FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pisac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pisac » 28 feb 2014, 03:31

Jao kakvih si se ti sad gluposti, hipoteza i neargumentovanih cinjenica napisao sad ovdje i to jos usput popratio sa par dubokoumnih smajlica. Nevjerovatno :)
Ajde laku noc :*

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 28 feb 2014, 04:04

" onclick="window.open(this.href);return false;

e jade jadnog hahahahahaha

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 28 feb 2014, 07:35

Jel moguce,jos samo jedan dan do tekme?
Sastav za sutra:
Loncaric,Bucan,Zeljkovic,Bogdanovic,Stanic,Hasanovic,Svraka,Sadikovic,Bajic,Selimovic i Hodzic.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 feb 2014, 07:41

Nakamura je napisao/la:

e jade jadnog hahahahahaha
Zar nisi znao da oni oživljavaju Sarajevsku muzičku scenu? Ovo je samo još jedan u nizu ogromnih hitova koje pravi produkcija jufkica. Sjeti se samo ove dobro iskomponovane pjesme
" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne bude off: Sretno momcima sutra, da se vrate sa tri boda aBd
Ja te volim, volim Željo..

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 28 feb 2014, 07:42

Ja bih da mi ipak vjerujemo Blicu.................

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 feb 2014, 08:13

To pisac, nastavi spinovati, nada umire posljednja, hipoteticki ha ha ha ha ha

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 feb 2014, 08:53

A kako naci dokaze?
Pa recimo da progovore tri, cetri covjeka iz Zelje i Leotara i potvrde tu neku pricu ili donesu neki materijalni dokaz.
Znas kako je, ljudi ce za pare svasta uraditi. Oni ih malo pritisnu, znas kako to vec ide. Pogledaj i slucaj Conte. Prvo je sve opovrgao, pa je onda priznao da je ucestvovao u necasnim radnjama i dobio ublazenu kaznu. Ima UEFA svoje metode.
Ponavljam opet, ovo sve govorim hipoteticki. :D[/quote]

Druže pravo je jedno veliko njesra i na osnovu tih dokaza kad ''neko progovori'' se obično osuđuju ljudi u naštimanim parnicama. Znači ovdje bi u BiH bilo itekako providno da jednu ekipu kazne a ostale ništa i to samo na osnovu toga što je neko progovorio. Hipotetički vi sad možete (pošto imate love) platiti nekome da kao progovori i sad bi se trebalo na osnovu toga nekoga kazniti jel?
Evo ja ti sad kažem da Sarajevo kazne na osnovu toga što je neko progovorio ja bi se prvi pobunio jer je očigledno štiamnje da se neko kazni na uštrb drugih. Progovorio je i onaj igrač Slobode zaboravio sam mu ime. Momak javno rekao i šta je bilo tresla se gora rodio se miš.
Nemoj više o ovome sviju ti ni ti ni ovi naši što odgovaraju a neću ni ja (mada sam već obećao Aci ali moram jer se priča a ne briše se pa se opet nanosi šteta klubu). Pravo vam je svima bezveze priča.
Ovi naši iz kluba moraju reagovati jer se nanijela šteta klubu. Mi koji pratimo ovu ligu znamo da sumljivih tekmi kao ova ima stotine ali se samo o Željinoj piše. Moj jaran npr koji ne prati ovu ligu odmah govori eto vidiš ko je u Želji i sl a uopšte ne zna sve detalje što znači da je javno oštećen samo Željo.
@super bio bih ti zahvalan kad bi me bar malo uputio na pp oko tih super vijesti.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 feb 2014, 09:22

Dan prije nastavka prvenstva, mi na temi i dalje glabamo apsurdnu priču.
Dajte ljudi, jednistavno prestanite pisati o tome.Vratite se normalnim temama
Vrijeme je radimo na tome,kako da nas na utakmicama u Sarajevu bude sto više.
Pisite o tome, dajte prijedloge, budite sigurni da ce sve sto bi moglo biti zanimljivo, biti proslijedjeno u klub.

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 28 feb 2014, 09:33

8-)
slika
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 28 feb 2014, 09:43

Željezničar će u nastavak prvenstva ući jači za provjerenog defanzivca Nenada Dedića. Hrvatski internacionalac prije desetak dana priključio se pripremama bh. prvaka, a stručni štab zadovoljan je onim što je ovaj mladić dosad pokazao.

Potvrdio je to za portal ****.ba glavni trener fudbalera Željezničara Dino Đurbuzović.

''Nije dugo s nama, ali pokazao je kvalitet. Povrede su nas poremetile i u proteklim pripremama pa je svaki kvalitetan igrač veliki dobitak za nas. Ne znam da li će Dedić ostati, ali dobre su šanse da se to desi'', najavio je strateg Plavih. :mrgreen:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 feb 2014, 09:47

FKZ1921 je napisao/la:Dan prije nastavka prvenstva, mi na temi i dalje glabamo apsurdnu priču.
Dajte ljudi, jednistavno prestanite pisati o tome.Vratite se normalnim temama
Vrijeme je radimo na tome,kako da nas na utakmicama u Sarajevu bude sto više.
Pisite o tome, dajte prijedloge, budite sigurni da ce sve sto bi moglo biti zanimljivo, biti proslijedjeno u klub.
naravno da je apsurdna, ali ja pišem baš iz tog razloga koji si naveo. Ne možeš mi reći da ova sva priča koja se vodi zadnjih godinu dana oko našeg štimanja tekmi nije uticala i na posjetu na tribinama. Ako ne reaguješ na priču sto puta izgovorena stvar postne prihvaćena pa i od naših navijača koji onako površno prate ligu, a samo na osnovu tih navijača možeš poveććati posjetu.
Ako već hoćeš nešto da proslijediš klubu mislim da bi dugoročno trebali raditi na članstvu. Uvele se članske i stalo se. Pričao sam o tome ovdje nekoliko puta davno šta i kako to ide. Što se tiče kratkoročnog iniciranja raje do sada su ovdje forumaši dali itekako puno ideja do sada.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 feb 2014, 10:04

Treba obuciti onu u fan shopu da izradjuje clanske, omoguciti online narudzbu clanskih... Ja sam 3 puta dolazio u plavi salon i nisam uzeo clansku... I to uvijek u razlicitim terminima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 28 feb 2014, 10:04

Dnevni avaz 28.02.2014

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

blu

Post Postao/la blu » 28 feb 2014, 10:06

MosaLjoze1921 je napisao/la:Željezničar će u nastavak prvenstva ući jači za provjerenog defanzivca Nenada Dedića. Hrvatski internacionalac prije desetak dana priključio se pripremama bh. prvaka, a stručni štab zadovoljan je onim što je ovaj mladić dosad pokazao.

Potvrdio je to za portal ****.ba glavni trener fudbalera Željezničara Dino Đurbuzović.

''Nije dugo s nama, ali pokazao je kvalitet. Povrede su nas poremetile i u proteklim pripremama pa je svaki kvalitetan igrač veliki dobitak za nas. Ne znam da li će Dedić ostati, ali dobre su šanse da se to desi'', najavio je strateg Plavih. :mrgreen:
Mali je strasan igrac a u to cete se uvjeriti u nastavku sezone ;)
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 10:21

Bravo za klub i Dedica,dobro ce nam doci(po pricama drugih forumasa) :)

Gledam Hodzica sad i koliko je gotivan taj momak,odmah ide da bude najbolji strijelac idemo na titulu,spreman je heh :) Pozitivan je sav i vidi se da jedva ceka da zaigra :)

Znaci dolaskom Dedica i odbrana ce nam biti jaca,gdje smo realno najtanji,pa na kraju i nije los posao uradio struci stab(sto se odbrane tice).
Zeljeznicar! 1921 !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 feb 2014, 10:26

Samo da se ne otegne sa Dedicem... Nekako imam osjecaj da ce prije Kvesa poceti igrati nego sto ce ovaj dobiti tu dozvolu, a onda cemo aBd prodati Kvesu za dobre pare nakon Evrope a Deda ostaje na njegovom mjestu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 28 feb 2014, 10:32

Istraga za slučaj Trebinje je obustavljena zbog nedostatka dokaza !!

Tragom informacija kontaktirali smo i tužioca N/FSBIH Gorana Andrijanića da nam pojasni proceduru ovog slučaja :
Nakon utakmice u Trebinju dobili smo pismenu prijavu od UEFE-e zbog navodne manipulacije rezultata , odnosno nedostatkom zalaganja igrača.Provela se opsežna istraga, ispitani su akteri sve u nadležnosti tužilaca N/FSBIH. Na kraju je istraga obustavljena zbog nedostatka dokaza. Proces je okončan prije četiri mjeseca razjasnio je slučaj za avazov Sport Goran Andrijanić .
Brkica

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 feb 2014, 10:46

Ekipa aktuelnog šampiona naše države Željezničara će u nastavak prvenstva koje otvaraju sutra u Bijeljini utakmicom protiv domaćeg Radnika će ući jači za odbrambenog fudbalera Nenada Dedića.

Ovaj hrvatski internacionalac je na pripreme kluba sa Grbavice došao prije desetak dana, te je uspio zadovoljiti stručni štab Plavih i u narednom dijelu sezone će nositi dres višestrukog prvaka naše države.

Dedić je u dosadašnjoj karijeri igrao za Karlovac, Sisak, Istra, Lekenik, Szeged 2011 i Banik Ostravu, a u Željezničaru bi na lijevoj strani trebao zamijeniti povrijeđenog Josipa Kvesića koji bi se na zelene terene trebao vratiti sredinom proljetnog dijela polusezone.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 10:48

A mogli su spomenut i kad ce igrat,ta licenca i to ?
Zeljeznicar! 1921 !

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 28 feb 2014, 10:56

Kad se padobranci sjate na temu..

Drago mi je za Dedica, nadam se da ce se trudit kao sto je Urdinov mosa da ne bude onih kartona kao kod Urdinova.Treba gledati i na to, sto manje zutih da se dobija jer je ostalo samo 11 kola ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 13 gostiju.