FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Format
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 22:02

franklampard8 je napisao/la:
Format je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Takvim kao tebi je previše bilo sta replicirati. Nisam lud da tebi ja sad nešto objašnjavam ili nedaj Bože, još gore da ti se nešto pravdam. Taman posla.
Najgori su takvi kao ti,prave od Jajala Fabregasa,vec igrate tika taku i slicno . Pitao sam te gdje si ti gledao pa da mozes tako pricat,ne mozes mi odgovorit jer nemas argument pa pricas gluposti.
Kako cemo te sutra popisati to je prica ...

Vec 7godina me takvi kao ti pokusavaju popisati :)
Zeljeznicar! 1921 !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 feb 2014, 22:03

Format je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Takvim kao tebi je previše bilo sta replicirati. Nisam lud da tebi ja sad nešto objašnjavam ili nedaj Bože, još gore da ti se nešto pravdam. Taman posla.
Najgori su takvi kao ti,prave od Jajala Fabregasa,vec igrate tika taku i slicno . Pitao sam te gdje si ti gledao pa da mozes tako pricat,ne mozes mi odgovorit jer nemas argument pa pricas gluposti.
Moj Ara, nije ni tebi bas najlakse
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 feb 2014, 22:05

sjever je napisao/la:Tek poslije današnjeg dana malenim ništa nije jasno.Šta li će tek sutra "njake" po našoj temi :lol:
Ima ova neka slika u prvom trenutko sam pomislio da nije dženaza nekom, kad pogledam ništa mi ni jasno, baš si tou pravu, sjever@.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 feb 2014, 22:07

@pisac promijeni način izražavanja ;)

Shvatite ljudi da bilo šta kod nas da se desi za njih je to ne valja, to nije ništa kod njih je bolje. OK njihovo pravo da svaki naš korak omalovažavaju, od dolaska Dine Selimovića i Rizvanovića, preko Tana, do sinoćnje promocije, jer molim vas lijepo to je čisti cirkus. Upratio sam samo jednog forumaša koji je napisao pozitivan komentar. Bilo koji igrač da kod nas dođe je žešća taraba.....
Evo sutra ako pobjedimo, biće da je namješteno, a ako zijanimo biće da ni namješenu tekmu ne možemo dobiti da smo truba, da naši igrači veze nemaju itd....
Ne obazirite se previše na njihove komentare.....
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 28 feb 2014, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 28 feb 2014, 22:07

Sarajevo mi je vazda bilo draze od Zelje i kao neutralan dajem vama najvise sanse za titulu ali lakapo pojedinci sa izjavama. Imate bolju ekipu ali koliko je uigrana to ce se vidit u prva dva-tri kola. Zeljo je na okupu vec duze vrijeme a imaju i bolji raspored. Sve u svemu bit ce zanimljovo pravo. Dabogda vam derbi predzadnje kolo odlucivao. To bi bio vrh
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 mar 2014, 00:01

hilmo je napisao/la:@pisac promijeni način izražavanja ;)

Shvatite ljudi da bilo šta kod nas da se desi za njih je to ne valja, to nije ništa kod njih je bolje. OK njihovo pravo da svaki naš korak omalovažavaju, od dolaska Dine Selimovića i Rizvanovića, preko Tana, do sinoćnje promocije, jer molim vas lijepo to je čisti cirkus. Upratio sam samo jednog forumaša koji je napisao pozitivan komentar. Bilo koji igrač da kod nas dođe je žešća taraba.....
Evo sutra ako pobjedimo, biće da je namješteno, a ako zijanimo biće da ni namješenu tekmu ne možemo dobiti da smo truba, da naši igrači veze nemaju itd....
ma druze i vasi su isti, onaj jedan navaljuje mi smo sa radnikom dogovorili drugi da nemamo pojma, kako god bude uvijek ce neko rec da je u pravu, sto se prije naviknes to bolje :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 01 mar 2014, 00:15

hilmo je napisao/la:
nesto mi ta retorika poznata u ove posljednje 4 godine ccc ... inace po meni sanse za titulu su podjednake stim sto je na vama pritisak veci, raspored moze a i ne mora biti presudan, gubili smo mi dosta bodova na grbavici realno na osnovu medija i propagande ste prvi favoriti al to sve se mora na terenu pokazati nek bolji osvoji ha ja ...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 mar 2014, 01:27

Ja sam ubjedjen da se sutra posao zavrsava sa pola snage, jeste da je prva utakmica, ali ove tarabe od ekipa ne bi nam smjele praviti problem ako zelimo biti prvi na kraju

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 mar 2014, 01:31

lafomamone je napisao/la:Ja sam ubjedjen da se sutra posao zavrsava sa pola snage, jeste da je prva utakmica, ali ove tarabe od ekipa ne bi nam smjele praviti problem ako zelimo biti prvi na kraju
Pola snage :?: Tarabe od ekipe :?:
Pa momcino, sacekaj, shvatam vas..Euforija, ulagaci, novi trener, dobra atmosfera u i oko ekipe, ali niste doveli Mourinha za trenera, Casiliasa za golmana itd..Znate i sami da vam Celik i BP ne leži, prva službena utakmica, ne toliko uigrana ekipa, a vec se upisala rutinska pobjeda. :roll:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 mar 2014, 01:42

Imam osjecaj kazem ti, a ekipa uopste nije neuigrana, cak sta vise odlicno funkcionisu na terenu i protiv sedam puta jacih od ovakvog Celika. Nasa najveca prednost i jeste to sto tamo dugo nismo dobili, zakon velikih brojeva. Koliko znam i Celiku je ovo prva sluzbena

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 mar 2014, 01:48

Pripremne utakmice i službene utakmice su nebo i zemlja, barem za mene. Jeste i Celiku ovo prva utakmica, ali od ove ekipe Celika nitko ne ocekuje ništa. Ocekuje narod da igraju za publiku i Robijaše, za Europu je kasno, a i nema onog oko cega se svijet okrece, novca naravno. Sarajevo baš zbog tog crnog niza ima mali pritisak, i sada zbog novih dešavanja u klubu. Vecina ocekuje od ekipe Sarajeva odlicne rezultate odmah nakon starta polusezone, ali nije to baš lagano, koliko svi misle da jeste.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 mar 2014, 07:16

Sta god bilo danas, sutra i dok god smo zivi neka bude, mi smo uvijek uz njih, volimo ovaj klub jer drugi nemamo. ;)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 mar 2014, 07:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sarajevo mi je vazda bilo draze od Zelje i kao neutralan dajem vama najvise sanse za titulu ali lakapo pojedinci sa izjavama. Imate bolju ekipu ali koliko je uigrana to ce se vidit u prva dva-tri kola. Zeljo je na okupu vec duze vrijeme a imaju i bolji raspored. Sve u svemu bit ce zanimljovo pravo. Dabogda vam derbi predzadnje kolo odlucivao. To bi bio vrh
šjojjjj pastrmka, iznenadio si me :roll: :mrgreen:

zanimljivo da si u istoj recenici izjavio da ti je draze Sarajevo i da si neutralan :lol:

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 01 mar 2014, 08:12

Pred meč, može neko da ostavi koji link za stream, ako nije problem?
ESTRANEI ALLA MASSA

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 01 mar 2014, 08:32

Danas ponesite lične na stadion 8-) i neka bolji pobjedi
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 01 mar 2014, 09:26

da li je moguce da derbi kola nece biti u ponudi???
http://www.lutrijabih.ba/kladionica" onclick="window.open(this.href);return false;
ako je stvarno tako, onda je jadno.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 mar 2014, 09:32

Čestitke na prvoj pobjedi.
Ja te volim, volim Željo..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 mar 2014, 09:33

gio10 je napisao/la:Čestitke na prvoj pobjedi.
poranio vec da zakuha na temi :D cestitke i vama na 7-8 pobjeda u naprijed ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 mar 2014, 09:39

tu i tamo je napisao/la:da li je moguce da derbi kola nece biti u ponudi???
http://www.lutrijabih.ba/kladionica" onclick="window.open(this.href);return false;
" ovo je cisti dokaz da je utakmica namjestena ! ibrakovic dao velike pare celiku. Kladionice su najupucenije u desavanja i ne bi bezveze izbacili taj par iz ponude. uefa treba pokrenuti istragu ! "

samo vas citiram
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 mar 2014, 09:45

ZZtop10 je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:da li je moguce da derbi kola nece biti u ponudi???
" ovo je cisti dokaz da je utakmica namjestena ! ibrakovic dao velike pare celiku. Kladionice su najupucenije u desavanja i ne bi bezveze izbacili taj par iz ponude. uefa treba pokrenuti istragu ! "

samo vas citiram
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.