Ne vem shtaVirtu4l je napisao/la: Brišem ono iz bookmarka, ili ću ostaviti još malo? Jbg, mart je
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Evo, da ne ispadne da lažem,
Samo pitam. Bookmarks mi je pun stručnih izjava i prognoza forumaša, pa rekoh da ga malo rasteretim. Ti slobodno reci kad da brišem.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=13020" onclick="window.open(this.href);return false;MaGiCa je napisao/la:Ne samo da su se cuda deshavala u toj 2011oj, vec su nastavila da se deshavaju i kasnije, a tek ce da se dese ove godine. Da dam i 1 bold statement: vishe nego ikada (a secas se sta sam pisao 2011e nakon AO) sam siguran da ce Djokovic da postroji ceo ATP Tour ove sezone i da sigurno moze da napadne CYGS. U 2014oj ocekujem 2011. all over again, jer ne vidim coveka koji moze u kontinuitetu da ga zaustavlja. Tu i tamo ce se samoubiti na nekim turnirima, ali ovo ce, ukoliko ne bude nekakve povrede, da bude 1 brutalna dominacija.
Zivi bili, pa videli, a ti slobodno bookmarkuj ovaj post.
P.S. sve ovo govorim kao pristasha ofanzivnog tenisa, ne kao navijac NDj, a neka me puk proglasi za "velikosrbina", "mitomana", "ostrascenog djokovicevca" i sl. - boli me 1o uFce.
Samo pitam. Bookmarks mi je pun stručnih izjava i prognoza forumaša, pa rekoh da ga malo rasteretim. Ti slobodno reci kad da brišem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj da brishesh, nema potrebe. Nisu proshla ni 2 meseca od 2013e, tako da bi bilo fer da sachekamo do sljake barem ili do RGa. 2011e je bilo 70-6, bez da ga je iko dvaput zaustavio (kontinuitet). 2014e je 6-2, bez da ga je iko 2x zaustavio (kontinuitet, ne). 
Dobro burazeru, samo pitam. Samo kako je krenulo, opet ću te napomenuti za par sedmica 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Napominji vazda: samo da buttpicker pofasuje - ja zadovoljan.Virtu4l je napisao/la:Dobro burazeru, samo pitam. Samo kako je krenulo, opet ću te napomenuti za par sedmica
- legenda reala
- Kontakt:
ma briši, vidiš da se fata za posljednju slamku spasa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa vi što kritikujete selektora znate kakav je to osjećajlegenda reala je napisao/la:ma briši, vidiš da se fata za posljednju slamku spasa
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
1. boldMaGiCa je napisao/la: Murray se vraca nakon operacije ledja, a koju je to hirurshku intervenciju Djokovic imao![]()
Danas mu je FH bio ochajan, a josh je pocheo da igra agresivno izlazeci na mrezhu.![]()
To se ne sme ni protiv 50ogodisnjeg Federera, a tek ne ovog koji ima 10ak mecheva vishe u ovoj sezoni od Djokovica. Pripreme ochigledno ili nisu bile dobre ili josh uvek nije glavom dobar za jake i ozbiljne igrache.
BTW, dokle god ne sredi glavu, deshavace mu se ovakve minijature. Danas klasichan rhythm break u vidu arapske kishice i ode chovek u bunar.![]()
A sve dok je takvih minijatura, deshavace mu se i propusti na Slamovima, za kojima ce naknadno zhaliti kao onomad uz "mogao sam da uzmem 2-3 GSa vishe" spiku.
Tacno je to za Murraya, medjutim, gledao sam dosta njegovih meceva (i ove a i prosle sezone) gdje se ponasa potpuno bezvoljno (osim Wimbledona), jos ako protivnik tako igra, njemu jos „bolje“. Sve dok se protivnik ne probudi, on ne podize nivo svoje igre. Imam osjecaj da i pored zdravstvenih problema nema toliku zelju za tenisom. Mozda grijesim.
2. bold
Vjerovatno i jedno i drugo.U ovom trenutku on je mentalno jedan od najslabijih igraca u TOP 20, bar 7-8 setova je prosle sezone izgubio, a da je imao break prednosti. Izjava kako je ocekivao da Wawrinka padne (citaj: pokloni mu mec) govori sve. A evo i ovo s Federerom, prvi put od njega gubi mec u kojem je osvojio prvi set. Fizicki danas uopste nije dobro izgledao, citam da je i sam izjavio kako se u drugoj polovini meca lose kretao.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma Federer danas digne Djokovica tom nekom super igrom a sutra ce da izgubi od Berdycha kad svi ocekuju pobjedu.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dimitrov opet pada kad treba završiti meč.
Tačno kao da je servirao medicinsku loptu.
Ali ipak se nadam da će se na kraju iščupati iz ovog sranya i da će dobiti meč. 
Jao poena pri rezultatu 5:5.
Nemam riječi, majke mi. 
Bravo Sharapova
Zaslužio je finale Acapulca, a tamo ga čeka Anderson. Inače, Dimitrov vodi sa 3:1 u međusobnim duelima. 
Bravo Sharapova
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Dimitrov! Ovo nije onaj Andy od prosle godine, vrlo slaba igra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
da, federer već dvije godine ne uspjeva biti 100% konstantan, i na skoro svakom velikom turniru ima po jedan dan kada nije prisutan.10DelPiero je napisao/la:Ma Federer danas digne Djokovica tom nekom super igrom a sutra ce da izgubi od Berdycha kad svi ocekuju pobjedu.
nego, jel zna ko kakav mu je ovo sad reket, skroz crn bez ikakvih oznaka i natpisa? jedino što se možde vidjeti je da je wilson u pitanju
Dobar turninir za Andya u procesu povratka. Već sada se mnogo bolje kreće nego na početku sezone. Udarci su već malo sigurniji, ali, naravno da, fali još kuveta.
Ne treba preforsirati, lagano, taman da tempira tamo formu za Queens.
Ne treba preforsirati, lagano, taman da tempira tamo formu za Queens.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Ibracadabra
- Kontakt:
Kako je krenulo Rafa će još dugo ostati broj 1, osim ako ne bude nekih iznenadnih povreda.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Pa do US opena Rafu tesko moze ko skinuti sa 1 mjesta..jedino da ispadne na RG na pocetku turnira....
Ima preko 4000 bodova viska, s tim da i Novak ima problema ne vjerujem da ce odbraniti sve bodove...
Ima preko 4000 bodova viska, s tim da i Novak ima problema ne vjerujem da ce odbraniti sve bodove...
- Ibracadabra
- Kontakt:
U slučaju kvalitetnog rezultata na Wimbledon-u ta će prednost još više narasti, naravno ako glavni konkurenti budu nešto lošiji.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Počelo je i finale. 2-2 je rezultat, a oba tenisera su po jednom izgubili servis. Roger odlično igra dijagonale (pogotovo iz trka, baš kao jučer protiv Novaka), ali paralela i inside-in malo šteka. Berdych odličan. Roger je uspio uzeti break bez izgubljenog poena, ali uprkos tome može se reći da Tomaš dobro servira.
Btw, Čeh još uvijek nema winnera.
Btw, Čeh još uvijek nema winnera.
kako igra federer, ne mislim na rezultat nego onako, ima li sanse da dobije ovaj mec? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ima. Slično igra kao i jučer, čak i odlično returnira. I ako Berdych osvoji ovaj set (a blizu je), mislim da ništa nije gotovo.LenBias je napisao/la:kako igra federer, ne mislim na rezultat nego onako, ima li sanse da dobije ovaj mec?
6-3, spasio se Tomaš i poveo 1-0 u setovima. Na njegovim servis gameovima je uvijek bilo gusto, nerijetko se spašavao asovima, a Federer lako rješavao posao na svom servisu i opet izgubio set. Šta ti je nepravda...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slab procenat ubacenog prvog servisa, samo 35% ali je osvojio sve poene na prvi servis.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.