Nisu pojacanja dovodjena da igraju van terena sigurnoFormat je napisao/la:Moze i slazem se ali zasto rizikovat i dopusti da Zeljo od na 4 ili 5 bodova .franklampard8 je napisao/la:Upravo tako, zato molim padobrance da ne izmisljajulafomamone je napisao/la:Naravno da moze, ne samo Celik
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Sad sa treninga prelijepo je bilo, malo se navijalo, po koja bakljica, a parola je nesto najbitnije!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!
04.10.2009 !!
Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Zeljeznicar! 1921 !
pa i Zeljo je puno bolji od Radnika cak je veca razlika u kvaliteti Zelje i Radnika nego Celika i Sarajeva tako da to nema nikakvog smisla sto si rekao fudbal i jeste najvaznija sporedna stvar zato sto na favoriti ne pobjeduju uvijekmolotovljev je napisao/la:Ima veze, itekako da ima a evo i zašto; To je kao kad bi u Španiji Real namjestio tekmu sa Osasunom,ili
recimo u Njemačkoj Bajern sa Hertom. Što bi namještali kad ih mogu otresti sa pola snage..
Tu svakako možemo povezati onu sezonu sa Juventusom i namještenim utakmicama, gdje je Juve neočekivano
gubio..e to je za kladionicu. Mislim nemojte pogrešno shvatiti kao da ja poredim Real i FCS, ali realno domet i
snaga klubova u ligama je identičan.
I logično je da će svi oni koji igraju kladionicu igrati i stavljati veće uloge na Sarajevo, pogotovo ako je kvota
veća, jer se i očekuje da će Sarajevo dobiti tu utakmicu.
nema veze ja sam samo postavio pitanje da li je neko dobio informaciju da su obje utakmice sutra namjestene ocigledno da je suplja
HVALA
franklampard8
TI mozga nemas sekunde
pokusat cu ti malo pojasniti posto pratis Englesku ligu igracki Arsenal ima najslabiju ekipu ali je skoro citavu sezonu na prvom mjestu znaci po tvom ko dovede bolje igrace odmah mu treba pehar uruciti
TI mozga nemas sekunde
pokusat cu ti malo pojasniti posto pratis Englesku ligu igracki Arsenal ima najslabiju ekipu ali je skoro citavu sezonu na prvom mjestu znaci po tvom ko dovede bolje igrace odmah mu treba pehar uruciti
Format je napisao/la:Moze i slazem se ali zasto rizikovat i dopusti da Zeljo od na 4 ili 5 bodova .franklampard8 je napisao/la:Upravo tako, zato molim padobrance da ne izmisljajulafomamone je napisao/la:Naravno da moze, ne samo Celik
A ko vama garantuje,da ce te dobiti Radnika.
Molim vas- pitari braco pustite njih bolan bezveze im odgovarate bitno je da mi sutra slavimo, a sta ce biti sa njima koga zanima.
04.10.2009 !!
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Sarajevo
Amar ga zlostavlja, kao i ostale svakodnevno, robovlasnistvo i tortura u redovima sampiona.amypitar je napisao/la:
A ko vama garantuje,da ce te dobiti Radnika.Rasulo vam vlada opšte u svlacionici.Kao Kerla povrjeđen,a covjek hoda po gradu i psuje Amara, ne zeli da produzi ugovor, i da igra za đaba.A nije jedini od igraca koji je nezadovoljan situacijom u Zelji.Polako samo dok kod vas pukne u svlacionici,evo sad ako ne pobjedite u Bijeljini, vas nece vise biti na mapi.
Eto, zovi blic, brze bolje da objave
Pa, pa, paranojaaaa ....
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Hocel gdje biti prijenos utakmice ?
Moja Tv 14-30Edvin_Mg je napisao/la:Hocel gdje biti prijenos utakmice ?
04.10.2009 !!
Re: Odg: FK Sarajevo
raspadamo seamypitar je napisao/la:
A ko vama garantuje,da ce te dobiti Radnika.Rasulo vam vlada opšte u svlacionici.Kao Kerla povrjeđen,a covjek hoda po gradu i psuje Amara, ne zeli da produzi ugovor, i da igra za đaba.A nije jedini od igraca koji je nezadovoljan situacijom u Zelji.Polako samo dok kod vas pukne u svlacionici,evo sad ako ne pobjedite u Bijeljini, vas nece vise biti na mapi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Gdje se moze pogledati tekma sutra
" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Saraj'vo!
Samo Saraj'vo!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
" onclick="window.open(this.href);return false;

Znal neko neki kafe koji ima moja tv da se se se sutra pogleda tekma
tuborg 
imal neko sliku da se fino vidi ova parola
imal neko sliku da se fino vidi ova parola
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
ronaldo99 je napisao/la:![]()
STRAŠNO!!
Tuga, mozete zamisliti kako bi u Zenici bilo
Cekati onda prvo kuci za pravo ludilo
Cekati onda prvo kuci za pravo ludilo
- Evolution87
- Kontakt:
red point, bordo caffe, vjerovatno i bh united ali ce sve to krcato bitialibi je napisao/la:Znal neko neki kafe koji ima moja tv da se se se sutra pogleda tekma
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!