FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast na organizaciji i na svemu ovome . Drago mi je sto ima toliko pozitivne atmosfere u klubu i oko njega . ABD kad dobijemo Čelika , protiv Olimpika treba da nas bude bar 7 do 8 hiljada . Naprijed bordo bijeli 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jos malo do pocetka... Prelazni rok po meni odradjen dosta dobro,nedostaje jos taj desni bek klasicni,ali ok, s obzirom na kvalitet ostatka ekipe, nebi trebalo ni to da skrip. Uprava radi dobar posao s marketingom, stalno smo po medijima, vrtimo se to je najbitnije. Ekipa spremna, barem se tako cini po pripremnim, sve ide svojim tokom. Jos mi kao navijaci da to ispratimo na pravi nacin i cjelokupna lijepa prica da se zaokruzi. Zbog zabrane gostovanja, svu energiju treba usmjerit na Kosevo,da nam posjeta bude prava,da animiramo sto vise raje da dolazi, to je nasa zadaca. Mada kako cujem sutra na proteste dolaze ljudi iz Zenice organizovano kod nas u goste, pa nebi bilo lose uzvratit im organizovanu posjetu odmah u subotu, ako ostavimo za kasnije, necemo ni otici, zna se kako to kod nas ide, uvijek nesto vaznije iskrsne hehehe.
since 1973
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jesul gdje izbacili koeficijente za utakmicu Čelik - Sarajevo, kladionica?
- franklampard8
- Kontakt:
Nisu.SiouxLukavac je napisao/la:Jesul gdje izbacili koeficijente za utakmicu Čelik - Sarajevo, kladionica?
1946
Srce ko dzamija
-
bordobijeli
- Kontakt:
moze li mi neko tacno napisati kad je utakmica i ko prenosi .hvala 
- Evolution87
- Kontakt:
subota, 14:30, moja tvbordobijeli je napisao/la:moze li mi neko tacno napisati kad je utakmica i ko prenosi .hvala
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
hebi , ne vadi!
koja smo gosdoda... mladi igracii uzivaju, prva ekipa pripreme u Turskoj u uslovima u kojima Sahtjor radi, marketing, trener svjetsko ime, Jajalo, Delač, Bilbija... sutra svi na trening da pokazemo i mi da smo dostojni kluba!
hebi , ne vadi!
koja smo gosdoda... mladi igracii uzivaju, prva ekipa pripreme u Turskoj u uslovima u kojima Sahtjor radi, marketing, trener svjetsko ime, Jajalo, Delač, Bilbija... sutra svi na trening da pokazemo i mi da smo dostojni kluba!
-
lafomamone
- Kontakt:
Moramo biti gospoda, sto bi stari kazali "... takav nas je khurac napravio..."
Brate milina i ljepota,jednostavno postavljamo EURO standarde.
Sutra svi na trening!!!
Sutra svi na trening!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nisam pitar ali mi je fakat drago da se jedan BH klub ovako razvija i ima potencijal da postigne dobar rezultat u Europi 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Sad se sjetili treninga papci, a kad Sarajevo bilo u sjenci Zelje onda vas nigdje nije bilo 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
nedim93 je napisao/la:Sad se sjetili treninga papci, a kad Sarajevo bilo u sjenci Zelje onda vas nigdje nije bilo
Idi spavaj sine dragi ..nedim93 je napisao/la:Sad se sjetili treninga papci, a kad Sarajevo bilo u sjenci Zelje onda vas nigdje nije bilo
Meni kao pravom navijaču sarajeva nije teško priznat da smo u sjeni Želje već dugo dugo , tebi ako jest tvoj problem 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Da si pametan, skontao bi da ti se ne smiju zbog toga.nedim93 je napisao/la:Meni kao pravom navijaču sarajeva nije teško priznat da smo u sjeni Želje već dugo dugo , tebi ako jest tvoj problem
4.10.2009.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... tat/125774" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponosan sam sto nam je Dino predsjednik. Mlad, kulturan, elokventan, amibiciozan covjek. Da ga se ne postidi covjek ni pred kim. Realno najjace pojacanje Sarajeva je bio Dino.
Ponosan sam sto nam je Dino predsjednik. Mlad, kulturan, elokventan, amibiciozan covjek. Da ga se ne postidi covjek ni pred kim. Realno najjace pojacanje Sarajeva je bio Dino.
-
benjamin1997
- Kontakt:
Momci da li ste upoznati sa omladincima? Ako neko nešto zna o Arminu Avdiću, kadet nek mi napiše.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Sent from my LT22i using Tapatalk
+1. Tom čovjeku skidam kapu do poda. Hvala mu na svemu.STARBUZZ je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... tat/125774
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 6 gostiju.