FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 05 feb 2014, 17:09

Dobro se Sloboda drzala u prvom poluvremenu, ali to je i dijelom sto je igrala sa 120 % zalaganja, a ovi nasi se pomijali po terenu... :roll:

Cilinšek operisan od napadacke igre, a cim su usli Petković i Lazović, ta desna strana je bila nauporedivo opasnija!

Sto se Milijaša tice, po meni postoje 2 solucije:

1. Ovi nasi iz uprave su totalni debili, pa samo oni ne vide da takav tip igraca ne moze igrati ozbiljan i profesionalan fudbal ili

2. Namjerno srozavaju klub, jer je ovo vise postaje nepodnosljivo :!:

Imas Kovačevića, Gogića, Lazovića koji mogu preorati teren uzduž i poprijeko, a "igrac manje" ima zacementirano mjesto u startnih 11.... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 feb 2014, 18:17

slika

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 19:00

Prvo pol napadali ste po lijevoj drugo po desnoj strani.Neuporediv kvalitet ekipa,sve je bilo na vašoj strani,Ybga malo prestrogo za crvenog kartona stim da je prijateljska tekma ali ajde.
Pobjeda je bolja od orgazma!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 feb 2014, 19:04

Nova pobjeda na pripremama u Sloveniji. Danas nakon kvalitetne partije pao Kopar sa 4:2.
Pečnik 2x, Milijaš i Dauda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 feb 2014, 21:39

Sutra počinje proljetni dio sezone. Igramo na Marakani sa dužnikom Javorom. Prenos sutra od 18 na Prvoj.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2014, 11:24

" $ !!! :mrgreen:

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2014, 20:10

Uskoro bi mogli dobiti jednog mladog igrača, trenutno člana Mogrena iz Budve i crnogorskog reprezentativca u mlađim kategorijama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2014, 20:19

Zasjeli smo na vrh, što je najbitnije. Dobri u fazi napada, u odbrani opet truba. :roll: :lol: Lazović onaj stari. 8-)

Virtu4l je napisao/la:Uskoro bi mogli dobiti jednog mladog igrača, trenutno člana Mogrena iz Budve i crnogorskog reprezentativca u mlađim kategorijama.
Ko, šta, gdje, kako?? Izvor?
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2014, 20:30

alan_kardec je napisao/la:Zasjeli smo na vrh, što je najbitnije. Dobri u fazi napada, u odbrani opet truba. :roll: :lol: Lazović onaj stari. 8-)
Sve je to super, ali ce biti problem kada se Ninković vrati, jer je grijeh ostaviti Lazovića ili Pečnika na klupi zarad igraca manje na terenu - Milijaš... :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2014, 20:44

marconato je napisao/la: zarad igraca manje na terenu - Milijaš... :roll:

blago rečeno, pretjeruješ, ali dobro.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2014, 20:47

Ma daj covjece, pa u drugom smo toliko pali, da je to strasno, u sredini propuh!

Lik ne moze igrati ozbiljan fudbal i tu nema dileme... ;)

Pored Pečnika-Ninkovića-Kovačevića-Lazovića, on jednostavno nema mjesta, ali ocigledno da mora igrati, tako da cijeli tim ispasta... :(

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 23 feb 2014, 21:36

Nisam gledao tekmu jucer,ali mi je drago zbog pobjede.One mrtvace sam gledao u Pazaru i opet su me povalili na kladionici i grozni su,ali nevezano za to volio bih da uzmete titulu.
Zanima me da li ce Zvezda biti nosioc u drugom pretkolu ukoliko bude prvak?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 feb 2014, 20:56

Natanijel Asamoah ? kakav je igrač?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 feb 2014, 21:24

dimitrijevic je napisao/la: Zanima me da li ce Zvezda biti nosioc u drugom pretkolu ukoliko bude prvak?
Oce 100%. Mozda cak i u trecem ako joj se poklope neki rezultati u Rumunjskoj, Sloveniji, Poljskoj i Madjarskoj. Jedan od ta tri smiju da ih izlevate, ali tri moraju da se poklope. Sanse za to su mozda 10%, ako i toliko.

EDIT: Malo se zeznuh. Pomoc mogu jos Bugari i Hrvati. Bugari su realna opcija, ali u Hrvatskoj tesko da ce Dinamu izmaket titula.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 27 feb 2014, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 feb 2014, 21:28

DenchiNL je napisao/la:Natanijel Asamoah ? kakav je igrač?
Nikakav...Sto pitas?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 feb 2014, 17:12

marconato je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Natanijel Asamoah ? kakav je igrač?
Nikakav...Sto pitas?
znam da je nešto s parama u sporu s vama,
bio je par godina kod vas? baš ne valja jel?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 feb 2014, 18:50

M vezara! Jedino sto ima kao neku brzinu, a i to ono sto se kaze: "trci ko muva bez glave"... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 mar 2014, 17:11

Jako bitna pobjeda u Jagodini, strijelci Mrđa i Milijaš. :D Vrlo dobra partija naših, pogotovo u prvom poluvremenu, Bajković skoro nezeposlen većim dijelom utakmice. Jagodina počela prijetiti tek u zadnjih petnaestak minuta.

Trenutno smo na +4, sljedeća dva kola igramo kod kuće protiv Napertka i Radničkog. Eto nam šanse. :D
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 mar 2014, 19:17

Minimalac protiv Kragujevčana, i opet gol nakon kornera. Kasalica ušao sa klupe i nedugo nakon toga pogodio. Ninković opet fulio penal :? u prvom poluvremenu nakon diskutabilnog faula na Mrđi. Lazović jako loš, pokušavao je prodorima, ubacivanjima... ali ga nije išlo. Sad smo na +4, bar do sutra.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 mar 2014, 19:25

Prosli put sam poceo da gledam tek kada je Milijas izasao iz igre, a ovaj sam ugasio stream kada nam je sudija dosudio onaj smijesni penal... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.