Odlicna muldimedija ss.ba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-zl ... icu/125815" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Hebo majku ja neznam kako oni ali ja bi u ovakvim trenutcima teren pojeo(pa i ovaj plasticnironaldo99 je napisao/la:![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bojim se da će te razmontirati sutra Čelik 
koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
ima ba u tuborgu samo ne znam ocel platno stavit...
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Joj brate cak si i meni evo dosadan, a navijam za Zelju. Pusti ba ljude na miru, imamo mi svoju temu.samerloff je napisao/la:koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bojim se da te ništa pitao nisam.samerloff je napisao/la:koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
4.10.2009.
al' gužva jbg SIPA uzela onaj ugao, a i ko će onu Amarovu dogu dijabetičara gledatsamerloff je napisao/la:koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snageFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
miky_hz je napisao/la:Hebo majku ja neznam kako oni ali ja bi u ovakvim trenutcima teren pojeo(pa i ovaj plasticnironaldo99 je napisao/la:![]()
) uf jeza me drmaa
brate na ovo ne moze covjek a da se ne najezi, tacno sam se sjebao gledajuci ovo....steta sto nas nece biti sutra na BP-u da pomognemo igracima da skinu proklestvo zenice nismo ih tamo dobilo od 2000-te, sutra aBda ce to da se desi
svašta se može naštimatFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Radnik je jeftiniji od Čelika recimo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ljudi iz Zenice kazu ibrakovic dogovorio sve jos prije mjesecBosniacum Lilium je napisao/la:Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snageFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
vidim neki vec traze alibi za poraz

premiranje protivnika konkurencije je legalnoblu je napisao/la: Ma ljudi iz Zenice kazu ibrakovic dogovorio sve jos prije mjesec
Džaba bacate pare na premiranje, valjda ste od prije naučili ko je prvak majka mu stara ?DenchiNL je napisao/la:premiranje protivnika konkurencije je legalnoblu je napisao/la: Ma ljudi iz Zenice kazu ibrakovic dogovorio sve jos prije mjesec
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
Kako pametno razmišlja jedan pametan mozak, bravo. Ugledajte se na momka..rammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija