ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Očajno servira Federer, mora to popraviti ako hoće bilo kakve šanse za povratak u meč.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Neutralan88
- Kontakt:
ne gledam finale ali se nadam preokretu kao juce Fedexa 
Bolje radi return od servisa. Neuobičajeno za Federera.
Berdych igra odličan tenis u ovoj godini. Roger previše ležerno ulazi u neke poene, nikako da krene igrati kako zna. Uvijek mu fali nešto, neki segment nedostaje, a protiv Đokovića to nije bio slučaj. Sada se lomi meč i bojim se da bi sljedeći break mogao presuditi set/meč.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je to to, bas kad ocekujemo da moze nesto vise on razocara. Servis katastrofa, puno gresaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije još gotovo. Mogao bi mu se sada desiti click pa da napokon proigra.
Vidiš da može
Ovaj game je bio primjer kako treba igrati, i kako igra nadahnuti Federer. Ne smije imati više oscilacija i blackouta, inače će protivnik to kazniti. Jednostavno, mora iskoristiti momentum.
hajde federer, nisam dzaba odigrao keca na tebe, treci set je tvoj 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E vala neka si me demantovao
Bravo Federer. Idemo do titule!
Bravo Federer. Idemo do titule!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Čim je pokazao zube, dobio je rezultat. Kakva egzekucija na mreži - Berdych upućuje snažan passing shot, Roger uzvraća još snažnijim volleyem.
I tako je Fed poravnao na 1-1, uz samo 14% osvojenih poena na 2. servis. Nevjerovatno da taj procenat opada, a da Švicarac i dalje uspijeva biti bolji od Čeha.
Favorit je u odlučujućem setu, ne smije se poigravati nego završiti posao kad mu se kad mu ukaže prilika.
Favorit je u odlučujućem setu, ne smije se poigravati nego završiti posao kad mu se kad mu ukaže prilika.
- BeyKopites
- Kontakt:
3 break lopte propustio, teško će do kraja meča imati ovakvu priliku.Da Bog da da se sad ne raspadne 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Pogodak. 152 km/h.
Break!
- majestic24
- Kontakt:
federer ovoliko navijaca nema ni u svici 
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:federer ovoliko navijaca nema ni u svici
federer ima navijaca gdje god dodje
jos samo malo i slzbeno se kralj vratio !!
Dubai apsolviran. Meč je mogao biti završen ranije, obzirom da RF nastavlja propuštati meč lopte, ali ne žalim se ni ovako. Mogu reći da Roger izgleda kao nekad, ili je barem vrlo blizu toga. Naravno, nemoguće je vratiti se u one godine, ali mislim da igra čak i iznad svojih mogućnosti. Vratiti se iz zaostatka od 0-1 protiv Djokovica u polufinalu i protiv Berdycha u finalu, i to sve uraditi u 32. godini života, zaista je vrijedno divljenja.

Idemo dalje.

Idemo dalje.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja igrao Berdycha, 1:2 za Berdycha, 0:2 za Berdycha i over gameova.
Moram priznati da nisam očekivao povratak u meč nakon gubitka prvog seta. Berdych igra najbolji tenis u karijeri, a evo Federer ga na kraju dočekao.
Ovo mora dati Federeru vjetar u leđa. Dobio je Novaka (vratio se), dobio je Berdycha (vratio se + je imao i break zaostatka u 2. setu), tako da je ovo pokazatelj kako Federer još nije rekao posljednju riječ.
Da budem iskren, dugo mi nije bilo ovako drago zbog promašenih prognoza.
Inače, na ovom forumu su ga barem 5x slali u penziju.
Moram priznati da nisam očekivao povratak u meč nakon gubitka prvog seta. Berdych igra najbolji tenis u karijeri, a evo Federer ga na kraju dočekao.
Ovo mora dati Federeru vjetar u leđa. Dobio je Novaka (vratio se), dobio je Berdycha (vratio se + je imao i break zaostatka u 2. setu), tako da je ovo pokazatelj kako Federer još nije rekao posljednju riječ.
Da budem iskren, dugo mi nije bilo ovako drago zbog promašenih prognoza.
Inače, na ovom forumu su ga barem 5x slali u penziju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bravo najveci ovog sporta
Kakvo samo dominiranje u mecevima gdje je imao set zaostatka.
Bravo, bravo, bravo.
Bravo, bravo, bravo.
btw nastavlja se dominacija, 14-a godina za redom u kojoj osvaja bar jedan ATP turnir 
No1 RF !!
No1 RF !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.