AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- RK Gradacac
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AS Roma
Jadna slika. I još jadniji komentar.Admir_Sa je napisao/la:
ovo mi je ubjedljivo najmrzi sudija![]()
![]()
![]()
Ko i malo bolje prati Seriju A, zna koliko je Bergonzi omržen sudija kod Juventina. Pa čovjek je zbog lošeg suđenja upravo protiv nas dobio kaznu/suspenziju na nekoliko mjeseci.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pjanic nije dovoljno spreman,ali ocito ce sad u nastavku dobiti sansu,stadion vec dr tekmu zaredom je poluprazan zbog suspenzije sjeverne i juzne tribine zbog vrijedjanja obojenih iz Napulja.RK Gradacac je napisao/la:Sto je stadion poluprazan?
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 01 mar 2014, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Nema kreativnosti u sredini i mora Mire uci odmah na poluvremenu .......
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Kažnjeni Romini navijači, tako da su zatvorene curva sud i nord.
Očekivano tvrda utak. Gervinho je imao dvije fine šanse u prvim minutama, ali je opet zas.ro po dobrom starom običaju, poslije i Ljajić nakon slanja Jonya po novine.
Očekivano tvrda utak. Gervinho je imao dvije fine šanse u prvim minutama, ali je opet zas.ro po dobrom starom običaju, poslije i Ljajić nakon slanja Jonya po novine.
nema ni one trke od ranije, sada rastereceni koliko toliko i ti ovako pasivno igrašJoeCelt je napisao/la:Nema kreativnosti u sredini i mora Mire uci odmah na poluvremenu .......

jao poteza adema kada slomi jonothana, po ko zna koji put pokazuje da nema mrvu mozga u sebi

nema potpisa
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ok hvala na odgovoru. Nadam se da ce Pjanic sto prije uci.Denno je napisao/la:Pjanic nije dovoljno spreman,ali ocito ce sad u nastavku dobiti sansu,stadion vec dr tekmu zaredom je poluprazan zbog suspenzije sjeverne i juzne tribine zbog vrijedjanja obojenih iz Napulja.RK Gradacac je napisao/la:Sto je stadion poluprazan?
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pjanicu se neda da postigne gol ....... 

Slaba predstava veceras.
Benatia, Radja i Mire jedini dobijaju prolaznu ocjenu od mene .....

Benatia, Radja i Mire jedini dobijaju prolaznu ocjenu od mene .....
-
najgora utakmica ove sezone. kratko i jasno.
Rađa Nainggolan = dominacija.
Da bi postigao gol moraš imati napadača, a mi ga nemamo. Pod hitno Benatiu na centarfora. Roma je malo bolja bila kad se sve sagleda, ali remi je najrealiji. Šteta za Pjanićevu šansu poslije Nainggolanove solo akcije. Odbrana odigrala maestralno, ponovno sačuvali gol, a protivnik imao jedan šut u okvir gola i to pred kraj tekme udarac iz daleka. Eh da nam je prošlogodišnja efikasnost, sa ovakvom odbranom, gdje bi nam kraj bio.
Da bi postigao gol moraš imati napadača, a mi ga nemamo. Pod hitno Benatiu na centarfora. Roma je malo bolja bila kad se sve sagleda, ali remi je najrealiji. Šteta za Pjanićevu šansu poslije Nainggolanove solo akcije. Odbrana odigrala maestralno, ponovno sačuvali gol, a protivnik imao jedan šut u okvir gola i to pred kraj tekme udarac iz daleka. Eh da nam je prošlogodišnja efikasnost, sa ovakvom odbranom, gdje bi nam kraj bio.
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 01 mar 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
pjanic prokockao borbu za titulu
ddr kreten, tužna srca ovom pišem al je tako
radja i cijela odbrana sve super
napadaci užas svih užasa
strotman neocjenjen
ddr kreten, tužna srca ovom pišem al je tako
radja i cijela odbrana sve super
napadaci užas svih užasa
strotman neocjenjen
nema potpisa
Daj ljudi nemojte pljuvati po igračima i Garciji. Šta je trener mogao, falilo mu je dosta igrača. Nije imao neka riješenja na klupi, kratka nam večeras klupa ko februar. Eh sad u izmjene koje je vršio, ne bih ulazio, jer da su išta prema naprijed napravili ovi što su izmjenjeni pa bi nešto i prigovorio, a ovako... S obzirom da smo igrali bez 3-4 standardna prvotimca, bez curve sud i sa renomiranim protivnikom, bod nije tragedija.
-
da bi rudijeva taktika upalila moramo imati prodorne bekove a ne 'ispranog' grka i tinejdzera koji je zapravo stoper. drugi problem lezi u cinjenici da su strootman i de rossi (koji je odigrao sramotnu utakmicu veceras) totalno van forme i stvarno mi nije jasno zasto pjanic nije startao od prve minute jer jedini koji je zapravo nesto radio u sredini bio je ninja. ovako je sav taj teret kreativnosti pao na adema koji ove godine nije odigrao dobru utakmicu i kao takav moze samo ulaziti sa klupe tj preuzeti ulogu bastosa, nikako pocinjati od prve minute kao najbitinija karika (kreativac) ekipe. utakmica je onako ocekivano bila tvrda i jedna je od onih utakmica gdje nema sanse da cemo stvoriti pregrst prilika tako da smo morali iskoristiti ono malo sto nam se ponudilo. nazalost, pjanic nije iskoristio priliku i boze moj - idemo dalje.
e jbgDenno je napisao/la:Garcija fuck you.
Pa iskreno vcrs je lose zamjene pravio i lose je pripremio ekipu za mec,znam da je on najbolje rj i ne msm nista ruzno o njemu,samo mi je krivo,ovo vcrs je moglo i trebalo puno bolje.
embrace the chaos
-
kako god okrenes nije mogao napraviti pitu od govana ili u prevodu - igrao je s onim sto je imao na raspolaganju i pokusao izvuci maksimum. jedina zamjerka bi bila ta sto miralem nije poceo tekmu umjesto ljajica ili strootmana ali poznavajuci njega vjerovatno ima neku blazu povredu. opet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.