Nisam znao za taj mod.Otelo je napisao/la:Pa novi mod hexakill :ugeek:Maestro^^ je napisao/la:Šta je to @Otelo , 6 vs 6 ?![]()
Otkad se tako igra ?
Doduše , nisam ni igrao LoL-a godinu dana , iako je igra dobra.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam znao za taj mod.Otelo je napisao/la:Pa novi mod hexakill :ugeek:Maestro^^ je napisao/la:Šta je to @Otelo , 6 vs 6 ?![]()
Otkad se tako igra ?
Uveden prije dva-tri tjedna.Maestro^^ je napisao/la:Nisam znao za taj mod.Otelo je napisao/la:Pa novi mod hexakill :ugeek:Maestro^^ je napisao/la:Šta je to @Otelo , 6 vs 6 ?![]()
Otkad se tako igra ?
Doduše , nisam ni igrao LoL-a godinu dana , iako je igra dobra.
Jest al je vecinom bilo 2-1-2 bez junglera a kad je jungler onda te samo ganka i donji si.Maestro^^ je napisao/la:Aham , nije loše , ali mi je ipak 5 vs 5 nekako bolji,realniji. 6 vs 6 je već previše. Onako kada igraš 5 na 5 moraš taktiku razraditi , gdje neko sam ide , a ovako na svakom polju imaš dvojicu.![]()
Ma sabijaš. Ne mogu ovi iz tvoje ekipe da ti prismrde.
http://eune.leagueoflegends.com" onclick="window.open(this.href);return false;nedim93 je napisao/la:šta je lol ?
prnes i useres seQUARTERBACK je napisao/la:jest yebeno kad covjek ima proljev, ne mozes ni prnut kako treba
ca va monsieur Narin?Narin je napisao/la:bonžur
Đesi Ljiljo,stari druže moj,koja ti je trenutna lokacija,ja skroz zaboravio na one tvoje planove..Bosniacum Lilium je napisao/la:ca va monsieur Narin?Narin je napisao/la:bonžur
Joj bruda,blago tebi,zavidim ti,dodji na facebook haha..Bosniacum Lilium je napisao/la:koje tacno hahahha brate ja se za 2 dana preporodio hahaha
Sta je ovo,Abe brat u Parizu,ti u Luxu,sjetil se mene ko..Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma malo da promijenim sredinu, ništa posebno brat, moji su planovi ipak vezani za Bosnu. Da upoznam ljude, mentalitet, sredinu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.