Gool Dzeka
Nije jutjube, al je Ru tube

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Barca ne trazi centarfora tako da taj poziv ne ocekuj...vrebac86 je napisao/la:vatreni sam navijac INTERA,,, ali najvise od svega bih volio vidjeti Dzeksona u Barceloni ,,mislim da je to ekipa kao stvorena za njega!!!! do ljeta je dugo vremena jos,, ako ovako nastavi mozda i barcelona se ukljuci u igru??? nebi nikako volio da ode u Englesku!!!!
Meni je najbolja kad je Svabo Dzeku sa ledja glavom udario u glavu. Par minuta kasnije Dzeko mu prilazi i pita je li OKpik je napisao/la:Cvrsta Bosanska glava![]()
Taaaako je kraaalju, taaaako jemirzza je napisao/la:Koliko je samo iznad ovog jadnog wolfsburga to je cudo jedno, definitvno treba ici u englesku, arsenal, celzi, mancester, liverpul, nece fuliti
Ma barca uvijek trazi centrafora,,nikad se nezna,,, oni u tisini kupuju koga zele i kad zele,, a ne kao Milan, skoro pa Roman napisali o kupovini dzeke kao da daju 94 miliona,,, a jos uvijek nista!!!!!!!!! a ako ipak ode u MILAN nece mi biti krivo ,,jer mu zelim sve najbolje u karijeri!!!!!!miky_hz je napisao/la:Barca ne trazi centarfora tako da taj poziv ne ocekuj...vrebac86 je napisao/la:vatreni sam navijac INTERA,,, ali najvise od svega bih volio vidjeti Dzeksona u Barceloni ,,mislim da je to ekipa kao stvorena za njega!!!! do ljeta je dugo vremena jos,, ako ovako nastavi mozda i barcelona se ukljuci u igru??? nebi nikako volio da ode u Englesku!!!!
Milan je njegova sudbina,ona ga je sebi uzela
Hehe, ma ima na forumu rojadirecte jedan lik postavio pa onda ja ovdje proslijedio da ljudi vide majstoriju naseg Dzeke.Genghis je napisao/la:@rob do bagro - To ti Rahimić poslao klip ? XD
Milan Tarot pa Dzeko hhh ...cole-ch je napisao/la:Car svih Careva!
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada, jasmin10 i 9 gostiju.