e pazi jarane, moj kolega i drugi kolegajasmin10 je napisao/la:bazeni i ja sam im govorio da u trazilici mozes naci osobu koja te blokirala, ali nakon nekog vremena, ne mozes ni to![]()
kralju ako hoces posalji meni ime te osobe pa cu to ja provjeriti je li te block ili je deaktivirala
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
- dr.van nostrand
- Kontakt:
postoji li kakva mogucnost da se nadju neke poruke ili slike u history-u chata koje su poslane prije par mjeseci,a da se ne ide scroll-om , tj. ima li neki brzi i laksi nacin od onog "hajd redom" jer ih na ovaj nacin necu za heftu naci 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako znaš šta ste pričali možeš gore u message pretraživaču ukucati neku riječ ili rečenicu iz tadašnjeg razgovora pa da tako pokušaš naći.dr.van nostrand je napisao/la:postoji li kakva mogucnost da se nadju neke poruke ili slike u history-u chata koje su poslane prije par mjeseci,a da se ne ide scroll-om , tj. ima li neki brzi i laksi nacin od onog "hajd redom" jer ih na ovaj nacin necu za heftu naci
Samo se sjeti koje riječi iz tog perioda i ukucaš gdje pretražuješ porukedr.van nostrand je napisao/la:postoji li kakva mogucnost da se nadju neke poruke ili slike u history-u chata koje su poslane prije par mjeseci,a da se ne ide scroll-om , tj. ima li neki brzi i laksi nacin od onog "hajd redom" jer ih na ovaj nacin necu za heftu naci
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Neria nek čita a ja ću da ...maštamConsigliere je napisao/la:Samo ti citaj...
![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zna prcat ovaj fb nekad, ono udjes i on ocitava pola sata, a ostali sajtovi idu ko mlijeko 
Jel ima neko link od klipa gdje onaj lik prica o retardiranosti Spotteda ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Hattrick123
- Kontakt:
- Unknown Genius
- Kontakt:
Meni je tu samo smiješan izbor ovih bijelih majica, odlično im stoje.
Ostatak videa, tekst i pjevanje - havarija loše.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Pa upravo to sto je sve havarija je i smijesnoUnknown Genius je napisao/la:Meni je tu samo smiješan izbor ovih bijelih majica, odlično im stoje.![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Al vidi ovog dijeta 13 14 godina. Što mu ovo treba u životu 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Al najjace je kad se na 1:05 okrene za onim autom što prolazinedim93 je napisao/la:Al vidi ovog dijeta 13 14 godina. Što mu ovo treba u životu
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kako da mi se na chatu ne pojavljuje ono Favorites ono s kim najvise pricam,nezgodno mi preko moba da neko gleda s kim pricam.Znam da jr bilo pitanje pri mjesec-dva,al nmgu naći
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Gdje mi zivimo...Hattrick123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Meni je vise haos kako oni se sjebaju kad prodje svako auto kako gledaju ono mucno hocel im ko sta dobacit,ofirno je i njima vidi se ba 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemooj mala misliti da sam te foliro jer sam tvoj profil odavno blokir'oooooooo
- Cautinho
- Kontakt:
Jeste li poslušali spot "Audi" istoimenog benda.
Znači gori.
Znači gori.
Keep walking.
a zabranjena ljubavCautinho je napisao/la:Jeste li poslušali spot "Audi" istoimenog benda.
Znači gori.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zar si uspio da pogledaš ovo do 1:05?AlanSmith14 je napisao/la:Al najjace je kad se na 1:05 okrene za onim autom što prolazinedim93 je napisao/la:Al vidi ovog dijeta 13 14 godina. Što mu ovo treba u životu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.