SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Cautinho
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Prvi sam strijelac lige sa osam golova.
Znao sam da sam ih dosta dao,ali baš prvi...
Dobar.
Znao sam da sam ih dosta dao,ali baš prvi...
Dobar.
Keep walking.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
E nek' smo i ovo doživili u ovoj sezoni. Bravo i tebi za 2 gola, idemoozenicanin je napisao/la:Konacno pobjeda![]()
Cestitam GazijaKalesija na golu
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Baš tako. Evo i mi umjesto da dobijemo 2:0, u posljednjim trenucima se sve izmjeni i zijanimo 0:1 (St. Etienne da gol u 90oj i to autogol gdje smo dotad dvojica imali tačan rezultat i Nice primi gol u 93 minuti što je Spamerima donijelo pobjedu).123456 je napisao/la:Nece pa nece![]()
Nego, nešto nije u redu sa našim bodovnim saldom. Kao da ste nam upisali 2 boda više.
Usput budi rečeno, dan je začinio Gladbach koji je spriječio da fine pare uđu u džep.
Vom Jäger zum Gejagten
Jao
Prvi poraz, ali i to se moralo nekad desiti. Idemo dalje, u nove pobjede.
Da moja greska bit ce ispravljeno.Hvala.geronimo je napisao/la:Baš tako. Evo i mi umjesto da dobijemo 2:0, u posljednjim trenucima se sve izmjeni i zijanimo 0:1 (St. Etienne da gol u 90oj i to autogol gdje smo dotad dvojica imali tačan rezultat i Nice primi gol u 93 minuti što je Spamerima donijelo pobjedu).123456 je napisao/la:Nece pa nece![]()
Nego, nešto nije u redu sa našim bodovnim saldom. Kao da ste nam upisali 2 boda više.
Usput budi rečeno, dan je začinio Gladbach koji je spriječio da fine pare uđu u džep.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Rekoh ja vama da idu bolji daniGazijaKalesija je napisao/la:E nek' smo i ovo doživili u ovoj sezoni. Bravo i tebi za 2 gola, idemoozenicanin je napisao/la:Konacno pobjeda![]()
Jest da je bilo 1 na 3 al dobro je
U kupu smo prošli a kvota na nas bila 25
Idemo po nova iznenađenja
A Sekretaru, ovo pravilo o banovanjima, igrac nije bio banovan po ulasku u ligu ali je fasovo ban i nije tipovao, da li ima pravo nastaviti da tipuje nakon isteka bana? Eto, hvala ti dje cuo i ne cuo.123456 je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Nakon koliko ovih crvenih kartona mogu traziti nove igrace? U skripcu mi je ekipa skroz
Clan 3a2
Igrac koji propusti 2 (dvije) utakmice zaredom dobija automatski crveni karton i pauzira slijedecu utakmicu.
i po Clanu 3a kapiten ga ima pravo odstraniti zbog ne odigravanja 3 (tri) utakmice.
Edit: Evo nakon odrzanog sastanka odluceno je da Jericho ostaje u timu, izvini sto sam te maltretirao.
Support Velez, It's logical! ★
Ja zaboravio da tipujem jucer.
Yebem ti, a mogli smo uz 3 eventualna boda mozda i prvi biti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
OK sve je po pravilima naravno.Po isteku bana igrac ima pravo nastaviti igranje lige ako ga kapiten ne izbaci iz tima.Mont0 je napisao/la:A Sekretaru, ovo pravilo o banovanjima, igrac nije bio banovan po ulasku u ligu ali je fasovo ban i nije tipovao, da li ima pravo nastaviti da tipuje nakon isteka bana? Eto, hvala ti dje cuo i ne cuo.123456 je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Nakon koliko ovih crvenih kartona mogu traziti nove igrace? U skripcu mi je ekipa skroz
Clan 3a2
Igrac koji propusti 2 (dvije) utakmice zaredom dobija automatski crveni karton i pauzira slijedecu utakmicu.
i po Clanu 3a kapiten ga ima pravo odstraniti zbog ne odigravanja 3 (tri) utakmice.
Edit: Evo nakon odrzanog sastanka odluceno je da Jericho ostaje u timu, izvini sto sam te maltretirao.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- GazijaKalesija
- Kontakt:
haha, jest lijepo kad nanižemo 2 pobjedeBelminM23 je napisao/la:Rekoh ja vama da idu bolji daniGazijaKalesija je napisao/la:E nek' smo i ovo doživili u ovoj sezoni. Bravo i tebi za 2 gola, idemoozenicanin je napisao/la:Konacno pobjeda![]()
Jest da je bilo 1 na 3 al dobro jehaha
U kupu smo prošli a kvota na nas bila 25
Idemo po nova iznenađenja
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Zato sad igraj na vrijeme, inace ces letiti ko fisek kao i ovaj tvoj ti kolega neroazuroPuma je napisao/la:Ja zaboravio da tipujem jucer.![]()
I mislim da nesto ne stima sa ovom listom strijelaca, meni nakon svakog gola manje na kontu, ozbiljno, Imao sam 3 pa zabio 2 i sad imam 3
Ma inace ostavim za petak, ali desi se da ponekad totalno zaboravim. Evo odradio sam sad. 
Call the coroner!
Nemoj to zaboravljati, vidis da nas fortuna pazi ovaj put, u vrhu smo i imamo sansu za promociju. Izgleda da jos nisi svjestan kakav velikan te vrbovao da igras za nj. O ovom svom sugradjaninu necu ni trositi rijeci, vazda je ili na faksu ili kod male na planini ili cijepao drva ili Inter gubi pa se ne loguje nikako ili je banovan. Dajte malo.
Ave Cekicari!
Ave Cekicari!
Ma nisam te za puno zakinuoMont0 je napisao/la:Zato sad igraj na vrijeme, inace ces letiti ko fisek kao i ovaj tvoj ti kolega neroazuroPuma je napisao/la:Ja zaboravio da tipujem jucer.![]()
Yebem ti, a mogli smo uz 3 eventualna boda mozda i prvi biti.![]()
I mislim da nesto ne stima sa ovom listom strijelaca, meni nakon svakog gola manje na kontu, ozbiljno, Imao sam 3 pa zabio 2 i sad imam 3Ja ne znam ko to apdejtuje, de malo majka mu stara, povescu demonstracije protiv saveza.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
I opet zabijam 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Proigr'o si mi pravo, bravo za golčinu.
Da Leverkusen nije bio očajan kod kuće, sada bismo možda i vodili. 
kako stoji ono pravilo oko istog tipovanja utakmice unutar tima? smije se ili?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobili ste 3:0LenBias je napisao/la:kako stoji ono pravilo oko istog tipovanja utakmice unutar tima? smije se ili?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
moje je da pitam
cudno mi sto odmah u startu nije napisano sluzbeno 3:0 a cini mi se da sam negdje cuo za to pravilo, stvarno mi ga mrsko traziti medju onim silnim clanovima 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
ma samo neko zaključo, nije imo vremena za detaljan pregled
evo ti pravila:
evo ti pravila:
Clan 4c.
Dva igraca jednoga tima ukupno mogu stavit isti rezultat na dvije utakmice.
Naprimjer:
Sarajevo-Celik 1:0
Borac-Rudar 2:1
Ukoliko postave isti rezultat na 3(tri) ili vise utakmica automatski gube utakmicu sa 3:0.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.