FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tolko se brinemo kako će Saraj'vo igrat, Široki, Olimpic, Zrinjski, Borac.. a onda mi zaseremo
I svaki intervju ubacuje nam se Saraj'vo kako će oni igrat, kako su se pojačali. Pa *ebote mi i sa Saraj'vom i sa svakom ekipom u PL imamo te dvije utakmice za ostalo nas boli *****. Danas igra Saraj'vo igra Olimpik, sve se napravi da samo njih pratimo, a prvaka nigdje. I smijem se kladit da će intervjui Dini i ostalim poslije ove tekme počinjat "Saraj'vo je izgubilo.."
PA DAJ VIŠE SJAŠITE
I svaki intervju ubacuje nam se Saraj'vo kako će oni igrat, kako su se pojačali. Pa *ebote mi i sa Saraj'vom i sa svakom ekipom u PL imamo te dvije utakmice za ostalo nas boli *****. Danas igra Saraj'vo igra Olimpik, sve se napravi da samo njih pratimo, a prvaka nigdje. I smijem se kladit da će intervjui Dini i ostalim poslije ove tekme počinjat "Saraj'vo je izgubilo.."
PA DAJ VIŠE SJAŠITE
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
TAKO JEEEE...SVI MORAMO DATI PODRSKU-i staro i mlado...STADION TREBA DA GORII....plavalokomotiva je napisao/la:Ako slijedece kolo protiv Zrinjskog ne bude bilo bar 7-8000, nismo ni zasluzili titulu. Zato svi u Dolinu !

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Propustena prilika da se ode na +5 u odnosu na komsije. Nije bilo Tomica zbog povrede i znalo se da nam fali kreativac, al Dino se odluci da Jamaka ne uvrsti u kadar. Sto, kako, ne zanima me, njegovo iskustvo je moglo okrenuti ovo na nasu stranu. I ove izmjene, 15 minuta do kraja uvodi Zolotica, sta je s tim htio postic nikako mi nije jasno. Idemo dalje, do kraja svaku utakmicu moramo igrat ko da je posljednja i sve varnice izmedju tima i strucnog staba treba ostavit po strani, zadnjih 10 kola se mora izvuci maksimum!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ako dobijemo Zrinskog ,ovaj bod i nece biti tako los,Olimpik nece izgubit na Kosevu . Ajmo ih podrzat sad i da se vrati Tomic aBd 

Zeljeznicar! 1921 !
Bitno je da nismo izgubili i da smo nastavili sa skupljanjem bodova..Naravno da bi bilo bolje da smo pobjedili,ali sta je tu je..Jbg..Treba sacekati detaljniji izvjestaj neki pa vidjeti kako je to sve izgledalo..Ali sve u svemu,ja nisam nezadovoljan..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kao što neko reče, dva boda vrijedna titule. Mada ni ovo nije toliko loše. Sad smo već pod imperativom pobjede protiv Zrinjskog, tim bi ih malo udaljili od borbe za titulu.
Široki je najopasniji konkurent za titulu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aco ili neko sta je s Jamakom ? Jedan forumas napisa neki dan da mozda nece igrati do kraja sezone,a prijeko potreban nam je.
-
- Kontakt:
napravili smo kiks ali odosmo na +3, protiv zrinjskog samo pobjeda igra !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- 7aprildomemoj
+1Virtu4l je napisao/la:Kao što neko reče, dva boda vrijedna titule. Mada ni ovo nije toliko loše. Sad smo već pod imperativom pobjede protiv Zrinjskog, tim bi ih malo udaljili od borbe za titulu.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nema veze, sljedeće 3 utakmice su ključne, idemo podržati našeg Želju u što većem broju.
VOLIM TE ŽELJO!
VOLIM TE ŽELJO!
Ja te volim, volim Željo..
Ja sam zadovoljan ishodom ovog kola, riješli smo se jednog gostovanja, a povećali smo prednost u odnosu na glavnog konkurenta.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Oni nama nisu glavni konkurent Siroki je glavni konkurent kao i godinama unazad.
realno, ovo danas je bio kiks bez obzira što smo bili desetkovani.
naredno kolo Zrinjski mora pasti, a zatim i Slavija u gostima.
naredno kolo Zrinjski mora pasti, a zatim i Slavija u gostima.
- champions1921
Kiksali jesmo ali to je već završena priča i treba se odmah okrenuti sljedećoj tekmi. Podrška sa tribina u narednim tekmama će biti više nego bitna s toga nema opravdanja za nedolazak na Grbavicu.
VOLIM TE ŽELJO !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM TE ŽELJO !!!
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
Sad protiv Zrinjskog jako odmah od starta a mi moramo u sto vecem broju doci i dati im podrsku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Eh ovako, malo nevezano, al' obzirom da sam na ovoj temi dobio ban i to, samo želim javno da se izvinem gospodinu aleksandru_velikom zato što je ljudina i da mi halali još jednom što sam isp'o papak, papčina veličine trebevića na društvenoj mreži. Nisam razumio neke stvari, žao mi je, al' ću ispoštovat' pa se 7 dana neću javljati na ovu temu. Hvala Aco što mi pokaza šta znači bit čovjek! 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Idemo sad zrinjski savladati hajmo nafurajmo se maksimalno trebamo im sada kao nikad nadajmo da nas ovaj x poremeti. Hajde upravo besplatan ulaz za dame za 8.mart hajmo nekih akcija
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pravo na kiks smo ispucali. Do ktaja moramo sve dobiti ako hocemo titulu.
NO PYRO NO PARTY
Hahahaha pametno,ali sta bi bilo kuronja sa perikama hahahaMrRiccoli je napisao/la:Idemo sad zrinjski savladati hajmo nafurajmo se maksimalno trebamo im sada kao nikad nadajmo da nas ovaj x poremeti. Hajde upravo besplatan ulaz za dame za 8.mart hajmo nekih akcija

Zeljeznicar! 1921 !
I ja mislim da je tako, bar naredne 4 utakmice ne smijemo izgubiti.Buu je napisao/la:Pravo na kiks smo ispucali. Do ktaja moramo sve dobiti ako hocemo titulu.