Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
mokroguz pretplatite se na balkaniyum tv mislim da je 1 mjesec oko 5 eura 7 dolara....tu imas bht, ftv, obn, face, sve glavne srpske tv kuce arena srpski eurosportovi itd itd to ja imam godinama; hrt-ovi, crnogorci ma svega ima
imaju paketi mjesec, 3, 6, godina....
Hvala na informacijiKenoRob je napisao/la:mokroguz pretplatite se na balkaniyum tv mislim da je 1 mjesec oko 5 eura 7 dolara....tu imas bht, ftv, obn, face, sve glavne srpske tv kuce arena srpski eurosportovi itd itd to ja imam godinama; hrt-ovi, crnogorci ma svega ima
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ma ja ba ko gospodin gledas utakmice streamovi ko mlijeko imas svu bundesligu na eurosportu, 3-4 sprske tekme sedmicno, hrvatske, nase, i onda ima jedan kanal balkaniyum to je nekakav mix ima svega ima dosta italije, poljske da ne duljim uvjerit ces se....najjeftinija stvar na netu koliko ja znam
ovo plastenik iza gola 
jao kakva bruka ne znaju jedan pas uraditi, sta je ovo..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
i ja sada gledam .neznam sta je jeli bazen sa ove strane.uglavnom lijepo izgleda na tv.evo i hodza popravlja ugodaj sad ce vukoviibish1995 je napisao/la:ovo plastenik iza gola
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ziku sto hodza uci
koja atmosfera na stadionu Olimpica
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Malo falilo da izjednace, a i malo falilo da oni povecaju. Sve u svemu katastrofa, jbt kad dodaju loptu isto k'o da ce je djete primiti pa nece da nabije. A i igraci Veleza igraju dosta grubo, pa slobodno ih izmarisite jbg da vam ne smiju prici, ne dajte se!
HAJMO VUKOVI!!
HAJMO VUKOVI!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mnogo vi boljih igraca imate na klupi od Duraka, mnogo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Ocajno i bezidejno.
Ako na svom terenu uz puno veci kvalitet tima nisu u stanju da pobjede Veleza onda covjek vidi koliko je sati.
Teren jest oranica al je oranica i igracima Veleza pa su uspjeli uvaljat jedan gol.
Mislim da ovom partijom polahko i gubimo sansu za evropu jer sam ocekivao tri boda iz ovog susreta a makar bod sa Koseva al po svemu sudeci necemo osvojiti ni bod od planirana 4.
Ako na svom terenu uz puno veci kvalitet tima nisu u stanju da pobjede Veleza onda covjek vidi koliko je sati.
Teren jest oranica al je oranica i igracima Veleza pa su uspjeli uvaljat jedan gol.
Mislim da ovom partijom polahko i gubimo sansu za evropu jer sam ocekivao tri boda iz ovog susreta a makar bod sa Koseva al po svemu sudeci necemo osvojiti ni bod od planirana 4.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Dodjose ljudi na cevape i jednu hladnu na Ilidzi pa vas uzese momacki.
Kod nas i nije vazno ime igraca vec ko ima veca muda na terenu.
Bice to bolje ima uvijek slijedeci put.
Kod nas i nije vazno ime igraca vec ko ima veca muda na terenu.
Bice to bolje ima uvijek slijedeci put.
Opet se desilo da tek u drugom poluvremenu se aktiviraju i igraju kako trebaju. Jedan gol bi bio zasluzen makar, malo srece, dobar Ostrakovic, Velez bolji bio danas nema sta.
Ne razumijem sta je problem, zar je teren toliko los? Kad pridju golu, ne znaju dodati jedni drugima u prvom poluvremenu, je li to neko sadio krompir pa gutav teren ili sta je ovo ljudi moji, za kadar ovakav kao sto je nas, bolje bi nam kadeti odigrali.
Inace mislim da je Gojak dobro igrao, Dulja dva-tri put cinio kardinalne greske inace dobro igrao. Sivsic onako, dobro je radio ipak.
Regoje dobro igrao, Rizvanovic dobro, ostali su svi podbacili.
Ne razumijem sta je problem, zar je teren toliko los? Kad pridju golu, ne znaju dodati jedni drugima u prvom poluvremenu, je li to neko sadio krompir pa gutav teren ili sta je ovo ljudi moji, za kadar ovakav kao sto je nas, bolje bi nam kadeti odigrali.
Inace mislim da je Gojak dobro igrao, Dulja dva-tri put cinio kardinalne greske inace dobro igrao. Sivsic onako, dobro je radio ipak.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bagra plačenićka!Neka ispadnu iz kupa i 80% igrača otjerati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vidim i Sarajevo izgubilo i Zeljo 0:0 sa Radnikom odigr'o. Makar nismo sami u tome, ali ne trebamo nikad ni da budemo u toj situaciji.
Ovo je za zaboraviti.
Ovo je za zaboraviti.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
5-6 puta ove sezone izlazim sa stadiona na poluvremenu.Bagra.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Stvarno ne razumijem koji im je qrac.Mokroguz je napisao/la:Opet se desilo da tek u drugom poluvremenu se aktiviraju i igraju kako trebaju. Jedan gol bi bio zasluzen makar, malo srece, dobar Ostrakovic, Velez bolji bio danas nema sta.
Kad igraju sa Borcem u Banjaluci izgledaju svemirski al kad im dodje Celik ili Velez jednostavno naprave neku kardinalnu klupost,redovno prime gol i nabiju sebi pritisak stizanja rezultata koji ih pojede u toku susreta i uvijek ispuse.Isto mi je islo na qrac oni ubačci sa strane,jel moguce da ne mogu povezati koju akciju na sredi,izigrati odbranu i uposliti napadaca a onakvi igraci u veznom redu.Totalno promasena taktika.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Prosuli su toliko bodova do sada, da nisu kiksali rivali, nebi bilo nista oko Evrope. Jednostavno sam ostao bez rijeci, tolike pare se ulozile i sad ovo se desi, a da ocekujemo zbog toga puni plijen protiv ekipe poput Sarajeva, Zeljeznicara..
Iako ima sanse, djaba sve to kad igramo na stresu, vazda primamo u pocetku golove, i to bezveze nam uvale.
K'o sto rece Fajo na kraju; stariji, iskusni igraci su nam danas lose odigrali, ovi mladji su dobro uradili.
Mislim cak da je i Durak se popravio malo.
Iako ima sanse, djaba sve to kad igramo na stresu, vazda primamo u pocetku golove, i to bezveze nam uvale.
K'o sto rece Fajo na kraju; stariji, iskusni igraci su nam danas lose odigrali, ovi mladji su dobro uradili.
Mislim cak da je i Durak se popravio malo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A zašto ne objasni zašto su stariji slabije odigrali?Na kraju priče će on "zaplatiti".Jao bagre!
Ovo nam definitivno nije trebalo. Istina da je Velez danas bio bolji, ali smo zasluzili da postignemo barem jedan gol. I pored dobro odradjenih priprema ekipa opet ne djeluje uigrano, a svakako da je jedan od problema to sto imamo toliko novih igraca.
Duljevic pokazao da je prekucao ovu ligu, ali imao je i par gresaka. Zeba jos uvijek moze napraviti razliku, ali fizicka sprema mu i nije na zavidnom nivou. Sivsic dobar, ostali tu negdje.
Nadam se da do Sarajeva mozemo posloziti sve kako treba i napraviti im probleme.
Duljevic pokazao da je prekucao ovu ligu, ali imao je i par gresaka. Zeba jos uvijek moze napraviti razliku, ali fizicka sprema mu i nije na zavidnom nivou. Sivsic dobar, ostali tu negdje.
Nadam se da do Sarajeva mozemo posloziti sve kako treba i napraviti im probleme.
Bilo kako bilo,,,IDEMO DALJE,GLAVU GORE MOMCI.suhakrpa je napisao/la:Ovo nam definitivno nije trebalo. Istina da je Velez danas bio bolji, ali smo zasluzili da postignemo barem jedan gol. I pored dobro odradjenih priprema ekipa opet ne djeluje uigrano, a svakako da je jedan od problema to sto imamo toliko novih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.