Kuci su slavili protiv Americe 2:0, na gostovanju isto bili bolji u Mexico Cityju 1:3.
To je za Leon sesta titula prvaka u klupskoj historiji, prva poslije 21 godine.
Oni su ekipa koja se prosle sezone vratila u drustvo najboljih.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
pa nisu je odmah osvojili, ovo je njihova 2. sezona u prvoj ligi.Otelo je napisao/la:Ovo u Juznoj/Srednjoj Americi je postalo smjesno.Prvaci ispadaju a ekipe koje se vrate u prvu ligu odmah je i osvajaju
Svejedno.Pogledaj situaciju u Europi.Udjes u prvu ligu i onda se 3 godine bore za ostanak a ako prezive prelaze u stabilne prvoligasegrooveArmada je napisao/la:pa nisu je odmah osvojili, ovo je njihova 2. sezona u prvoj ligi.Otelo je napisao/la:Ovo u Juznoj/Srednjoj Americi je postalo smjesno.Prvaci ispadaju a ekipe koje se vrate u prvu ligu odmah je i osvajaju
inace, vlasnik leona je carlos slim.
razlog je jednostavno da dole nije ogromna razlika u kvalitetu ekipa.Otelo je napisao/la:Svejedno.Pogledaj situaciju u Europi.Udjes u prvu ligu i onda se 3 godine bore za ostanak a ako prezive prelaze u stabilne prvoligasegrooveArmada je napisao/la:pa nisu je odmah osvojili, ovo je njihova 2. sezona u prvoj ligi.Otelo je napisao/la:Ovo u Juznoj/Srednjoj Americi je postalo smjesno.Prvaci ispadaju a ekipe koje se vrate u prvu ligu odmah je i osvajaju
inace, vlasnik leona je carlos slim.
Kvalitet je u 5 deka, zbog lose finansijske situacije.Otelo je napisao/la:Ovo u Juznoj/Srednjoj Americi je postalo smjesno.Prvaci ispadaju a ekipe koje se vrate u prvu ligu odmah je i osvajaju
valjda bude jasnoarfi je napisao/la:neka mi neko objasni kako to ide u Copa Libertadores..dakle sada se igraju pretkola..ali neke grupe su več napravljene...
Igral isu prije para dana, River pobijedio 1:3 cini mi se...amerosm je napisao/la:Koga zanima veceras od 02.10 h Boca i River igraju prijateljsku utakmicu, sto je po meni velika glupost, no sta je tu je...
Opet sam siguran da ce i u ovoj utakmici biti dosta naboja sa obje strane...
izgubili na svom terenu od belgrana..Sarajlijc@ je napisao/la:Konacno izgleda Boca igra kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.