Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mirzatele
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mirzatele » 01 mar 2014, 18:55

Veceras 2 dubla :

Milwaukee - Brooklyn 2
R.Hibbert 10.5 VIŠE

2,87

Milwaukee 96.5 MANJE
Stephenson 13.5 VIŠE

3.42

Brooklyn je jednostavno puno kvalitetniji od Milvokija..Jesu nepredvidiva ekipa,ali ako hoce play off i solidno mjesto u njemu moraju pobjedjivat..Tesko da ce Milw prec 96.5 ove sezone su igrali dva put i dali su im 92 i 82

za Hibberta ima iznad objasnjenje od kolege,jos da dodam da je proslu dao 24p
i Steph - njegovih 35 minuta i 12-13 suteva bi trebalo biti dovoljno za over..zadnje 3 : 18,13,24

probati jos : deng 15.5,Gordon 16.5 i Love 29.5 svi VIŠE

darkoavaks
Kontakt:

Post Postao/la darkoavaks » 01 mar 2014, 18:55

sta da radim ljudi?da li da branim tiket ili ne?molim za misljenja

slika

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 mar 2014, 19:29

Na Inter 6,20 :mrgreen:
To cu definitivno uzetslika, mislim sad da je tolika razlika, a Inter kompletan.
Nema Tottija kod Rome. Ocajni, uzasni, kakvi god da su, podcijenjeni su...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 01 mar 2014, 20:14

e svasta, padoh na Arsenalu u fiksu, dolje sam imao 3 od 6, jedan pogodio ,RIjeka - Split 1/1, cekao bi jos nesto.

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 01 mar 2014, 20:21

suicidesquad je napisao/la:Barnbach/K. - Ferlach 1 1,65

Am Samstag, dem 1. März 2014 trifft die HSG Raiffeisen Bärnbach/Köflach auf den SC Ferlach. Spielbeginn ist um 19:00 Uhr in der Sporthalle Köflach.

Nach der schwachen Punkteausbeute der letzten Runden hat der Vorstand reagiert und mit Hilfe des Ehrenpräsidenten der HSG, Otto Kresch dem der weststeirische Handballsport sehr am Herzen liegt, zwei neue Spieler verpflichtet. Die erste Neuverpflichtung ist der 21-jährige Kroate Mislav Nenadic. Der rechte Aufbauspieler wechselt vom ungarischen Spitzenklub Tatabanya auf Leihbasis zur HSG. Die zweite Neuverpflichtung ist kein unbekannter in der HLA: Risto Arnaudovski. Der mitte Aufbau spielte zu den besten Zeiten des bregenzer Handballs in Bregenz. Weiters spielte er in der 1. Deutschen-Bundesliga bei Lübbecke. Mit den beiden neuen Spielern soll der Klassenerhalt geschafft und bereits gegen Ferlach gepunktet werden. Die HSG will den Ferlachern die rote Laterne mit über die Pack geben!!

Nakon slabih rezultata uprava Barnbacha odlucila je reagirati i dovesti 2 nova igraca. Prvo pojacanje je Hrvat Mislav Nenadic koji je dosao na posudbu iz madjarskog Tatabanya. Drugo pojacanje je Risto Arnaudovski. On je jedno vrijeme igrao i u njemackoj Bundesligi za Lübbecke. S ovim igracima se zeli osigurati opstanak u ligi.
http://www.betexplorer.com/handball/aus ... /QDp10sZP/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvota je u padu. Barnbach ih je vec jednom dobio ove sezone kod kuce. Kuci su protiv Ferlacha igrali 4 puta i svaki put su ih dobili. Nadam se da ce i vcrs tako biti ;)
Prepisao sam ,25:22 jos 9 minuta ,valjda izdrze ;)
FK Sarajevo !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 mar 2014, 20:28

Roma-Inter M. / Inter daje gol 1.50

Roma-Inter M. oba daju i 3+ 2.25

Definitivno da su gosti podcjenjeni ovdje kako je već rekao naš dobri dr. iako su mlitava ekipa sigurno da mogu zabiti gol Romi, uspijevalo im je to u prošlosti tako da vjerujem da će ga dati i večeras a mislim i primiti jer teško će da ne prime gol, mogao bi Inter do pobjede pa možda na manji ulog ili u sistem ali golovi su po meni najbolja opcija.

za svoju dušu moram pokušati

Roma-Inter M. oba daju u 1.pol. 4.60

kao i

Roma-Inter M. 5+ 6.00

Također očekujem da bude vatre pa barem jedan crveni ako ne i na obje strane po jedan bar i penal što da ne ali to su već ludorije ;)

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 01 mar 2014, 20:40

suicidesquad je napisao/la:Barnbach/K. - Ferlach 1 1,65

Am Samstag, dem 1. März 2014 trifft die HSG Raiffeisen Bärnbach/Köflach auf den SC Ferlach. Spielbeginn ist um 19:00 Uhr in der Sporthalle Köflach.

Nach der schwachen Punkteausbeute der letzten Runden hat der Vorstand reagiert und mit Hilfe des Ehrenpräsidenten der HSG, Otto Kresch dem der weststeirische Handballsport sehr am Herzen liegt, zwei neue Spieler verpflichtet. Die erste Neuverpflichtung ist der 21-jährige Kroate Mislav Nenadic. Der rechte Aufbauspieler wechselt vom ungarischen Spitzenklub Tatabanya auf Leihbasis zur HSG. Die zweite Neuverpflichtung ist kein unbekannter in der HLA: Risto Arnaudovski. Der mitte Aufbau spielte zu den besten Zeiten des bregenzer Handballs in Bregenz. Weiters spielte er in der 1. Deutschen-Bundesliga bei Lübbecke. Mit den beiden neuen Spielern soll der Klassenerhalt geschafft und bereits gegen Ferlach gepunktet werden. Die HSG will den Ferlachern die rote Laterne mit über die Pack geben!!

Nakon slabih rezultata uprava Barnbacha odlucila je reagirati i dovesti 2 nova igraca. Prvo pojacanje je Hrvat Mislav Nenadic koji je dosao na posudbu iz madjarskog Tatabanya. Drugo pojacanje je Risto Arnaudovski. On je jedno vrijeme igrao i u njemackoj Bundesligi za Lübbecke. S ovim igracima se zeli osigurati opstanak u ligi.
http://www.betexplorer.com/handball/aus ... /QDp10sZP/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvota je u padu. Barnbach ih je vec jednom dobio ove sezone kod kuce. Kuci su protiv Ferlacha igrali 4 puta i svaki put su ih dobili. Nadam se da ce i vcrs tako biti ;)
Barnbach/K. - Ferlach 32:28 :mrgreen:

@badel62
Drago mi je da sam pomogao. Morali su ovo dobiti jer im je Ferlach direktni konkurent u borbi za opstanak. Fina kvota :D

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 01 mar 2014, 20:54

Bagnis F./Delbonis F.-Cabal J.S./Farah R. Moze li mi neko reci nesto o ovom paru ,igrao sam 2 i samo mi je to ostalo za 100 km ?
FK Sarajevo !

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 01 mar 2014, 20:59

gonzales je napisao/la:[b]LEVANTE-OSASUNA- X (3,10)
LEVANTE-OSASUNA (-3+) -Z1 (1,50)
[/b]
Probati i tacan rezultat 0:0 i 1:1, al mislim da ce najprije biti 0:0!

Zasto!
Zato sto ne treba ni jednima ni drugima, sredina tabele,, remi odlican za oba tima,, Levante pratim duze vrijeme i znam ih u dusu,, jaka odbrana i cekaju kontru,, uvijek je to jedan il max dva gola,, Osasuna takodjer ima dobru zadnju liniju, i nakon proslog kola kada su porazili Atletiko Madrid sa 3:0 digli su samopouzdanje i protiv Levantea mogu izvuci nerjeseno, u to sam siguran. Kad masinerija kakav je Atletiko nije mogla dati gol tesko da ce uspjeti Levante,, mislim da je 0:0 najizgledniji ishod.
2:0
Prosla najmanja kvota,, jako lose,, pauziram sad malo, skoro je pa nemoguce biti u plusu :roll:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 01 mar 2014, 20:59

badel62 je napisao/la:Bagnis F./Delbonis F.-Cabal J.S./Farah R. Moze li mi neko reci nesto o ovom paru ,igrao sam 2 i samo mi je to ostalo za 100 km ?
Realno Cabal i Farah idu po pobjedu, Delbonis sigurno ce biti umoran, Cabal i Farah uigran dubl, u odličnoj formi, jbg moze samo neka losa partija da se desi pa da Bagnis i Delbonis dobiju 8-)
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 01 mar 2014, 21:01

Forster je napisao/la:
badel62 je napisao/la:Bagnis F./Delbonis F.-Cabal J.S./Farah R. Moze li mi neko reci nesto o ovom paru ,igrao sam 2 i samo mi je to ostalo za 100 km ?
Realno Cabal i Farah idu po pobjedu, Delbonis sigurno ce biti umoran, Cabal i Farah uigran dubl, u odličnoj formi, jbg moze samo neka losa partija da se desi pa da Bagnis i Delbonis dobiju 8-)
To mi reciii ,Allah te nagradio !
FK Sarajevo !

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 01 mar 2014, 21:02

Sjedi i uzivaj, to je lagana dvojka!
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

luka77
Kontakt:

Post Postao/la luka77 » 01 mar 2014, 21:25

sve što sam imao stavio sam na realmadrid,protiv atletika ... e ako mi ne prođe :evil:

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 01 mar 2014, 22:55

gonzales je napisao/la:
Sjedi i uzivaj, to je lagana dvojka!
Uzeli prvi set,jos jedan ,,samo jos jedannn !1
FK Sarajevo !

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 mar 2014, 23:23

igrajul pekmen i martin veceras i vracal se cousins ?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 mar 2014, 23:28

mirzatele je napisao/la:igrajul pekmen i martin veceras i vracal se cousins ?
Pek, Martin say they'll play tonight for Wolves at Sacramento.
http://www.startribune.com/sports/blogs/248031431.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Cousins se takodjer vraca.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 01 mar 2014, 23:29

dr.van nostrand je napisao/la:
http://www.startribune.com/sports/blogs/248031431.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Treba onu klocinu od Lova manje sad igrati

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 mar 2014, 23:31

dr.van nostrand je napisao/la:

hvala tebra tu ide over 215 sta mislis ?

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 01 mar 2014, 23:33

Kevin Love, the reigning Western Conference Player of the Week, finished his month of February averaging league-highs in both points (34.0 ppg) and rebounds (14.1 rpg) while making 3.0 3-pointers per game. In the Month of Love, No. 42 averaged more points per game than Kevin Durant, more rebounds than Dwight Howard & more made three-pointers than Kyle Korver.

a uzmi jos u obzir da kingsi imaju jednu od losijih odbrana lige. Ne kazem da je nemoguce da bude under ali trebalo bi svasta da se poklopi

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 mar 2014, 23:49

mirzatele je napisao/la:hvala tebra tu ide over 215 sta mislis ?
lagano moguce, ali preskacem :mrgreen:
Vjerujem Cousins ce odigrat bolje vec protiv Houstona, odmarao sinoc, pa mogao bi on najprije over.
Mada su tu svi kandidati za partiju :mrgreen:

koga samo izuzet, svi mogu ici 20+

i da Aldridge sinoc/danas trenirao, lagano doduse, pa se uskoro ocekuje.
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.