Nadjem ti nekad veceras i ko je radio na zakonu nisam sad sa vremenom...DenchiNL je napisao/la:šta je bolan pokrenuo?pile87 je napisao/la:Nije bitna stranka nego ko je sta pokreno kad nestane argumenata onda moze i pitarlukHead je napisao/la:pile siri predizbornu kampanju SBB.
Fahrin jatak,radi na recepciji sigurno.
znaš li razliku : pričati o nečemu i raditi direktno na nečemu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pile, ziv bio, predji vec jednom cestu.
Ne mogu iscekat' subotu.
♥ FKS!
Ne mogu iscekat' subotu.

♥ FKS!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- franklampard8
- Kontakt:
Edis veliki gospodinDenchiNL je napisao/la:pile87 je napisao/la: Nije evo ih opet nego majke ti jel ti bezveze da se laze po forumu.Ako je forum ne mora izmisljati nekima je to u genima pa sta da im covjek radi.http://www.klix.ba/sport/nogomet/edis-k ... /140126023Ja sam član ekspertne radne grupe Vlade FBIH koja vrijedno radi na izradi nacrta zakona koji bi trebao omogućiti otpis kamata i dijela glavnog duga za sportske kolektive i za tu intenciji Vladi FBiH zaista treba odati priznanje.
eto.
haj sad malo u svoju jazbinu...
1946
pile87 samo budi uporan, na kraju ce svi vjerovati tvojoj prici 
Uvijek se nađe neko da pokrene neku bezveze raspravu....
Svim ljudima koji su radili na ovom prijedlogu zakona, koji su inicirali ovakvu jednu stvar i onima koji će sutra aBd usvojiti ovaj zakon, se treba zahvaliti. Svi sportski kolektivi u Federaciji će profitirati. Pa zamislite samo da nama u džepu ostaje oko milion maraka, naravno ako se usvoji zakon, a ja se nadam da hoće....
Svim ljudima koji su radili na ovom prijedlogu zakona, koji su inicirali ovakvu jednu stvar i onima koji će sutra aBd usvojiti ovaj zakon, se treba zahvaliti. Svi sportski kolektivi u Federaciji će profitirati. Pa zamislite samo da nama u džepu ostaje oko milion maraka, naravno ako se usvoji zakon, a ja se nadam da hoće....
-
lafomamone
- Kontakt:
Tan ne bi ni dolazio da se nije znalo za ovo, nema kluba kome ovo nije od koristi. Ostali ce prodisati, a nama ce se stvoriti uslovi da postanemo finansijski jos jaci i mocniji i jos vise da se odlijepimo ostatku ove lige...
- franklampard8
- Kontakt:
sto se tice prvog kola nemojte se nadati da cemo pobjedom sjesti na prvo mjesto, reano
mozda nekad kasnije
mozda nekad kasnije
I ja cekam dresove. Valjda ce biti poslije.franklampard8 je napisao/la:Ima li ista od tih dresova ? Trebalo je predstavljanje poceti u 19:00 ...
Ni ja ne vjerujem baš da ćemo odmah na početku zasjesti na prvo mijesto, a ako se slučajno desi da ni na kraju ne budemo prvi ne trebamo očajavati i tražiti nekog krivca, nego lagano nastaviti put kojim trenutno idemo, a rezultati će doći da li u skorije vrijeme, ne znam, ali sam siguran da će doći.rammstein je napisao/la:sto se tice prvog kola nemojte se nadati da cemo pobjedom sjesti na prvo mjesto, reano![]()
mozda nekad kasnije
http://www.klix.ba/sport/nogomet/predst ... 40227129#2" onclick="window.open(this.href);return false;
Evropski.
Evropski.
1946
To su ti famozni novi dresovi.

Moje mišljenje koje ništa ne znači, ali ovaj bijeli i bord dres ne da su ružni, malo je reći. Ko ovdje išta vidi evropski da mi je znati ?
Dok ovaj treči zbog boje pa izgleda puno bolje ..
Edit: Head, nisam shvatio dobro, mislio sam na dresove.
Edit: Head, nisam shvatio dobro, mislio sam na dresove.
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 27 feb 2014, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Hvala na mišljenju, ali navikli smo mi da vama naše ništa ne valjaGrokok je napisao/la:Moje mišljenje koje ništa ne znači, ali ovaj bijeli i bord dres ne da su ružni, malo je reći. Ko ovdje išta vidi evropski da mi je znati ?
Gorki nije te niko pitao za misljenje!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Re: Odg: FK Sarajevo
To su dresovi isti kao i od prosle polu sezone samo sitnice doradjene neke. Ugovor je do kraja sezone koliko ja znam sa Haad-om a onda pred evropu ide nesto evropsko nadam se 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
lucif3R666
- Kontakt:
kako se ova plava u bordo dresu zove ?? imam nesto za nju 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Laganini1986, Lecler, LondonBlues, napoleon72, PingoFTW, zagorski i 46 gostiju.