FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dajte linkove ba 

moze li neko poslati link u pp
mozel molim vas link
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ja stvarno ne kontam zasto slati nekome link za stream na pp'?!?
Ima nas milion koji vape za noramlnim linkom i zasta bi bilo lijepo da se link stavi javno!
Hvala unaprijed!
Ima nas milion koji vape za noramlnim linkom i zasta bi bilo lijepo da se link stavi javno!
Hvala unaprijed!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
VanBastene haj nabaci jedan link u pp

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
LINK
Zato sto kad se stavi javno postoji mogucnost da bude ukinut, to je jedini razlog.BernardBarnjak je napisao/la:Ja stvarno ne kontam zasto slati nekome link za stream na pp'?!?
Hvala unaprijed!
Ima li uopste stream? I meni treba link
PP LINK 

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 01 mar 2014, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
pp link?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nije nikad bilo vise online,mozel i meni link preko pp ili da neko postavi,samo da se gleda
Moze li link na pp?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Molim vas ne stavljajte javno link
opet, ponavljam, molim vas!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ajde nek se neko smiluje 

link na PP
plizzzzzzzzzzzz
plizzzzzzzzzzzz
jeste dosadni , vidis da nece niko da postavi
pp link ???
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, perodeformero i 49 gostiju.