open(this.href);return false;
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Nista novo. Uvijek smo imali najbolju omladinsku akademiju. Pola mlade repke Zeljina skoka. Mogli bi održati kakav seminar da "nekima" pokazemo kako se proizvode mladi talenti.fkzeljeznicarba je napisao/la:Četiri fudbalera u mladoj reprezentaciji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
fulio si temu okano 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Na današnjem treningu prvapostava kao i juče, odskaču Stanić, Ara, Bučan..U drugoj postavi ovaj novi bek definitvno dobar, Bajić, Sadiković i ostala djeca pokazuju svoje kvalitete.
Mislim da smo spremni za Bjeljinu.
Mislim da smo spremni za Bjeljinu.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
danas sam bio u klubu i mogu reci da sam fasciniram sa nekim stvarima,udjem na jugu 15 radnika cisti iznad siprazje i one zelene naslage po tribini
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
E ako si fasciniran sto ciste siprazje onda nemam rijeci 
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- super
- Kontakt:
tebi ne mislim pisati sa cim sam jos fasciniran danas bio i nije za javne objave,znat ce samo par provjerenih forumasaGrokok je napisao/la:E ako si fasciniran sto ciste siprazje onda nemam rijeci
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pametno, nikom nemoj reci. 
pa kako je dosad bilo to stvarno jeste da upadneš na guzicu 
zasto ne bi bio covjek fasciniram kad smo se svi zalili kako je neuredno na tribinama. Iskreno i mene prvog raduje sto cu doci na cist jug aBd... sve sto se radi da li to bilo ciscenje juga ili nesto vise je u svakom slucaju dobro i za pohvaliti... SUPER znas li mozda kad se vraca Tomic i sta je sam Jamakom pozzsuper je napisao/la:tebi ne mislim pisati sa cim sam jos fasciniran danas bio i nije za javne objave,znat ce samo par provjerenih forumasaGrokok je napisao/la:E ako si fasciniran sto ciste siprazje onda nemam rijeci
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Tomić je malo trenirao. Jamak normala.
- SarajlijaTM
Dino objasnio, pametnom dosta
Bravo ss. ba, bar se vi ne prodajete
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Bravo ss. ba, bar se vi ne prodajete
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Kako mislis normala Jamak ? Pijan opet ? Heh
.. Joj da je dobit ovo bilo bi super, ajmo jako momci molim vas 
Zeljeznicar! 1921 !
Ma Jamak će igrati u Bijeljini ..
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ma nije Jamak što je bio. Žena ga promijenila totalno.Format je napisao/la:Kako mislis normala Jamak ? Pijan opet ? Heh.. Joj da je dobit ovo bilo bi super, ajmo jako momci molim vas
Radi uvijek na treningu kako treba, ima malo problema, vidi se, sa fizičkom spremom, ali navikli smo da Jamala izlazi u 65.-70. minuti.
-
samoplaviii
- Kontakt:
Pozdrav za navijace najtrofejnijeg i najveceg kluba u BIH !!!
Volim te Zeljo !!!
Volim te Zeljo !!!
I forumasicasuper je napisao/la:tebi ne mislim pisati sa cim sam jos fasciniran danas bio i nije za javne objave,znat ce samo par provjerenih forumasaGrokok je napisao/la:E ako si fasciniran sto ciste siprazje onda nemam rijeci
I u subotu ce biti vrlo radno
Željeznicar za život cijeli !
- super
- Kontakt:
Hoce li ikad osvanuti dan da mi nemamo problema s povredama? Konstantno 4-5 standardnih igraca, nosilaca igre fali.
*ebo majku kad mi skontamo sa kojim klubom i kakav otpor smo pružili u LP ove sezone..Evo Plzen naružio i Šahtara Donjeck(koji imaju love ko blata)..
U buducnosti samo ovo da bude motiv,uz malo vise srece nego obicno moze se sa svakim timom igrati..
U buducnosti samo ovo da bude motiv,uz malo vise srece nego obicno moze se sa svakim timom igrati..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.