Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice
Ja kad god hodam po trotoaru, moram hodat po ivičnjaku 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Volim se preplašit dobro i onda izaći u mrklu noć sam.Onda čujem neki zvuk i adrenalin skoči 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Svako, ali svaaako jutro se probudim sa nekom pjesmom u mislima, i to svako jutro druga pjesma, obično neka koju odavno nisam čuo 

Rasteš dječače.Cautinho je napisao/la:Najgori osjećaj kada u snu padam.Koja neugodnost.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Goodison je napisao/la:Rasteš dječače.Cautinho je napisao/la:Najgori osjećaj kada u snu padam.Koja neugodnost.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
brate isti smoUnofficialpage je napisao/la:Volim gledat NMK, iako serija nije nešto, 'nako poglupa je ali ja je svejedno volim gledat, to mi je postalo ritual, to gledam i jedem

prije jela namjestim već sebi koju ću epizodu na YT iako sam ih već sve pogledao

#Ynwa
-
- Kontakt:
Spavaj s padobranom nema drugeCautinho je napisao/la:Najgori osjećaj kada u snu padam.Koja neugodnost.

-
- Kontakt:
Chupacabra je napisao/la:Spavaj s padobranom nema drugeCautinho je napisao/la:Najgori osjećaj kada u snu padam.Koja neugodnost.

FORZA MILAN
-
- Kontakt:
Ja ujutro kad se probudim prvo prdnem pa otvorim oči. Ženi to postao budilnik.
Kao svjež vozač s tek stečenom vozačkom imam ogroman strah od kamiona koji idu u susret. Znači, sve mogu podnijeti, nemam strah od vožnje, al' kad u susret krene kamion odmah me obuzima strah da ću se zapucati u njega. Ali, valjda je to normalno s obzirom na moje vozačko (ne)iskustvo. Takodje, imam lošu orjentaciju za volanom, nikad nisam 100 % siguran gdje se tačno nalazim u svojoj traci, odnosno koliko sam daleko od kraja puta a koliko od bijele linije. Onda malo pogledam u retrovizor pa vidim koliko mi je točak daleko od linije pa mi bude lakše. Uglavnom, u tripu sam da prelazim na lijevu stranu, a zapravo sam skroz desno.
Druga čudna sitnica je što uvijek spavam na stomaku, s tim da su ruke ispod jastuka. Vjerujem da to baš onako čudno izgleda kad neko vidi.
Takodje, uvijek tražim hladni dio jastuka i tako pomjeram glavu, nikako ne mogu da zaspim na toplom jastuku.

Druga čudna sitnica je što uvijek spavam na stomaku, s tim da su ruke ispod jastuka. Vjerujem da to baš onako čudno izgleda kad neko vidi.

Smoke Weed Everyday!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja zaspim na stomaku, probudim se na ledjima. Ali uvijek. I onda ne mogu opet zaspat dok se ne okrenem na stomak. Nema teorije.
- IlPrincipe
- Kontakt:
+1Donnie Darko je napisao/la:Ja zaspim na stomaku, probudim se na ledjima. Ali uvijek. I onda ne mogu opet zaspat dok se ne okrenem na stomak. Nema teorije.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:
Spavanje na stomaku nije preporucljivo
Sto se tice spavanja nemam nekakvih cudnih stvari, ali sjećam se da sam se, negdje do 10. godine, uvijek okretao u snu.
Zaspem normalno na jastuku i ujutru se probudim, glava skroz na drugoj strani kreveta, a noge na jastuku

Sto se tice spavanja nemam nekakvih cudnih stvari, ali sjećam se da sam se, negdje do 10. godine, uvijek okretao u snu.
Zaspem normalno na jastuku i ujutru se probudim, glava skroz na drugoj strani kreveta, a noge na jastuku

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trebalo bi prvi mjesec dana najvise da imas taj problem sa orijentacijom ako aktivno vozis a poslije toga bi trebalo to da bude sve manje i manje.EvoMene je napisao/la:Kao svjež vozač s tek stečenom vozačkom imam ogroman strah od kamiona koji idu u susret. Znači, sve mogu podnijeti, nemam strah od vožnje, al' kad u susret krene kamion odmah me obuzima strah da ću se zapucati u njega. Ali, valjda je to normalno s obzirom na moje vozačko (ne)iskustvo. Takodje, imam lošu orjentaciju za volanom, nikad nisam 100 % siguran gdje se tačno nalazim u svojoj traci, odnosno koliko sam daleko od kraja puta a koliko od bijele linije. Onda malo pogledam u retrovizor pa vidim koliko mi je točak daleko od linije pa mi bude lakše. Uglavnom, u tripu sam da prelazim na lijevu stranu, a zapravo sam skroz desno.![]()
Druga čudna sitnica je što uvijek spavam na stomaku, s tim da su ruke ispod jastuka. Vjerujem da to baš onako čudno izgleda kad neko vidi.Takodje, uvijek tražim hladni dio jastuka i tako pomjeram glavu, nikako ne mogu da zaspim na toplom jastuku.
Sta ja znam ja sam to imo problem dok sam polago, ustvari dok sam na casove iso, kasnije mozda je bilo nekad tih situacija, tebi je vise problem sto se ti utripujes da ne znas gdje si pa gledas lijevi desni retrovizor gdje je ivicnjak gdje je linija, opusti se popi sta ljuto prije nego sto sjednes da vozis

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Na stomaku uvijek spavam u krevetu, ovako kad zalegnem u dnevnom mogu kako bilo
..
I kako zaboravih moju najgoru naviku - grizem nokte. Poceo jako davno, ni ne sjecam se, a nikako ne mogu prestat
. Jbes pusenje, ovo je problem 

I kako zaboravih moju najgoru naviku - grizem nokte. Poceo jako davno, ni ne sjecam se, a nikako ne mogu prestat

RIP CITY!
fakat ni ja ne mogu zaspat, ako ne lezim na stomaku 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ni ja 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam prestao grickat nokte, al sad grickam, ne znam kako da se izrazim, obraze sa unutrasnje strane
Tacnije oko usana. Jbg nesto moram grickat. Uzasna navika.

De se ti vrati noktima Donniele 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.