OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Azmir je obecao izdasne premije igracima Gradine ukolko Gradina uspije pobijediti Jedinstvo. Također, pomoć Gradini pri narednim utakmicama. Ali bez obzira kako se utakmica zavrsila, Azmir je obecao da ce i dalje pomagati Gradini jer je u Gradini vidio sportskog prijatelja prema Slobodi, jer Gradina jedina pokusava "pogurati" Slobodu u pohodu na Premijer ligu. Bolje je gledati Premijerligaske utakmice na Tusnju nego u Bihacu. Sportski pozdrav!
-
- Moderator
- Kontakt:
Adin Džafić se vratio u redove Gradine i spreman za utakmicu
Jahić isto koji je bio malo povrijeđen se vratio, stub odbrane, Hadžića iz Sarajeva u Džep stavio kad su gostovali
Bio na probi u Elcheu
Fine vijesti, fine

Jahić isto koji je bio malo povrijeđen se vratio, stub odbrane, Hadžića iz Sarajeva u Džep stavio kad su gostovali

Fine vijesti, fine

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da bi iduce sezone mogli opet u borbu za ulazak u PL. Trenutno stanje Gradine na tabeli uopste ne pokazuje pravi kvalitet. Trebali ste biti dosta vise ne tabeli, ali eto dobro ste krenuli u stvaranje tima.Benjo_AFC86 je napisao/la:Adin Džafić se vratio u redove Gradine i spreman za utakmicu![]()
Jahić isto koji je bio malo povrijeđen se vratio, stub odbrane, Hadžića iz Sarajeva u Džep stavio kad su gostovaliBio na probi u Elcheu
Fine vijesti, fine
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika 
Koja je godina bila? Rezultat?

-
- Moderator
- Kontakt:
Zadnja utakmica između ova dva tima. 5-2Jedinstvo37 je napisao/la:Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jedinstvo37 je napisao/la:Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika
Kako nema a igra Jedinstvo?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da ce sada biti 3:1.Benjo_AFC86 je napisao/la:Zadnja utakmica između ova dva tima. 5-2Jedinstvo37 je napisao/la:Video nigdje veze s vezom.. Jedino što mi se sviđa jeste muzika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Malo je 3:1, ja sam ipak mišljenja da Gradina može dobiti 3 razlike.
Amin !Jedinstvo37 je napisao/la:Malo je 3:1, ja sam ipak mišljenja da Gradina može dobiti 3 razlike.

www.nkbratstvogracanica.com
gledam raspored ovog Jedinstva...oni ako ne pobijede u Srebreniku nema ništa od njihove PL..Njima je Srebrenik jedno od lakši gostovanja u ovoj polusezoni..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Ekipa koja na strani ima 5 pobjeda i dva remija.. malo je reći za respekta, ali naš grad naša avlija, nikome neće biti lako 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/salibasi ... era/125820" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
VIDIMO SE SUTRA IGRATE ZA SLOBODU SUTRA SRCE NA TEREN
-
- Kontakt:
Neka oni igraju za sebe sutra. Jedan kiks (pored onog koji ce dozivjeti na domacem terenu u utakmici sa Slobodom) ih gura u opasnu zonu.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mudro si to rekao, i ja napominjem isto, i još poslije Jedinstva gostujemo Gračanici pa dočekujemo GOŠK. Svakako da sutra moramo sve uraditi da dođemo do tri boda, a biti će vrlo teško.Solvay1921 je napisao/la:Neka oni igraju za sebe sutra. Jedan kiks (pored onog koji ce dozivjeti na domacem terenu u utakmici sa Slobodom) ih gura u opasnu zonu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa šta ima veze i da ispadnete iz lige, vama je ipak bitna SLoboda. Odigrajte utakmicu za njih, da oni smanje prednost, pa onda vas ko j.
Kako ste naivni.

Kako ste naivni.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tebe ipak smatram ozbiljnijim forumasem...ne glupiraj ae,sviju tiNKJ je napisao/la:Pa šta ima veze i da ispadnete iz lige, vama je ipak bitna SLoboda. Odigrajte utakmicu za njih, da oni smanje prednost, pa onda vas ko j.![]()
Kako ste naivni.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.