Ma samo opusteno.boccaccio je napisao/la:Traje ovo vec dugo,al sad je bas vrhunac !ZZtop10 je napisao/la:znaci pocelo je .
Jedno vrijeme je bio onaj UPS, ovo su vjerovatno neke nove verzije istog.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma samo opusteno.boccaccio je napisao/la:Traje ovo vec dugo,al sad je bas vrhunac !ZZtop10 je napisao/la:znaci pocelo je .
vidis, odi na nasu temu pa vidi sta vasi navijaci pisu, a ja oovdje ako pisem pism normalno i normalno diskutujem... ovi sto provociraju i spamaju su ... ma necu nista reci... a onda u istom postu pises mahalske o nekakvoom namjestanju Sarajeva i ocekujes da niko to ne prokomentariseBLU SKY je napisao/la:Ja neznam stvarno sta ovi pitari misle brate idite na svoju temu ili temu celika pa pisite gluposti usput eno zenicani vec pricaju da je ibrakovic dogovorio sa upravom celika
Suština je da je istraga završena i obustavljena prije 4 (četiri) mjeseca, naravno bez ikakvog dokaza o sumnjama. Pitanje je, ko li je'ellaxaz je napisao/la:Ma samo opusteno.boccaccio je napisao/la:Traje ovo vec dugo,al sad je bas vrhunac !ZZtop10 je napisao/la:znaci pocelo je .
Jedno vrijeme je bio onaj UPS, ovo su vjerovatno neke nove verzije istog.
Minhi je napisao/la:Dok god je pitama Amar - Amaw, za mene je Jarni - Jajni...
Ipak nismo spali na tako djetinjasto prepucavanje i ponižavanje. Mi dijelimo šamare argumentima, a ne djetinjastim forama i fazonima.Minhi je napisao/la:Dok god je pitama Amar - Amaw, za mene je Jarni - Jajni...
Jel stvarno ocekujes da neko povjeruje u ovo, ja bi se sam banovo posto poslije ovoga niko te ence ozbiljno shvatati. Mlad si ti jos za cure.Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Jedva sam curi objasnio ko je, ja se začudih kad ne zna HAHAHA
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutraSutra ako padnem na dvicu, makar cu znati razlog ahahh
hahah sve je kako ti kažeš. Tvoje je da vjeruješ ili ne vjeruješ, ja sam samo rekao što je bilo večeras.terabajt je napisao/la:Jel stvarno ocekujes da neko povjeruje u ovo, ja bi se sam banovo posto poslije ovoga niko te ence ozbiljno shvatati. Mlad si ti jos za cure.Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Jedva sam curi objasnio ko je, ja se začudih kad ne zna HAHAHA
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutraSutra ako padnem na dvicu, makar cu znati razlog ahahh
ne znam stvarno što se tako pališ na gluposti,ljudi kad dođu ovamo mi njih lijepo docekamo,kad mi odemo tamo oni nas lijepo docekaju i to je to..svi igrači u našoj ligi se skoro druže jer zarađuju isti hljeb,pa to ne znači ako vidiš dva igrača ili trenera protivničkih ekipa zajedno da se nešto namješta..terabajt je napisao/la:Ma utakmice se sređuju u piceriji, mislim bosna je ovo nista cudno :s.
Tačno tako. Amar i Husref su dobri prijatelji i do sad su ih zajedno mogli vidjeti bezbroj puta..Željooooo je napisao/la:ne znam stvarno što se tako pališ na gluposti,ljudi kad dođu ovamo mi njih lijepo docekamo,kad mi odemo tamo oni nas lijepo docekaju i to je to..svi igrači u našoj ligi se skoro druže jer zarađuju isti hljeb,pa to ne znači ako vidiš dva igrača ili trenera protivničkih ekipa zajedno da se nešto namješta..terabajt je napisao/la:Ma utakmice se sređuju u piceriji, mislim bosna je ovo nista cudno :s.
Pročitaj post još jednom, bezveze sam rekao, kakva kompenzacija, a to što vas pogađa , to je vaša stvar.Grokok je napisao/la:Tačno tako. Amar i Husref su dobri prijatelji i do sad su ih zajedno mogli vidjeti bezbroj puta..Željooooo je napisao/la:ne znam stvarno što se tako pališ na gluposti,ljudi kad dođu ovamo mi njih lijepo docekamo,kad mi odemo tamo oni nas lijepo docekaju i to je to..svi igrači u našoj ligi se skoro druže jer zarađuju isti hljeb,pa to ne znači ako vidiš dva igrača ili trenera protivničkih ekipa zajedno da se nešto namješta..terabajt je napisao/la:Ma utakmice se sređuju u piceriji, mislim bosna je ovo nista cudno :s.
Edit: Ovaj što je napisao ovu glupost, ne znam šta da čovjek pomisli više. Platio mu picu i to je kompenzacija 15KMOvaj ide još u predškolsko
Cicko bolan opusti se i uživaj,pola njih na ovom forumu uopšte ne izvodi cure na picu pa im je malo krivo što si ti to spomenuo,de nam opiši šta ste poslije pice radili,jesi li je smotao ? vjeruj mi kad neko od članova foruma zabija "golove" kao da svi zabijamo, tako smo solidarni..Željooooo je napisao/la:Pročitaj post još jednom, bezveze sam rekao, kakva kompenzacija, a to što vas pogađa , to je vaša stvar.
Bilo mi je čudno samo što ono ništa ne očekuješ i upada Amar Osim, a to što je bio sa trenerom Radnika, to nije nimalo bitno.. Svi su oni kolege.
Ne znam šta se uzbuđujete, kad ćete ih sutra nakantat, Radnik nema pola tima.
Trenutno korisnika/ca: b00t, bablaz1, bvsic, CentarsutNaClanak921, F1921B, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Napaceni87, NazorUso, Orvel, perodeformero, Rauber33, Rule_hz, Tarapi, UltraSa46, zeljovolimte i 196 gostiju.