Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2014, 23:54

Ma Mujo je nas, sta vam je. :mrgreen:

Odigrace prijateljsku za Svedsku i onda ce se izgubiti njegov poziv za naredne utakmice i eto nam novog Izmeta, ovaj Izeta. :mrgreen:

Bosne je uvijek bilo i Bosne ce biti a njeni stanovnici ce nebrojeno puta prodefilovati. Na kraju ostane samo sjecanje a na ovakve, ne mogu da se sjetim prikladnog epiteta, recimo uhljupe ili nehljebare se necemo ni obazirati. To su samo nasi gosti koji nisu dobrodosli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 23:56

Poema o NFSBiH

POSTAO SI SAMO BROJ!
MUJO ZNAM DA SI MLAD I DA NISI MOGAO ODLUCIVATI O DRESU NACIJE'
MUJO ISTO ZNAM DA IMAS PROBLEMA SA UGOVOROM JER 30.06.2014 ISTJECE TI UGOVOR ZASTO TI NE PONUDE UGOVOR , CEKAJU DA ODLUCIS ZA KOJU CES DOMOVINU IGRATI DA TE POSJETIM JA IMAM JEDNU MOJU BOSNU I HERCEGOVINU.
MUJO KAD SAM NAZVAO TVOJE RODITELJE CINI MI SE BILI SU SRECNI ILI SU SRECU KRILI AKO SU ZASTO SU KRILI.
MUJO ZASTO ME TVOJ TAKOZVANI ZASTUPNIK ADNAN ZABORAVIO SAM PREZIME NAZVA PA KAZE DA TI ...

by Juka Becirovic
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2014, 23:56

ma zabij Tankoviću/ima sad kad znamo istinu, sad me kopka Halilović i prodana duša od njegovog oca .. ali eto, lud, u ovom slučaju glup se čovjek nada :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 feb 2014, 23:57

@VanBasten

Šta je smiješno? Mislio sam da si pametniji.

I dalje valja za Švedsku ali ne za BiH. Sve što je avaz pisao je obična laž, ma ja, amateri su. Samo kod nas imaš slučaj da se igrači sami bore da pridobiju pažnju drugih, saveza i trenera briga.

Dobili smo svojevremeno suspenziju, najglasniji je bio Pjanić pa se tek oformila komisija za stabilizaciju (BiH opet izuzetak).

Ostajem pri svojoj, za svakog igrača se treba boriti, a to što ti iz bordo boy nema veze sa Papetom, ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 feb 2014, 23:58

Pape odmah detektuje dvolicnjake. Ima tu neku sposobnost, vec nekoliko puta se pokazalo. Od sad malo vise vjerujte Papetu sto se tice ovih potencijalnih.... ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2014, 23:59

Ako smo ikad imali priliku uzeti Alena, onda je to sada. Otisao iz Hrvatske, Mamic dobio svoje milione, mogu pokusati, ali mislim da tu nema neke velike nade, ''kockasti'' Sejad ce i dalje insistirati da igra za Vatrene, prakticno se vec odlucio za njih.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 28 feb 2014, 00:02

Tankovic nije bitan, bitno je da, dok selektor ganja Germane, njegov posao i posao saveza radi Juka Becirovic.
Posten covjek izmanipulisan, izradjen i potrosen od prevejanih varalica !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 feb 2014, 00:03

Goalgetter je napisao/la:Ako smo ikad imali priliku uzeti Alena, onda je to sada. Otisao iz Hrvatske, Mamic dobio svoje milione, mogu pokusati, ali mislim da tu nema neke velike nade, ''kockasti'' Sejad ce i dalje insistirati da igra za Vatrene.
još uvijek nije otišao, ali sezona će logično završiti prije SP, tako da može odbiti eventualni poziv za SP, bez da mu Mamić nešto napravi, itd .. sad Savez treba da napravi apsolutno sve, pa čak i da Pape lično ode u ZG!

Bože moj, pa stvarno ne kontam takve ljude poput Tankovića, Šefika Ibrahimovića, Sejada Halilovića, umjesto da odgoje dijete da budu ono što i oni jesu, oni puste djecu da sama odrastaju i integrišu se u društvo u kome žive

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 00:04

Neutral, griješiš. Oni su primorali Hamrena da ga pozove, zahvaljujući Avazu i ostalima, slično kao i slučaj Nemanja Gudelj. Avaz se bucao kako Tanković želi igrati za BiH, a Šveđani nisu htjeli rizikovati. Još jedna savršena kampanja protiv BiH ;)

Švedska ga je zvala radi prevencije, a ne zato što je trenutno kvalitet za njihov A tim. Mi ga nismo mogli zvati jer nema naše papire. Sušić je rekao da moraju mijenjati papire ako žele igrati za nas, on i Arslanagić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 feb 2014, 00:05

calcio je napisao/la:Pape odmah detektuje dvolicnjake. Ima tu neku sposobnost, vec nekoliko puta se pokazalo. Od sad malo vise vjerujte Papetu sto se tice ovih potencijalnih.... ;)
slika

[youtube][/youtube]
;)

@ Virtu4l

Veoma moguće u vezi Hamrena i poziva da ne zaigra za BiH. Jedino mi je krivo što mi nismo taj recept prvi primjenili. Hrvatska je doktorirala na tom polju.

Nadam se da će Arslanagić biti naš!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 00:10

Neutral je napisao/la:Nadam se da će Arslanagić biti naš!
I ja, ali tu je ista situacija kao sa Tankovićem. Dino je također izjavljivao da voli BiH, itd... Opet su nam ruke svezane jer on nema sportsko državljanstvo. Ne možemo ga zvati.

Sad nam opet treba medijska kampanja, pa da probudimo belgijance i da oni urade ovo što su uradili šveđani.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 feb 2014, 00:10

Malog treba prestati spominjati,pogotovo mediji.Tako cemo pripomoci da on u stvari propadne kao svedskoi reprezentativac,odnosno odigra par utakmica i sutnu ga.Da ispravimo gresku i anuliramo ovo sto smo ga prakticno mi svojim interesom stavili na svedski spisak.Milo za drago.

Ko zna mozda se nakad situacija i okrene,ja nikad necu zaboraviti kad nas je Medunjanin direktno odbio nadajuci se da ce zaigrat za Holandiju.Zbog toga se on meni nikad nece moci poredit sa pravim Zmajevima,patriotama od glave do pete.
Tek puno kasnije kad od Holandije nije bilo nista poceo se nametati sam bas kao i ovaj golman Jakupovic.
Mnogi su to zaboravili ali ja ne zaboravljam :mrgreen:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 28 feb 2014, 00:12

Pa i nije baš da smo Brazil pa da u svakoj faveli imamo potencijalnog Ronalda, pa da smo u stanju nekog odbijat zato što je htio za nekog drugog igrat. Trenutno za tu vrstu ponosa i nema baš mjesta
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 00:13

drummer je napisao/la:Ko zna mozda se nakad situacija i okrene,ja nikad necu zaboraviti kad nas je Medunjanin direktno odbio nadajuci se da ce zaigrat za Holandiju.Zbog toga se on meni nikad nece moci poredit sa pravim Zmajevima,patriotama od glave do pete.
Tek puno kasnije kad od Holandije nije bilo nista poceo se nametati sam bas kao i ovaj golman Jakupovic.
Mnogi su to zaboravili ali ja ne zaboravljam :mrgreen:
Ne zamjeram im ja kad oni kažu otvoreno, bez igrica i manipulisanja, kao što je uradio Gudelj ili Medunjanin. Najgori su ovi ljigavci koji igraju prljavo.
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 feb 2014, 00:13

Neutral je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pape odmah detektuje dvolicnjake. Ima tu neku sposobnost, vec nekoliko puta se pokazalo. Od sad malo vise vjerujte Papetu sto se tice ovih potencijalnih.... ;)

;)
Hoces da kazes da Hajrovic nije igrao na dvije karte? Susic je isao kod njega u Svicarsku jos prije 2 godine, Dzeko i Spahic su takodje pricali sa njim. On je i nakon toga odabrao Svicarsku. Skoro identican slucaj sa Tankovicem, samo sto se ovaj poslije toga predomislio (mozda i Tankovic to uradi, Svedska prvu oficijalnu utakmicu igra na jesen, do tada se moze dosta stvari promjeniti)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 00:16

calcio je napisao/la:Skoro identican slucaj sa Tankovicem, samo sto se ovaj poslije toga predomislio (mozda i Tankovic to uradi, Svedska prvu oficijalnu utakmicu igra na jesen, do tada se moze dosta stvari promjeniti)
Kad sam pitao Juku jeli Tanković izgubljen, on mi kaže da nije i spominje mi da ga možemo ugrabiti dok ne potpiše neki ugovor. Nisam skontao o kojem ugovoru je riječ. Može li to biti neki ugovor sa Švedskim savezom??
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2014, 00:17

Goalgetter je napisao/la:Ako smo ikad imali priliku uzeti Alena, onda je to sada. Otisao iz Hrvatske, Mamic dobio svoje milione, mogu pokusati, ali mislim da tu nema neke velike nade, ''kockasti'' Sejad ce i dalje insistirati da igra za Vatrene, prakticno se vec odlucio za njih.
:lol:
Dobio sam glavni zgoditak na loto.U stvari trebao sam dobiti,hocu reci ispunio sam tiket a nisam ga uplatio.
Ma ne nisam ga ni ispunio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 feb 2014, 00:18

Chinaglia je napisao/la: Bože moj, pa stvarno ne kontam takve ljude poput Tankovića, Šefika Ibrahimovića, Sejada Halilovića, umjesto da odgoje dijete da budu ono što i oni jesu, oni puste djecu da sama odrastaju i integrišu se u društvo u kome žive
Ma to je sorta dijasporaca na koje se mozes posrati. Dijete Srebrenice i otac koji je nastupao za BiH, da im djeca igraju za Svedsku, odnosno za Hrvate. :oops:

Da hoce tako moj sin zaigrati za drugu zemlju osim BiH, pa odrekao bi ga se.

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 28 feb 2014, 00:19

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ako smo ikad imali priliku uzeti Alena, onda je to sada. Otisao iz Hrvatske, Mamic dobio svoje milione, mogu pokusati, ali mislim da tu nema neke velike nade, ''kockasti'' Sejad ce i dalje insistirati da igra za Vatrene, prakticno se vec odlucio za njih.
Dobio sam glavni zgoditak na loto.U stvari trebao sam dobiti,hocu reci ispunio sam tiket a nisam ga uplatio.
Normalno da ga nisi ispunio moj Harkane kad visiš na forumu yebemu miša.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 feb 2014, 00:21

harishp je napisao/la:
Hazime, imamo bingo. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Mostarska i 56 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []