Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ma nema se više šta uloviti, bar na ovim temama koje ja posjećujem. Head i Hare pali u formiOtelo je napisao/la:Virtu4l- Lovac na postove

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a na pdf tenis baš vlada neka kulturica zadnjih mjeseci... jbt niko se ne vrijeđa niti svađa... previše smo se slizali... nadam se da ce BBB svojim padobranskih akrobacijama dići atmosferu...Virtu4l je napisao/la:Ma nema se više šta uloviti, bar na ovim temama koje ja posjećujem. Head i Hare pali u formiOtelo je napisao/la:Virtu4l- Lovac na postove
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
otkad su glupa spuštanja smiješna? 

Kao i uvijek kad Novaka ne ide. Čekaj da Nole proigra, pa će opet biti loodiloDANTES je napisao/la:a na pdf tenis baš vlada neka kulturica zadnjih mjeseci... jbt niko se ne vrijeđa niti svađa... previše smo se slizali... nadam se da ce BBB svojim padobranskih akrobacijama dići atmosferu...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Paranoja u elementukingwazza je napisao/la:Pa bude li ga stid kada dodje kuci i samo pogleda nove rekorde koje je postavio oborio,u samo jednoj sezoni koja nije zavrsena.Jel ga stid,a znao je glumit covjeka kad mu Je Zaha karo kcer,da bog da mu je drao dok je ziv.Odlazi supcino

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
pa navijači Rafe počnu navijati za MarejaVirtu4l je napisao/la:Kao i uvijek kad Novaka ne ide. Čekaj da Nole proigra, pa će opet biti loodiloDANTES je napisao/la:a na pdf tenis baš vlada neka kulturica zadnjih mjeseci... jbt niko se ne vrijeđa niti svađa... previše smo se slizali... nadam se da ce BBB svojim padobranskih akrobacijama dići atmosferu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jedan i na moj račun, naletio sam ko mađarska sobarica... ko je pratio temu shvatićelegenda reala je napisao/la:a ti ga jahatiVirtu4l je napisao/la:ho'š ga ti prvo osedlati
može

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Jedan i na moj račun, naletio sam ko mađarska sobarica... ko je pratio temu shvatićelegenda reala je napisao/la:a ti ga jahatiVirtu4l je napisao/la:ho'š ga ti prvo osedlati
može

Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- Titova-Juga
- Kontakt:
Od kada teenejdzercici vode gl. rijec na forumu.viKK je napisao/la:otkad su glupa spuštanja smiješna?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
u titin vakat samo su pravi ljudi volili glavnu rijec na forumu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Vasa Ladacki je napisao/la:Previše zinuo Lacosta.Brezovac je napisao/la:Kako znas?Vasa Ladacki je napisao/la:Nisu ovo original tene.

#Ynwa

zrinja05 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Zrinjski - Vitez 2 Vitez kvalitetnija ekipa i igracki i takticki
Radnik Bijeljina - Željezničar 1 Radnik dobija u borbi za opstanak
Olimpic Sarajevo - Velež 2 Rodjeni sa 534 pasa do 0:3
Leotar - Rudar Prijedor 1 Leotar ostaje u ligi
Borac - Mladost 1 Borac lagano
Čelik - Sarajevo 2 Titula je vec na kosevu
Široki Brijeg - Zvijezda 1 Siroki prejak za Zvijezdu
Slavija - Travnik 1 Bez obzira na igracki kadar Slavija uvijek gadna kuci
Pastrmka ljestvica,pogledaj ljestvicu bola![]()
.Otkad se igra ova liga uvijek ste donji.Čak i na plenumu postavljen zahtjev da ove godine velež napokon bude ispred Zrinjskog
![]()
![]()
![]()
.
Usput hvala komšinicama što su nam Olimpic skinuli sa vrata.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
al se ovi mostarci vole

NoName je napisao/la:Čim pogledaš sebe u ogledalo vidjet ćešAlenHalilovic je napisao/la:Nisam odavno smijesniju sliku vidio.

1946
meni nije smiješno jer mi je slika smiješna valjda 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da je tebi danas Titinog vakta ne bi visio 24/7 na forumu i kenjao iz šupljeg u prazno nego bi i raduckao nešto i imao ispunjeniji dan biseru.LenBias je napisao/la:u titin vakat samo su pravi ljudi volili glavnu rijec na forumu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- legenda reala
- Kontakt:
tema BH tenis

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
idi nam popravi ove pruge ziv bioTitova-Juga je napisao/la:Da je tebi danas Titinog vakta ne bi visio 24/7 na forumu i kenjao iz šupljeg u prazno nego bi i raduckao nešto i imao ispunjeniji dan biseru.LenBias je napisao/la:u titin vakat samo su pravi ljudi volili glavnu rijec na forumu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zigu štone drugo osim foruma biseru 
Btw:

Btw:
calcio je napisao/la:Primam opklade, u sta god hoces..ZutiMrav je napisao/la:calcio je napisao/la:Moja prognoza je da ce Susic u Brazilu ostvariti nas najbolji rezultat do sada na SP.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!