I nije produžiogost je napisao/la:Kad je produžio ? Nisam upratio, štaviše mislim da je sve ovo igra zbog ugovora.BosnaSTL je napisao/la:Zasto je Pjanic rezerva u Romi ?Produzio je ugovor da bude rezerva? Najbolji vezni igrac I asistent u timu I sjedi na klupi .Hebes Romu
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Logično, navijamo za Inter
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne brinite, taktika je da se igrače bore kao lavovi 70 minuta i onda da se uvede Pjanić da riješi utakmicu... 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nije Roma ni Real ni Bareclona da on sjedi na klupi !Roma je prosjecan klub iz trenutno prosjecne Talijanske lige.
Citao sam na netu prije nekoliko da da je produzio al eto ako ti kazes onda je bila bomba .Vedad87 je napisao/la:I nije produžiogost je napisao/la:Kad je produžio ? Nisam upratio, štaviše mislim da je sve ovo igra zbog ugovora.BosnaSTL je napisao/la:Zasto je Pjanic rezerva u Romi ?Produzio je ugovor da bude rezerva? Najbolji vezni igrac I asistent u timu I sjedi na klupi .Hebes Romu
Roma nije veliki klub, nisu giganti, ali nisu vala ni prosjek, tim koji uz juve se bori za titulu, nema sanse da je prosjekBosnaSTL je napisao/la:Nije Roma ni Real ni Bareclona da on sjedi na klupi !Roma je prosjecan klub iz trenutno prosjecne Talijanske lige.
Umjesto Pjanica stavio Radju koji ce veceras nositi pertle u duginim bojama kao znak za podrsku protiv homofobije. Mirisem da bi ovo ipak mogao biti marketinski potez Rome. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
'ebo ga Radja. U ovakvoj formi, Pjanic je zasluzio da igra.
Jedino ako se opet ne radi o nekoj povredi.
Jedino ako se opet ne radi o nekoj povredi.
Po info na TV1,ne igra zbog koljena...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ma daj ba.. Jel ozbiljan ovaj? Jel sve u redu sa Miralemom? Ovo stvarno nema smisla. Prije mjesec dana OK, ali zadnje dvije utakmice je bio fenomenalan i sad da ga u ovakvoj utakmici drzi na klupi.
Miralem stvarno treba da kaze nesto.
Miralem stvarno treba da kaze nesto.
Prijetelju u Talijanskom fudbalu su vrh Milan ,Inter I JUVE a ostali se ukljuce povremeno .Roma je gore samo zato sto su Milan I Inter u maloj krizi .Mjesto im realno u sredini table I mozda se sretno dokopaju Evropa lige ponekad.HariTz je napisao/la:Roma nije veliki klub, nisu giganti, ali nisu vala ni prosjek, tim koji uz juve se bori za titulu, nema sanse da je prosjekBosnaSTL je napisao/la:Nije Roma ni Real ni Bareclona da on sjedi na klupi !Roma je prosjecan klub iz trenutno prosjecne Talijanske lige.slazem da je Pjanic predobar za klupu Rome, to itekako stoji
Zasto onda Strootman, Totti, De Rosi, Radja i slični igraju u tom prosjecnom klubu, okej za ta tri kluba, ali Romu ne smatram time, meni je prosjek hajmo reci SampdoriaBosnaSTL je napisao/la:Prijetelju u Talijanskom fudbalu su vrh Milan ,Inter I JUVE a ostali se ukljuce povremeno .Roma je gore samo zato sto su Milan I Inter u maloj krizi .Mjesto im realno u sredini table I mozda se sretno dokopaju Evropa lige ponekad.HariTz je napisao/la:Roma nije veliki klub, nisu giganti, ali nisu vala ni prosjek, tim koji uz juve se bori za titulu, nema sanse da je prosjekBosnaSTL je napisao/la:Nije Roma ni Real ni Bareclona da on sjedi na klupi !Roma je prosjecan klub iz trenutno prosjecne Talijanske lige.slazem da je Pjanic predobar za klupu Rome, to itekako stoji
Pjanic je zdrav,ali zbog produzenja ugovora sjedi na klupi,iako je realno ubjedljivo najbolji igrac Rome! on ne zeli da produzi ugovor,klubu se to ne svidja i stvaraju nevidjeni pritisak na njega.... nema veze uce on u drugom pluvremenu i odigrati pola sata..reprezentaciji to i odgovara ,neka je on samo spreman za Egipat,a Romu ko sisa!
I nek i ne produzava.Pametan momak je nas Mire,i prije su ga treneri znali neobjasnjivo zapostavljati e sad neka im vrati za sve to,ne treba ni produzivat ugovor.On je dovoljno dobar i dovoljno afirmisan igrac da i ako ga budu kaznjavali time sto ce ga stavljati na klupu tako mu ne mogu odmoci.bosnas_ je napisao/la:Pjanic je zdrav,ali zbog produzenja ugovora sjedi na klupi,iako je realno ubjedljivo najbolji igrac Rome! on ne zeli da produzi ugovor,klubu se to ne svidja i stvaraju nevidjeni pritisak na njega.... nema veze uce on u drugom pluvremenu i odigrati pola sata..reprezentaciji to i odgovara ,neka je on samo spreman za Egipat,a Romu ko sisa!
Ne produzuj Mire sad u inat i poslije SP idi u neki veliki klub a oni nek se onda opet bore za ligu Evrope.
pr.cio mu naingolan mater,mislio sam keca igrat,a sad cu pm2 spucat,ko sto ljudi kazu,cekas citav dan i mislis o utakmici on ne zaigra u prvoj,usere ti dan,daBogda izgubili sa sto vecom razlikom
Posra mi se u cejf ovaj Garsija.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kako im Pjanke fali..nigdje kreativnosti u sredini terena...aaa pa još ne mogu da vjerujem da ne igra od prve...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovo je Pape tražio da odmore nam Pjanica za Egipat
- el-fighter
- Kontakt:
+1Unknown Genius je napisao/la:Ne brinite, taktika je da se igrače bore kao lavovi 70 minuta i onda da se uvede Pjanić da riješi utakmicu...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa nije vjecito rjesenje da Pjanic izostaje u velikim utakmicama do 70te, i da ga onda ubacuje u igru. Jeste to dobra taktika (za Romu jako dobra, jer udje frisak i pun zelje za dokazivanjem), ali za igrace njegovog potencijala i dometa, to je jednostavno premalo. On treba prije svega jakih utakmica u nogama, protiv velikih protivnika, da bi bio bolji.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Balorda, CAGarfia, Faraon iz Visokog, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, legendarnadruga, RaymondRed, SanaBosna i 86 gostiju.