Sad nešto gledam, sjever ni tada nije bio pun, iako je ovo bio naveći derbi ova dva kluba svih vremena! Hajde kone postavite sliku (ako postoji) punog sjevera (kompletne tribine), jer počinjem sumnjati da ga nikad niste ni napunili, bar ne ovih zadnjih 22 godine od osamostaljenja. Ne postavljam ovo da bih provocirao, niti želim da se diskusija nastavlja, samo ako može neko da postavi sliku. Hvala!England je napisao/la:Sta ces velicanstvenije! To jos nisi dosanjao.
http://www.youtube.com/watch?v=UTrmaAq4e3o
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- SarajlijaTM
Rat huliganima i nacionalistima na tribinama, aferim, bravo, svaka čast savezu !!!
Bice pune ruke posla, a mi ostali ce mo na miru grla i dlanove za voljeni klub
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Bice pune ruke posla, a mi ostali ce mo na miru grla i dlanove za voljeni klub
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Zato je FK Sarajevo najbolje u BiH!!!Djorkaeff je napisao/la:Kusisilafomamone je napisao/la:Vama svako uvali bar 4/5, i to da se bar zaustave na toj cifri, nego treneri moraju smirivati igrace kao kakve zvijeri da vas ne pobucaju maximalno...![]()
Sartid Smederevo![]()
Kukesi![]()
Zeta Golubovci![]()
4 gola primiti od Hiberniansa sa Malte u jednoj utakmici ljudi se rekreativno bave fudbalom![]()
i što je najsmješnije od svega ove gore navedene ekipe nisu najbolje u svojim državama, neke čak nisu ni među prve 3
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Protiv Levskog je sjever bio pun.Adviser je napisao/la:Sad nešto gledam, sjever ni tada nije bio pun, iako je ovo bio naveći derbi ova dva kluba svih vremena! Hajde kone postavite sliku (ako postoji) punog sjevera (kompletne tribine), jer počinjem sumnjati da ga nikad niste ni napunili, bar ne ovih zadnjih 22 godine od osamostaljenja. Ne postavljam ovo da bih provocirao, niti želim da se diskusija nastavlja, samo ako može neko da postavi sliku. Hvala!England je napisao/la:Sta ces velicanstvenije! To jos nisi dosanjao.
http://www.youtube.com/watch?v=UTrmaAq4e3o
Besiktas

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Da pohvalim redakciju SportSport.ba zbog mnoštva članaka vezanih za otvaranje proljetnog dijela PLBiH !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako zeljeznicar i sarajevo ovo kolo kiksaju kao gosti, a široki, zrinjski i borac pobjede kao domacini, 5 klubova ce skoro biti izjenačeni na vrhu... 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako se danas igra ovo kolo? Prva liga odgođena za sutra, a elita igra. 
Hayley <3
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ništa nam nije drago, pa tako ni Dan nezavisnosti naše zemlje, šta ćeš kada je u savezu Milorad Lale četnikbadblueboylivno je napisao/la:Kako se danas igra ovo kolo? Prva liga odgođena za sutra, a elita igra.
Grbavica naš je Hram!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Šaban liga nakon zimskog sna nastavlja gurkati loptu
Evo Sarajevo gubi iako su silno se pojacali haman da to u ovog rangu lige i ne pomaže
Evo Sarajevo gubi iako su silno se pojacali haman da to u ovog rangu lige i ne pomaže
Naša liga je poznata po čvrstim odbranama...Svega 2 gola za prvih 45 minuta u 5 utakmica...
Ma u svijetu smo poznati po cvrstim odbranama haha.xinxee je napisao/la:Naša liga je poznata po čvrstim odbranama...Svega 2 gola za prvih 45 minuta u 5 utakmica...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tragedija.RiverPlate je napisao/la:Ništa nam nije drago, pa tako ni Dan nezavisnosti naše zemlje, šta ćeš kada je u savezu Milorad Lale četnikbadblueboylivno je napisao/la:Kako se danas igra ovo kolo? Prva liga odgođena za sutra, a elita igra.
Hayley <3
Je li Čelik ili Sarajevo dovelo Delaća?
Sada ozbiljno, Sarajevo igra mnogo bolje nego u prvom dijelu sezone koje je bilo patnja za oči, barem one utakmica što su bili na tv-u. Vidi se napredak, organiziranost u igri i protiv amaterske greške ne možeš.
Danas se posebno vidi koliko maloljetnika ima na ovom forumu. Jedni napadaju svoj tim kao da je sve izgubljeno, drugi se ismijavaju porazu umjesto da gledaju svoje timove.
Po meni je Sarajevo i dalje prvi favorit za titulu.
Sada ozbiljno, Sarajevo igra mnogo bolje nego u prvom dijelu sezone koje je bilo patnja za oči, barem one utakmica što su bili na tv-u. Vidi se napredak, organiziranost u igri i protiv amaterske greške ne možeš.
Danas se posebno vidi koliko maloljetnika ima na ovom forumu. Jedni napadaju svoj tim kao da je sve izgubljeno, drugi se ismijavaju porazu umjesto da gledaju svoje timove.
Po meni je Sarajevo i dalje prvi favorit za titulu.
nesretan kiks i nepotreban, ali dešava se i najboljim,
primjer (Barca pregovara s momkom)https://v.cdn.vine.co/r/videos/BB67E6BC ... rkTac.WIIQ
puno više zabrinjavaju krila i manjak borbenosti veznog reda
primjer (Barca pregovara s momkom)https://v.cdn.vine.co/r/videos/BB67E6BC ... rkTac.WIIQ
puno više zabrinjavaju krila i manjak borbenosti veznog reda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
RiverPlate
- Kontakt:
Bio bih zahvalan ako je neko snimio tekmu Čelika i Sarajeva da postavi ili da mi pošalje u inbox!Hvala!
Grbavica naš je Hram!!!
SportSport nastavlja postavljati standarde ... nevjerovatno koliko se zastupljenost informacija vezanih za PLBiH popravila ... svaka čast.
- samo_lijevo
- Kontakt:
i vremenom ukljuciti i ostale klubove.zizu1991 je napisao/la:SportSport nastavlja postavljati standarde ... nevjerovatno koliko se zastupljenost informacija vezanih za PLBiH popravila ... svaka čast.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
zeljo, velez, zrinjski, mladost vo... ma nisu oni bitni u ovom kolu 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Te zastupljenosti " velikih " na račun " malih " će uvijek biti.samo_lijevo je napisao/la:i vremenom ukljuciti i ostale klubove.
Do " jučer " je većinu prostora vezanog za PLBiH zaokupljao Željezničar, ako ćemo pravo.
Tu ulogu je preuzelo sada Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.