Ajde laku noc :*
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zar nisi znao da oni oživljavaju Sarajevsku muzičku scenu? Ovo je samo još jedan u nizu ogromnih hitova koje pravi produkcija jufkica. Sjeti se samo ove dobro iskomponovane pjesmeNakamura je napisao/la:
e jade jadnog hahahahahaha
naravno da je apsurdna, ali ja pišem baš iz tog razloga koji si naveo. Ne možeš mi reći da ova sva priča koja se vodi zadnjih godinu dana oko našeg štimanja tekmi nije uticala i na posjetu na tribinama. Ako ne reaguješ na priču sto puta izgovorena stvar postne prihvaćena pa i od naših navijača koji onako površno prate ligu, a samo na osnovu tih navijača možeš poveććati posjetu.FKZ1921 je napisao/la:Dan prije nastavka prvenstva, mi na temi i dalje glabamo apsurdnu priču.
Dajte ljudi, jednistavno prestanite pisati o tome.Vratite se normalnim temama
Vrijeme je radimo na tome,kako da nas na utakmicama u Sarajevu bude sto više.
Pisite o tome, dajte prijedloge, budite sigurni da ce sve sto bi moglo biti zanimljivo, biti proslijedjeno u klub.
Mali je strasan igrac a u to cete se uvjeriti u nastavku sezoneMosaLjoze1921 je napisao/la:Željezničar će u nastavak prvenstva ući jači za provjerenog defanzivca Nenada Dedića. Hrvatski internacionalac prije desetak dana priključio se pripremama bh. prvaka, a stručni štab zadovoljan je onim što je ovaj mladić dosad pokazao.
Potvrdio je to za portal ****.ba glavni trener fudbalera Željezničara Dino Đurbuzović.
''Nije dugo s nama, ali pokazao je kvalitet. Povrede su nas poremetile i u proteklim pripremama pa je svaki kvalitetan igrač veliki dobitak za nas. Ne znam da li će Dedić ostati, ali dobre su šanse da se to desi'', najavio je strateg Plavih.