FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@amypitar
Do neki dan vam igraci imali sijalice u frizideru, svlacionice bile pune vode i vlage i ti si mi sad dosao prosipati neki nivo. Covjek je trener i nije modni guru, a hayat nije fashion week ? Sutra igrate utakmicu a ti se uhvatio Dine i gluposti ...
Do neki dan vam igraci imali sijalice u frizideru, svlacionice bile pune vode i vlage i ti si mi sad dosao prosipati neki nivo. Covjek je trener i nije modni guru, a hayat nije fashion week ? Sutra igrate utakmicu a ti se uhvatio Dine i gluposti ...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- SarajlijaTM
Vas "stare sarajlije,tu smo od 96' " (pri tom ne mislim samo na navijace fks),treba nauciti,da odjelo,NE cini covjeka i da se gospodin ne postaje,gospodin se rađa i zivi tako.amypitar je napisao/la: Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.
Znaci nije sve u parama,ako si javna licnost onda brate neke standarde moraš da ispostujes,ako ne zbog sebe,onda bar zbog navijaca,i kluba kojeg predstavljaš.
Gledam bas u posljednje vrijeme,ne vezano sa vama,gospodom se nazivaju razni prijeratni skidaci šajbi i bošpumpi,koji danas imaju kes,ovakav ili onakav. i to nakon ture okrenute ,nekome u "renomiranim kafanama"
Žalosno,a pravu gospodu,sve manje viđaš javno ili uopste...
Btw.Ima li vas na kladari protiv celika?
I ti bi guzovace da se oparisSarajlijaTM je napisao/la:amypitar je napisao/la: Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.
Znaci nije sve u parama,ako si javna licnost onda brate neke standarde moraš da ispostujes,ako ne zbog sebe,onda bar zbog navijaca,i kluba kojeg predstavljaš.
Btw.Ima li vas na kladari protiv celika?
I ja sa nestrpljenjem cekam ponudu nase lige,cekamo neki poklon iz Zenice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
do neki dan bilo para od dzeke, sad vodu iskljucuju i struju, i za kirije se nema.. i vi komsin'ce igrate utakmicu sutra, zato se ti popusti FKS, i idi na temu svog tima, i tamo pisi... hvala lijepo...Grokok je napisao/la:@amypitar
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
dičite se akademijom i pričate kao da ste prvi, a Široki već koliko, 10tak godina ima kamp, terene, teretanu, svlačionice, organiziraju se kampovi itd itdamypitar je napisao/la:Head je napisao/la:Slike sa sinocnjeg eventa
http://fksinfo.com/galerija/svecano-pre ... rajevo/437" onclick="window.open(this.href);return false;
Fakat smo gospoda.
Sad gledam ove slike,i ne mogu vjerovati koliko smo iznad svih klubova u Premijer ligi.Sve profesionalno urađeno,ispostovani sponzori, navijaci,mediji itd.itd.Nije ovde potrebana tolika lova,koliko malo šlifa da se ovo uradi da lici na nešto.
Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.
samo što u Širokom više rade a manje pričaju, dok kod vas više priče a manje rada..
kako će sad biti nakon tana vidjet ćemo ali do sad je spika bila najjače strana
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ubrzo ćeš vidjeti i razliku.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
@harisfcb
Ja se ne busam u prsima kao sto ti i ovaj tvoj kompanjon radite. Mi nemamo nista, ali smo prvi. Ja nisam dosao pisati na ovu temu, nego sam bio ponukan pisanjem na vasoj temi o Zelji i Dini. I neces mi ti odredivati gdje da pisem ..
Ja se ne busam u prsima kao sto ti i ovaj tvoj kompanjon radite. Mi nemamo nista, ali smo prvi. Ja nisam dosao pisati na ovu temu, nego sam bio ponukan pisanjem na vasoj temi o Zelji i Dini. I neces mi ti odredivati gdje da pisem ..
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- Evolution87
- Kontakt:
ko izda pizda, svi na trening !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Konačno sutra početak proljetnog dijela sezone, uz nadu za titulom na Koševu. Početak '14e započeo je vrlo dobro za FK Sarajevo, i uz veliko investiranje Tana etiketiramo se kao prvi favoriti za prvim mjestom. Sutrašnji meč u Zenici daće i neka prva mišljenja, a od krucijalne važnosti je i podatak kako naši igrači nisu slavili već dugi niz godina u gostima protiv Čelika. Minus izostanak naših vjernih navijača, ali današnjom podrškom na treningu daćemo im vjetar u leđa. SVI NA TRENING!
ESTRANEI ALLA MASSA
2.25 dvica
stoja halal nek hebe mater
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:2.25 dvicastoja halal nek hebe mater
Kakva kvota sviju mi, sutra se pare uzimaju
al ako ko hoce da uplacuje neka pozuri do suta ce kvota pasti na 1.7Armala je napisao/la:miky_hz je napisao/la:2.25 dvicastoja halal nek hebe mater
uh što se momci razbacuju stojama, jel vam i to poslao tata tan ? 
Uff što volim ove ultra , mega optimistične, i upisivanje 3 boda prije utakmice 
❶❾❽❽
rammstein je napisao/la:al ako ko hoce da uplacuje neka pozuri do suta ce kvota pasti na 1.7Armala je napisao/la:miky_hz je napisao/la:2.25 dvicastoja halal nek hebe mater
Koja je u pitanju kladionica.
Nije nikakva provokacija molio bi navijace Sarajeva za odgovor da li su culi da je Ibrakovic dogovorio sa Upravom Celika ?
Sto je provokacija,nek ide svako tamo gdje mu je bolje.Onako logicki meni je to ravno samoubistvo otici iz jedno uređenog kluba, u klub gdje se ne zna ko pije,a ko placa.se pricalo da ce u Slobodu.CARSON je napisao/la:Nije nikakva provokacija molio bi navijace Sarajeva za odgovor da li su culi da je Ibrakovic dogovorio sa Upravom Celika ?
Ako bude informacija tacna,nek mu je sa srecom.
amypitar je napisao/la:Sto je provokacija,nek ide svako tamo gdje mu je bolje.Onako logicki meni je to ravno samoubistvo otici iz jedno uređenog kluba, u klub gdje se ne zna ko pije,a ko placa.se pricalo da ce u Slobodu.CARSON je napisao/la:Nije nikakva provokacija molio bi navijace Sarajeva za odgovor da li su culi da je Ibrakovic dogovorio sa Upravom Celika ?![]()
Ako bude informacija tacna,nek mu je sa srecom.
Nisi shvatio pitanje dobio sam inf. da je utakmica namjestena posto je Ibrakovic vodio Celik da je sve islo preko njega
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Jes', Jakupović nam je sasvim slučajno dodijeljen. A u Bijeljini Čuić.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Cattivi87, DoktorXabaras i 13 gostiju.