Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Evo Besic preso....iz sobe u dnevni boravak 
Ah, tako znaci. Gdje sam to tvrdio? Nesto tako nikada ne bih tvrdio jer on nije sposoban voditi kolo. Mada on misli suprotno, sto ga konstantno uvlaci u probleme. Dok se ti moras skoncentrisati na citanje ...bhsport je napisao/la:Ja smiješna lika, sta ti nisam rekao, tvrdio si da Besic kolo vodi a to nije tacno. Kolo vode već nabrojani, tako da ne iznosi s neistine po forumu vise.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
I to mu je previse. Iduci klub Ujpest ...robijas_Ri je napisao/la:Evo Besic preso....iz sobe u dnevni boravak
Ako je vjerovati jednom portalu Jagodic vraca Besica u repku za martovsko okupljanje. Evo prilike da se Mume vrati i u A repku
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
eh za to mozes dobiti mustuluk..TMovac je napisao/la:Ako je vjerovati jednom portalu Jagodic vraca Besica u repku za martovsko okupljanje. Evo prilike da se Mume nakon ovoga vrati i u A repku
Ma djaba, nema poziva u A repku i gotovo. Pitanje zadnjeg veznog je rijeseno.TMovac je napisao/la:Ako je vjerovati jednom portalu Jagodic vraca Besica u repku za martovsko okupljanje. Evo prilike da se Mume vrati i u A repku
1. Susic
2. Rahimic
3. Zahirovic
Mume ce biti zadnji vezni na EP2016 aBd.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
prejak roster na zadnjem veznom yebote :O Argentinci ce pasti!!!!!bhsport je napisao/la:Ma djaba, nema poziva u A repku i gotovo. Pitanje zadnjeg veznog je rijeseno.TMovac je napisao/la:Ako je vjerovati jednom portalu Jagodic vraca Besica u repku za martovsko okupljanje. Evo prilike da se Mume vrati i u A repku
1. Susic
2. Rahimic
3. Zahirovic
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
- JackTheStripper
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Ma djaba, nema poziva u A repku i gotovo. Pitanje zadnjeg veznog je rijeseno.TMovac je napisao/la:Ako je vjerovati jednom portalu Jagodic vraca Besica u repku za martovsko okupljanje. Evo prilike da se Mume vrati i u A repku
1. Susic
2. Rahimic
3. Zahirovic

Ovi koje si naveo, i da se sastave u jedno tijelo, opet nisu bolji od Muhameda Besica. On ce biti pozvan na SP u Brazilu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
JackTheStripper je napisao/la:On ce biti pozvan na SP u Brazilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Nadam se da ce biti pozvan... Evo Cjena mu skocila na million na transfermarketu !!!Virtu4l je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:On ce biti pozvan na SP u Brazilu.
-
sergejbarba
- Kontakt:
nema on sta raditi u reprezentaciji da ista vrijedi ne bi igrao u fenecvarosu koji nije ni od sarajeva jaci da ista vrijedi ostao bi u njemackoj
Koji si ti liksergejbarba je napisao/la:nema on sta raditi u reprezentaciji da ista vrijedi ne bi igrao u fenecvarosu koji nije ni od sarajeva jaci da ista vrijedi ostao bi u njemackoj
Neizmjerno puno mi je stalo da se ovaj momak vrati u repku i da sve dodje na svoje do Brazila !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
odazvao se pozivu
bravo muhamede 
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta li ce sada biti izgovor sto Mume ne dobiva poziv za A repku...
Drago mi je da je napokon rjesen ovaj problem.
Aferim momčiluko
Bravo Muhamede... 
Ja jest' mi više dosadilo biti u pravu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Polako ljudi Poooooolako, tek je dosao, vi odma u akciju....Goalgetter je napisao/la:Sta li ce sada biti izgovor sto Mume ne dobiva poziv za A repku...
- Goalgetter
- Kontakt:
Otkad ti promjeni stranu @Batko.Batko je napisao/la: Polako ljudi Poooooolako, tek je dosao, vi odma u akciju....![]()
Ovim sebi sam razgrnuo put ka Brazilu, trebamo def. veznog, nadam se da ce Susic razmisliti o njemu makar.
Trenutno korisnika/ca: Dilah, PeppermintSA i 18 gostiju.