OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Adin Džafić se vratio u redove Gradine i spreman za utakmicu
Jahić isto koji je bio malo povrijeđen se vratio, stub odbrane, Hadžića iz Sarajeva u Džep stavio kad su gostovali
Bio na probi u Elcheu
Fine vijesti, fine
Jahić isto koji je bio malo povrijeđen se vratio, stub odbrane, Hadžića iz Sarajeva u Džep stavio kad su gostovali
Fine vijesti, fine
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da bi iduce sezone mogli opet u borbu za ulazak u PL. Trenutno stanje Gradine na tabeli uopste ne pokazuje pravi kvalitet. Trebali ste biti dosta vise ne tabeli, ali eto dobro ste krenuli u stvaranje tima.Benjo_AFC86 je napisao/la:Adin Džafić se vratio u redove Gradine i spreman za utakmicu![]()
Jahić isto koji je bio malo povrijeđen se vratio, stub odbrane, Hadžića iz Sarajeva u Džep stavio kad su gostovaliBio na probi u Elcheu
Fine vijesti, fine
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika 
Koja je godina bila? Rezultat?
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Zadnja utakmica između ova dva tima. 5-2Jedinstvo37 je napisao/la:Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jedinstvo37 je napisao/la:Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika
Kako nema a igra Jedinstvo?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da ce sada biti 3:1.Benjo_AFC86 je napisao/la:Zadnja utakmica između ova dva tima. 5-2Jedinstvo37 je napisao/la:Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Malo je 3:1, ja sam ipak mišljenja da Gradina može dobiti 3 razlike.
Amin !Jedinstvo37 je napisao/la:Malo je 3:1, ja sam ipak mišljenja da Gradina može dobiti 3 razlike.
www.nkbratstvogracanica.com
gledam raspored ovog Jedinstva...oni ako ne pobijede u Srebreniku nema ništa od njihove PL..Njima je Srebrenik jedno od lakši gostovanja u ovoj polusezoni..
OFK Gradina Srebrenik
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ekipa koja na strani ima 5 pobjeda i dva remija.. malo je reći za respekta, ali naš grad naša avlija, nikome neće biti lako 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/salibasi ... era/125820" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
VIDIMO SE SUTRA IGRATE ZA SLOBODU SUTRA SRCE NA TEREN
-
Solvay1921
- Kontakt:
Neka oni igraju za sebe sutra. Jedan kiks (pored onog koji ce dozivjeti na domacem terenu u utakmici sa Slobodom) ih gura u opasnu zonu.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Mudro si to rekao, i ja napominjem isto, i još poslije Jedinstva gostujemo Gračanici pa dočekujemo GOŠK. Svakako da sutra moramo sve uraditi da dođemo do tri boda, a biti će vrlo teško.Solvay1921 je napisao/la:Neka oni igraju za sebe sutra. Jedan kiks (pored onog koji ce dozivjeti na domacem terenu u utakmici sa Slobodom) ih gura u opasnu zonu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa šta ima veze i da ispadnete iz lige, vama je ipak bitna SLoboda. Odigrajte utakmicu za njih, da oni smanje prednost, pa onda vas ko j.
Kako ste naivni.
Kako ste naivni.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tebe ipak smatram ozbiljnijim forumasem...ne glupiraj ae,sviju tiNKJ je napisao/la:Pa šta ima veze i da ispadnete iz lige, vama je ipak bitna SLoboda. Odigrajte utakmicu za njih, da oni smanje prednost, pa onda vas ko j.![]()
Kako ste naivni.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
tako je majstoreNKJ je napisao/la:Pa šta ima veze i da ispadnete iz lige, vama je ipak bitna SLoboda. Odigrajte utakmicu za njih, da oni smanje prednost, pa onda vas ko j.![]()
Kako ste naivni.
Smiješan si, čuj naivni. Bila dva pametna kluba sa TK pa uprave sklopile dobre odnose što može ići u prilog i jednim i drugim
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.