FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 28 feb 2014, 11:26

Sutra a i sve iduce tekme su ko finale lige sampiona.Dakle svaku tekmu dat 100 % i titula ce ostat na Grbavici.Nikakvo opustanje nesmije doc u pitanje jer mala greska i gotovi smo.90 minuta ginut 11 kola i to je to.Ako ispustimo tiulu to ce samo i samo nasa greska bit a nikako sto je neko drugi bolji od nas.Na treneru lezi sve da ne dozvoli igracima opustanje u stilu mi smo Zeljo lako cemo.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 feb 2014, 11:35

Opet je udba udarila na nas klub sa ovim istragama sve a u cilju da se unese nemir u ekipu i klub pred veoma vazne utakmice u nastavku sezone. Hajd dobro svatam bilo sumljivo ali pored toliko sumnjivi rezultata u plbih a da negovorim za onu utakmicu Veleza i Goska da su i mala djeca znala da je ta utakmica namjestena oni udarili po Šampionu i najtrofejnijem i najboljem klubu u BIH I to cuj sad nije ona utakmica koju smo zijanili nego ona koju smo dobili 2:0 :lol: da nije smijesno bilo bi zalaosno i to samo spominju Želju.Sad treba istraziti od koga je krenula ta incjativa a predpostavljam i od koga cuj lafo uefa sama pokrenula nije mogla sama porenuti dok nije dobila info od nekog iznutra. Al mogu nam ga samo sipu kao i svih godina do sada.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 feb 2014, 11:57

Nakamura je napisao/la:

e jade jadnog hahahahahaha
Poslije ove izjave Andrijanica preostajemu samo da umjesto harmonike uzme Amarovu flautu i u nju puhne i zasvira.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 feb 2014, 12:03

zbog nedostatka dokaza optužba se pobija 8-)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 feb 2014, 12:39

ChWilla je napisao/la:zbog nedostatka dokaza optužba se pobija 8-)
Ma za ovu drugu necu nista komentarisati a ona prva koju smo izgubili onako ofirno je po meni licno velika bruka nasega kluba i nije se smjela dogodititi.Jeb..s Slobodu, Leotar ili nekog treceg, neka ispada ko god hoce ali mi smo ono morali odigrati na pravi nacin.Ali bez obzira sta je bilo komsije imaju naj manje prava pisati o takvim stvarima, prosirenja lige, stimanja prije rata i slicno ili ona poslije rata sa Troglavom i Regvarom kada su se uzele velike pare od strane tadasnjeg predsjednika i clanova uprave na kladionicama u Sloveniji, ali **** bitno je vidjeti trn u svom oku pored stabla u svom.

Ovo sam napisao u Maju 2012 poslije one blamaze u Trebinju i dan danas tako mislim.
življenja i ponašanja.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 feb 2014, 12:43

dino lj je napisao/la:Oni koji predstavljaju Zelju ne treba da igraju ni za Slobodu ni Leotar vec za cast kluba i sveti dres jer su svi oni samo u prolazu a Zeljo je vjecan.Da li se je danas neko poigrao sa ugledom kluba,jeste koliko god to neko ovdje osporavao.Mene je kao navijaca obuzela gorcina i jad zbog ovog poraza,uopste me ne zanina koje ili nije ispao ali mi je muka da klub koji dominira cijelo prvenstvo,klub cija odbrana cijelo prvenstvo djeluje cvrsto a napad daje golove kao na treningu dozvoli da mu ekipa poput Leotara stvori dvadesetak sansi,vise puta pogodi okvir gola.I mnogo jacim ekipa od Leotara smo na gostovanjima davali po 4 ili 5 komada,a danas vidi cuda ni boda ne uzmemo,bas danas smo trebali da ginemo na terenu i da srce ostavimo na terenu da se izdignemo iznad ostalih,a ovako za mene licno ova generacija i oni oko njih je samo rezultatima iznad ostalih klubova i pojedinaca a sto se tice morala i karaktera isti su kao i svi ostali.Velike ljude i klubove ne cine rijeci vec djela,moral i dostojastvo a nasi danas od toga nisu imali nista.Ovo je moje licno misljenje jer mi je Zeljo svetinja i j....i se koce ispasti ali mi je strasno stalo da mi o tome ne odlucujemo svojim postupcima.Dobili smo u gostima Rudar,Gosk,Slaviju i Slobodu neka se ljuti ko god hoce da smo odigrali samo 20% postenije i kako znamo pao bi i Leotar,ali zivimo u vremenu kada su prave vrijednosti izgubile svaki smisao.I na kraju za ovo danas imam samo reci jednu rijec FUJ.Ovo je moje misljenje i nikoga od forumasa ne vrijedjam pa neka ne vrijedjaju ni mene oni kojima se ovaj post ne svidza.Za mene je bitan samo klub i nista vise a ugled ovoga kluba stvarale su generacije vise od devedeset godina pa ni svom ocu ne bi oprostio kada pljuje po njemu a kamoli nekom drugom.Sretan sam zbog duple krune ali ovo danas me je rastuzilo zestoko.
Ovo sam napisao poslije te tekme i jos uvjek mislim ali svi treba da cistimo svoju avliju a ne da od nje pravimo raj.
življenja i ponašanja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 feb 2014, 12:48

djelomično se slažem, ali ne potpuno. takve utakmice, nakon što si proslavio duplu krunu se sa 100% snage odigraju u prvoj engleskoj i prvoj njemačkoj ligi. i bukvalno više nigdje. već u francuskoj ili italiji bi iluzorno bilo očekivati da to bude normalna utakmica, da ne idemo na balkan.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 feb 2014, 12:50

BLU SKY je napisao/la:Opet je udba udarila na nas klub sa ovim istragama sve a u cilju da se unese nemir u ekipu i klub pred veoma vazne utakmice u nastavku sezone. Hajd dobro svatam bilo sumljivo ali pored toliko sumnjivi rezultata u plbih a da negovorim za onu utakmicu Veleza i Goska da su i mala djeca znala da je ta utakmica namjestena oni udarili po Šampionu i najtrofejnijem i najboljem klubu u BIH I to cuj sad nije ona utakmica koju smo zijanili nego ona koju smo dobili 2:0 :lol: da nije smijesno bilo bi zalaosno i to samo spominju Želju.Sad treba istraziti od koga je krenula ta incjativa a predpostavljam i od koga cuj lafo uefa sama pokrenula nije mogla sama porenuti dok nije dobila info od nekog iznutra. Al mogu nam ga samo sipu kao i svih godina do sada.
Boze sacuvaj.
Ako ovo nije paranoja,ja ne znam sta je. :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 feb 2014, 13:00

amypitar je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Opet je udba udarila na nas klub sa ovim istragama sve a u cilju da se unese nemir u ekipu i klub pred veoma vazne utakmice u nastavku sezone. Hajd dobro svatam bilo sumljivo ali pored toliko sumnjivi rezultata u plbih a da negovorim za onu utakmicu Veleza i Goska da su i mala djeca znala da je ta utakmica namjestena oni udarili po Šampionu i najtrofejnijem i najboljem klubu u BIH I to cuj sad nije ona utakmica koju smo zijanili nego ona koju smo dobili 2:0 :lol: da nije smijesno bilo bi zalaosno i to samo spominju Želju.Sad treba istraziti od koga je krenula ta incjativa a predpostavljam i od koga cuj lafo uefa sama pokrenula nije mogla sama porenuti dok nije dobila info od nekog iznutra. Al mogu nam ga samo sipu kao i svih godina do sada.
Boze sacuvaj.
I sve to dok im obavještajac sjedi na mjestu direktora. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 feb 2014, 13:06

amypitar je napisao/la: Boze sacuvaj.
Nemoj biti lud,neke stvari se znaju odavno,prijavljujete zelju i osima "anonimno" ,od pogresnog parkiranja,pa nadalje. I sirite razne supljake,kao ovaj posljednji...

Samo ocekujem clanak, "Amar silovao Lutvu" u potpisu E.A. :lol: :lol: :lol:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 13:06

Hocel biti prenosa na Moja tv ?
Zeljeznicar! 1921 !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 28 feb 2014, 13:11

MA LUTVO POJ"O DOKAZE !!!
Einigkeit und Recht und Freiheit

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 feb 2014, 13:12

pokapalo sa janjetine na papire pa lutvo poj'o.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 28 feb 2014, 13:47

Jao sta nam uradiste od teme.
Tri klinca kao za nesto optuzuju i vi se polomiste da ih ubijedite u suprotno. Presmijesno.
S budalama nije lako polemisati, prvo vas spuste na svoj nivo, a tu se oni najbolje snalaze, tu su na svom terenu, tu ste naj.ebali.

Teska borba je pred nama. Borba na svakom polju.
Nadam se i vjerujem da ce nasi igraci, strucni stab i ostali iz kluba u toj borbi biti mudriji, pametniji od ovih nasih forumasa.

Imamo prilicno dobar tim, dosta mladih igraca, imamo uigranost i zajednistvo, imamo dobru atmosferu i mentalitet pobjednika. Imacemo i titulu, jos jednu.

Na ovu cu biti posebno ponosan.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 feb 2014, 13:58

:)
Željeznicar za život cijeli !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 feb 2014, 14:30

teatar je napisao/la: Imamo prilicno dobar tim, dosta mladih igraca, imamo uigranost i zajednistvo, imamo dobru atmosferu i mentalitet pobjednika. Imacemo i titulu, jos jednu.

Na ovu cu biti posebno ponosan.
;) +1
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 28 feb 2014, 16:48

Mene je strah ove godine radi titule. Strah me radi komsija.. sta li ce sebi uraditi od muke kad uzmemo opet titulu ?
Tolike nade polazu te Blekic, te Tan, te neki ugovori, sponzori, pojacanja. Svake godine ista prica u nasoj ligi, i svake godine isti rezultati.

Da li ce biti sutra prenos utakmice na Mojoj TV, i kako bi mogao napraviti stream ?
sedmi pokusaj...

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 feb 2014, 16:50

Najava: FK Radnik – FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-radni ... ar-2/8097/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 28 feb 2014, 16:54

POzz ljudi ... dal neko zna koje tekme sutra moja tv prenosi osim celika ???? Hocel nas prenositi ikako :P

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 feb 2014, 16:56

Da imamo iole sposobniju upravu, klub bi dosad reagovao na ove optuzbe...
Da su bili pametni to su odmah trebali uraditi i podnijeti tuzbu za klevetu protiv tih kvazi-novinara tako da bi ostali razmislili dva puta prije nego li napisu neki clanak, no sta je tu je.

Sada je vrijeme da se okrenemo sutrasnjoj utakmici gdje se nadam da ce igraci opravdati nasa ocekivanja i upisati novu pobjedu i tako nastaviti zapoceti niz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.