AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

macahz
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la macahz » 24 feb 2014, 23:52

AdamSmith je napisao/la:Imali ste vi i boljih računica nakon uvodnih 10 pobjeda.

Bitno je šta se Torinu nije sviralo, a nebitno je šta se Juventusu nije sviralo. :roll:
Pa dobra je nama racunica, a da nema sudijskih "pogresaka", mada nije greska kad se nesto stalno ponavlja, to je nesto drugo. Tako da nema tih "gresaka" vi bi se borili za 2 mejsto sa Napolijem. Tako da psst.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 feb 2014, 23:54

Denno je napisao/la:Treba biti iskren i reci da iduca 2 kola mogu da otklonu sve dileme po pitanju prvaka,a Bgmi i da vrate Romu u igru i prvenstvo da bude zanimljivo do samog kraja.
mene više strah intera nego napolija, ko da gledam odbrana ce im odigrati tekmu sezone, a gore ce jedna proci i eto belaja. još danas izbacili da je inter jedina ekipa kojoj penal nije dosudjen, pa eto idealne prilike :D al je dobro što igramo u subotu, a one dvije kriminalne hobotnice u nedjelju, pa ce biti manje pritiska ako ništa
nema potpisa

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 24 feb 2014, 23:56

macahz je napisao/la: Pa dobra je nama racunica, a da nema sudijskih "pogresaka", mada nije greska kad se nesto stalno ponavlja, to je nesto drugo. Tako da nema tih "gresaka" vi bi se borili za 2 mejsto sa Napolijem. Tako da psst.
Pozdrave šalju Vidal, Bonucci i Vučinić. 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 24 feb 2014, 23:59

Admir_Sa je napisao/la:
Denno je napisao/la:Treba biti iskren i reci da iduca 2 kola mogu da otklonu sve dileme po pitanju prvaka,a Bgmi i da vrate Romu u igru i prvenstvo da bude zanimljivo do samog kraja.
mene više strah intera nego napolija, ko da gledam odbrana ce im odigrati tekmu sezone, a gore ce jedna proci i eto belaja. još danas izbacili da je inter jedina ekipa kojoj penal nije dosudjen, pa eto idealne prilike :D al je dobro što igramo u subotu, a one dvije kriminalne hobotnice u nedjelju, pa ce biti manje pritiska ako ništa
Ma bit ce tesko sa Interom sigurno,stadion ce da bude poluprazan,onda bekovi ce biti kriticni,kapiten ne znam hoce li biti dovoljno spreman,ali iduca je must win.Vrijeme je da im se priblizimo,pa ce u predzadnjem kolu da dobiju po usima. :)
embrace the chaos

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 feb 2014, 00:00

AdamSmith je napisao/la:
macahz je napisao/la: Pa dobra je nama racunica, a da nema sudijskih "pogresaka", mada nije greska kad se nesto stalno ponavlja, to je nesto drugo. Tako da nema tih "gresaka" vi bi se borili za 2 mejsto sa Napolijem. Tako da psst.
I vama Gervinho, heheh... U padu ste forme to je evidentno, Verona slabo odigrali, Torino je i vise nego ravnopravan bio, sada slijedi gostovanje kod dosta dobrog u zadnje vrijeme Milana, a i Fiorentina vam dolazi, zeljna pobjeda. Ne bi se iiznenadio da u te 2 utakmice izvucete najvise bod. Al vrijeme ce pokazat :D do tada LP

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 25 feb 2014, 00:05

Nije valjda da još uvijek onu tekmu na Olimpicu uzimate za mjerodavnu? :roll:

Vama dolazi inter gladan i željan pobjeda, gostujete Napoliju koji vas je deklasirao neki dan, ne bih se iznenadio da u te dvije utakmice izvučete najviše bod, ali vrijeme će pokazati. Lijep pozdrav i tebi. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 25 feb 2014, 00:11

macahz je napisao/la:
AdamSmith je napisao/la:
I vama Gervinho, heheh... U padu ste forme to je evidentno, Verona slabo odigrali, Torino je i vise nego ravnopravan bio, sada slijedi gostovanje kod dosta dobrog u zadnje vrijeme Milana, a i Fiorentina vam dolazi, zeljna pobjeda. Ne bi se iiznenadio da u te 2 utakmice izvucete najvise bod. Al vrijeme ce pokazat :D do tada LP
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D d o v o lj n o
fino alla fine forza juventus

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 feb 2014, 00:23

AdamSmith je napisao/la:Nije valjda da još uvijek onu tekmu na Olimpicu uzimate za mjerodavnu? :roll:

Vama dolazi inter gladan i željan pobjeda, gostujete Napoliju koji vas je deklasirao neki dan, ne bih se iznenadio da u te dvije utakmice izvučete najviše bod, ali vrijeme će pokazati. Lijep pozdrav i tebi. :D
A normala si lik, velika steta sto navijas za ove zebraste ccc, mene bi bilo sramota, ako nista onda zbog sudija, al ajde druga je to dinemzija.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 25 feb 2014, 13:37

Prije će Juve dobiti u Milanu, nego mi kući Intera. Nekako mi Rudi u zadnje vrijeme igrače ne pripremi dobro psihički. Moguće vrlo lahko da nas Inter uz bunker (protiv kojeg mi nikako ne znamo) i dobije. Treba imati sabura i strpljivo igrati, kao u onoj utak. kupa protiv Juvea. Nek igra Inter bunker, ali ne srljati i pametno čekati priliku. Recimo Juve je lahko pobjedio Intera "nedavno", ali tada je Inter igrao bez "pola ekipe", bez cijelog veznog reda - hernanes,cambiaso,guarin, tako da će nama biti puno teže nego Juveu. Iskreno ja više pratim šta se dešava iza nas i kolka je razlika između nas i Napolija, odnosno Viola. Dosta LP ove god. s obzirom na kvalitet naše ekipe, mada s obzirom kakav fudbal pružaju naši konkurenti Napoli i Juve ni titula ne bi bila ne zaslužena.

Jel moguće da Roma ima statistički daleko najjaču odbranu u ligi, ubjedljivo najmanje golova primili: ROMA 11, Juve 19, a na 3. mjestu Napoli i Viole sa čak po 28 primljenih golova. Zamislite da nam je prošle sezone u ova doba neko rekao, Roma će vam imati iduće god. najjaču odbranu. Ovakva bi nam reakcija bila :lol: :lol: :lol: :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 feb 2014, 14:21

slika

ovo mi je ubjedljivo najmrzi sudija :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 feb 2014, 12:13

sabatini je produzio ugovor do 2017. godine sto znaci da cemo za nekih par godina biti vlasnici polovine omladinskog fudbalskog svijeta. mislim da je ovo odlican potez pallotte jer evidentno je da covjek zna znanje i da je jedan od najboljih sportskih direktora na 'cizmi' (vjerovatno i sire), te da je ostavka baldinija bila nesto najbolje sto mu se moglo desiti iako sam u pocetku bio skeptik po tom pitanju. proslogodisnji mercato je vjerovatno i najbolji od one sampionske sezone jer dobili smo par igraca koji su stubovi danasnje rome, a pritom smo od ekipe koja nije mogla izboriti plasman u evropska takmicenja dosli do ekipe koja ce skoro pa sigurno igrati ligu prvaka naredne sezone - sve to sa debelim plusom na racunu, barem kada je zadnjih par mjeseci u pitanju. sto se tice buducih transfera uveliko se 'suska' o dolasku jos jednog provjerenog stopera i lijevog beka ili nekoga ko moze igrati na obje pozicije (vertonghen?) sto pokazuje da su sabatini i garcia na istim talasnim duzinama kada je u pitanju ojacavanje rostera, te da su svjesni nedostataka istog sto se nije moglo ni zamisliti u prethodnim godinama. sve u svemu, stvari idu na bolje i nakon dugo vremena mogu komotno napisati da je lijepo biti fan rome. kada smo vec kod toga, nije me bilo neko vrijeme ali primjetio sam da je na temi serie a pokrenuta zucna rasprava u kojoj su se u pitanje dovodili romin kvalitet, velicina kluba i pojedinih igraca te cu u duhu te rasprave podijeliti ovo:
slika

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 28 feb 2014, 17:54

Svaka čast Evile za ovu sliku, mada oni to ne mogu razumijeti.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 feb 2014, 19:04

Alen1987 je napisao/la:Svaka čast Evile za ovu sliku, mada oni to ne mogu razumijeti.
Juve je uvijek imao takvih igraca al' eto kod vas su rijetkost kao i titule.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 feb 2014, 20:01

10DelPiero je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Svaka čast Evile za ovu sliku, mada oni to ne mogu razumijeti.
Juve je uvijek imao takvih igraca al' eto kod vas su rijetkost kao i titule.
slika

:D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 feb 2014, 20:05

Ne bi sad ovdje trebali zapoceti raspravu,covjek nije nista kontra Juventusa rekao :arrow:
embrace the chaos

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 feb 2014, 23:52

Denno je napisao/la:Ne bi sad ovdje trebali zapoceti raspravu,covjek nije nista kontra Juventusa rekao :arrow:
I nije za rasprave, samo malo zezancije :D

Priča je prožvakana 100 puta do sada.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 mar 2014, 12:00

da sam se posrao, uslikao mahmurno vnogo i podijelo s vama na rominoj temi ili bilo kom cosku foruma neko iz copora bi dosao da napise kako je njihovo sranje legendarnije jer juve, storia, 31 scudetto vinti sul campo, un grande amore i ostale pizde materine :mrgreen:

inace,
benatia, maicon, pjanic, florenzi i destro se moraju cuvati jer im slijede suspenzije sljedecim zutim kartonom. bergonzi nam sudi tako da cemo bez nekoga od njih definitivno ici u napulj. bice to zanimljivo.

alessandro florenzi scouting report. jako dobar tekst pa bujrum ko ima vremena neka procita.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 mar 2014, 16:05

Očekivani sastavi za večerašnji derbi 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 01 mar 2014, 19:46

Nesto mi se nesvidja ova postavka za tekmu protiv Intera. Nadam se da Ljajic nece uzimati od Mireta izvodjenje prekida?
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 01 mar 2014, 20:06

Mire pocinje sa klupe.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 2 gosta.