Cim je Novak promjenio trenera to i bi....
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Auuuu pa ko bi rekao 
Sjajan mec. Odavno nisam vidio boljeg Rogera.
- Consigliere
- Kontakt:
Jel Djokovic dobio ijedan jaci mec otkad mu je trener ova ubleha Becker?
Fedex kao nekada
Fedex kao nekada
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kakva igra najveceg svih vremena, strasno.
Ocitao je lekciju Djokovicu, ma bravo legendo.
Hvala kladionicama na odlicnoj kvoti.
Ocitao je lekciju Djokovicu, ma bravo legendo.
Hvala kladionicama na odlicnoj kvoti.
- Neutralan88
- Kontakt:
To je to Fedex finale 
Kakav tenis Rogera Federera. Aferim brate, igrao ti meni ovako još barem 5 godina. 
Odlična igra je viđena, dostojna polufinala Dubaija.
Federer odigrao maestralan meč i podsjetio na dobra stara vremena. Dugo sam čekao da ovo napišem, ali sam ipak dočekao.
Ponovo dolazi do brzih servis gameova u svoju korist, FH precizan i snažan, BH definitivno najviše profitirao promjenom reketa. Net-play očekivano dobar, konstantan rekao bih. Vidi se da je Edberg bio od velike pomoći na tom polju. Kada god bi se Novak približio, odgovor je bio spreman. Moram još jednom potvrditi da je Nole odigrao izvrsno, ali ne može se protiv ovakvog Feda.
Game, set, match. Sutra po novu titulu. Roger's back...
Federer odigrao maestralan meč i podsjetio na dobra stara vremena. Dugo sam čekao da ovo napišem, ali sam ipak dočekao.
Game, set, match. Sutra po novu titulu. Roger's back...
Uh, Rogo is back.
Odlicno je igrao, prvi set malo lošije, ali zato se digao u drugom i strašan u trecem setu. Za sve je imao odgovor. Sutra protiv strašno dobrog Berdiha. Osvojio je Roterdam, finale sada. Zadnji mec je dobio Berdih, upravo u Dubai-u prošle godine.
U tom trileru je RF propustio realizovati 3 meč lopte.Belmin6 je napisao/la:Zadnji mec je dobio Berdih, upravo u Dubai-u prošle godine.
Nema te šta zabrinjavati. Ako si gledao meč, vidio si da je i on odigrao vrlo dobro. Dobro se kretao, stizao sve moguće i vraćao se u život, ali to očito nije bilo dovoljno protiv izuzetno raspoloženog Fedexa. Veći "problem" bi mogao biti povratak Švicarca u sami vrh. Doduše, ti si Rafoljubac, tako da možeš biti miran sve dok je Rafa zdrav.Virtu4l je napisao/la:Novak me već zabrinjava.
MAJSTORE!!!
Sutra lagano ali s oprezom.
Sutra lagano ali s oprezom.
Neko hajlajtse propustio sam meč
?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Roger! Odličan meč, Federer maestralan. Nakon prvog seta sam mislio da je to to, ali me je Federer demantovao. Roger je Novaka najviše iznenadio BH, nikad bolji BH. Servis na nivou, jedan od najbolje odigranih mečeva u posljednjih 2-3 godine. Kao što kaže @Claus i Nole je odigrao dobro ali Fededrer je za sve imao odgovor. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma to sam onako konstatovao, Novak je veoma loše ušao u sezonu. Druga stvar je što se vi odmah nađete uvrijeđeni ako se neko ne klanja Federeru.Claus je napisao/la:Doduše, ti si Rafoljubac, tako da možeš biti miran sve dok je Rafa zdrav.
Sigurno da Rafa ovo sebi nebi dozvolio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Djokovic je fizicki izdrzao 13-14 gemova, za toliko je trenutno spreman. Sjecam se jednog intervjua Jelene Gencic kada ga je kritikovala da je s hladnog Kopaonika otisao direkt u Australiju na +40 stepeni. Tijelo to jednostavno ne moze podnijeti, taj turnir je predao Roddicku. Sad je uradio slicnu stvar, tijelo je odreagovalo isto. Cini mi se da i on i Murray lagano padaju, sad da li je u pitanju prolazna faza, ili nesto drugo vidjet cemo uskoro. Murraya sam gledao u Rotterdamu, nigdje eksplozivnosti, drugi servis nije u stanju vratiti, a defanziva kao i da ne postoji. Ne bi me iznenadilo da i on veceras izgubi od Dimitrova.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nastavi li Nole ovako a Rafu posluzi zdravlje smješi se još jedna sezona u znaku velikog Rafaela Nadala.
Doduše Nole je veliki igrac, vratice se sigurno on u formu od prije, mozda ne kao 2011 ali ce se vratiti.Toga me malo i strah jer kad igrac podbacuje gdje se od njega to realno ne ocekuje onda se vrati najjaci gdje ne bi trebao, čitaj sljaka i RG
obično to tako biva
Rogeru kapa dole
Doduše Nole je veliki igrac, vratice se sigurno on u formu od prije, mozda ne kao 2011 ali ce se vratiti.Toga me malo i strah jer kad igrac podbacuje gdje se od njega to realno ne ocekuje onda se vrati najjaci gdje ne bi trebao, čitaj sljaka i RG
Rogeru kapa dole
Kako je samo lijepo gledati STAROG Federera! Kada igra svoj najbolji tenis, ne moze covjek a da se ne divi njegovom talentu i igri! Danas je jednostavno bio peRFect!
Ne mogu ni zamisliti dan kada ovaj covjek prestaje sa svojom teniskom magijom......
Ne mogu ni zamisliti dan kada ovaj covjek prestaje sa svojom teniskom magijom......
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kuko je napisao/la:Djokovic je fizicki izdrzao 13-14 gemova, za toliko je trenutno spreman. Sjecam se jednog intervjua Jelene Gencic kada ga je kritikovala da je s hladnog Kopaonika otisao direkt u Australiju na +40 stepeni. Tijelo to jednostavno ne moze podnijeti, taj turnir je predao Roddicku. Sad je uradio slicnu stvar, tijelo je odreagovalo isto. Cini mi se da i on i Murray lagano padaju, sad da li je u pitanju prolazna faza, ili nesto drugo vidjet cemo uskoro. Murraya sam gledao u Rotterdamu, nigdje eksplozivnosti, drugi servis nije u stanju vratiti, a defanziva kao i da ne postoji. Ne bi me iznenadilo da i on veceras izgubi od Dimitrova.
Murray se vraca nakon operacije ledja, a koju je to hirurshku intervenciju Djokovic imao
Danas mu je FH bio ochajan, a josh je pocheo da igra agresivno izlazeci na mrezhu.
To se ne sme ni protiv 50ogodisnjeg Federera, a tek ne ovog koji ima 10ak mecheva vishe u ovoj sezoni od Djokovica. Pripreme ochigledno ili nisu bile dobre ili josh uvek nije glavom dobar za jake i ozbiljne igrache.
BTW, dokle god ne sredi glavu, deshavace mu se ovakve minijature. Danas klasichan rhythm break u vidu arapske kishice i ode chovek u bunar.
A sve dok je takvih minijatura, deshavace mu se i propusti na Slamovima, za kojima ce naknadno zhaliti kao onomad uz "mogao sam da uzmem 2-3 GSa vishe" spiku.
kao sto sam nekidan govorio, federerov backhand nikad bolji a ovdje ljudi pricaju o almagru i sl.
ova pobjeda je velika ali treba sutra i berdycha pobijediti pa da proslavimo prvu titulu ove godine
shhhh quiet......... ostatak znate
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
shhhh quiet......... ostatak znate
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brišem ono iz bookmarka, ili ću ostaviti još malo? Jbg, mart jeMaGiCa je napisao/la:Pripreme ochigledno ili nisu bile dobre ili josh uvek nije glavom dobar za jake i ozbiljne igrache.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.