FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ee ljudi hoce li biti sutra bayern - mainz na eurosport 2 ?
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Hocem_ballack je napisao/la:ee ljudi hoce li biti sutra bayern - mainz na eurosport 2 ?
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gdje ces to pitati????m_ballack je napisao/la:ee ljudi hoce li biti sutra bayern - mainz na eurosport 2 ?
Njih uvijek prenose, znaju ljudi sta je kvaliteta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zdravo raja
kod nas sve ide po planu i programu
sutra, upss, danas jedna petarda ovim iz mainza, pa cemo dalje pricati.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako ponove igru iz Bremena, sto ce i vjerujem uciniti, pobjeda nece doci u pitanje.geronimo je napisao/la:zdravo rajakod nas sve ide po planu i programu
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Jubileum 400 str.
Danas idemo po 9-tu uzastopnu pobjedu, Guzen gubi, mi dobijamo, sjedamo na celo ljestvice i vise se ne skidamo, mi prvaci, veliko slavlje u Minhenu , nama u ruci Paulaner i udri do zore

Danas idemo po 9-tu uzastopnu pobjedu, Guzen gubi, mi dobijamo, sjedamo na celo ljestvice i vise se ne skidamo, mi prvaci, veliko slavlje u Minhenu , nama u ruci Paulaner i udri do zore
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hahahaha cuj Guzen hahahaha nema daljerob do bagro je napisao/la:Jubileum 400 str.![]()
Danas idemo po 9-tu uzastopnu pobjedu, Guzen gubi, mi dobijamo, sjedamo na celo ljestvice i vise se ne skidamo, mi prvaci, veliko slavlje u Minhenu , nama u ruci Paulaner i udri do zore![]()
Volim te Zeljo!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Danas aBd trpanje ,da popravimo gol razliku ,nismo odavno nekog "ubili"
RibRob
RibRob
- rob do bagro
- Kontakt:
@Zlatandr...to im je nadimak 
Danasnji moguci sastav a i vjerovatno prvih 11 kao i protiv werdera je:
--------------------------Butt----------------------------
Lahm-------Van Buyten-------Demichelis---------Badstuber
Robben-----Schweinsteiger-----Van Bommel-----Muller
---------Gomez--------------Olic------------------
Ribery znaci nece igrati od pocetka, sto znaci da ce opet u drugom dijelu utakmice uci u igru.Kada malo govorimo o medjusobnim duelima moramo reci da su Bayern i Mainz odigrali ukupno 7 utakmica, od cega je 5 pobjeda Bavaraca, 1 remi i 1 pobjeda Mainza.Isto tako moramo reci da Mainz nikad nije uzeo ni boda iz Minhena sto im nece ni danas uspijeti.
Danasnji moguci sastav a i vjerovatno prvih 11 kao i protiv werdera je:
--------------------------Butt----------------------------
Lahm-------Van Buyten-------Demichelis---------Badstuber
Robben-----Schweinsteiger-----Van Bommel-----Muller
---------Gomez--------------Olic------------------
Ribery znaci nece igrati od pocetka, sto znaci da ce opet u drugom dijelu utakmice uci u igru.Kada malo govorimo o medjusobnim duelima moramo reci da su Bayern i Mainz odigrali ukupno 7 utakmica, od cega je 5 pobjeda Bavaraca, 1 remi i 1 pobjeda Mainza.Isto tako moramo reci da Mainz nikad nije uzeo ni boda iz Minhena sto im nece ni danas uspijeti.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bayer-Mainz 4+ danas

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slobodno odigraj, vrlo je moguce da tako i bude.harry_90 je napisao/la:Bayer-Mainz 4+ danas![]()
Sto se tice same utakmice ocekujem pregrst prilika pred golom Mainza. Ako se ponovi igra iz prethodnih utakmica pobjeda je sigurna, jer onakav pristu igri mi daje za pravo da se nadam potopu Mainza. Mozda cemo cak i imati tezi zadatak nego u Bremenu. Mainz ce se vjerovatno zatvoriti i ograniciti na kontre, pa samim tim necemo imati dovoljno prostora. Krila ce uvijek biti zatvorena sa najmanje dvojicom igraca, ali znamo kakav je Robben ludjak, proci ce on i te prepreke. Samo da ga ne udaraju, inace opet mu ne gine pauza. Ako daju gol u prvih 20-tak minuta do kraja ce biti puna mreza Mainza. Ribery ce vjerovatno uci u drugom poluvremenu. Jedan od napadaca ce izgubiti mjesto, vjerovatno ce ici formacija sa dva krilna i jednim spic napadacem. Druga opcija je da Muller ide na klupu, a da Olic i Gomez ostanu u vrhu napada, sto ipak sumnjam da ce se dogoditi, ali ko zna sta Gaalonja smijera.
- moustapha
- Kontakt:
Nadam se samo da ce popraviti realizaciju u odnosu na dvije prosle utakmice kada su se ispromasivali Gomez, odnosno Robben. Pobjeda nebi trebala doci u pitanje. Usli smo niz od 8 pobjeda i danas bi to trebala biti 9-ta. Ovaj niz jako pozitivno utice na samopouzdanje igraca, a nastvalja da stvara pritisak na Leverkusen. Nevjerujem da cemo poslije ovog kola biti prvi na tabeli, jer ce Kroos i drustvo vjerovatno doci do jos jedne lake pobjede.
#divovi
Ja se izvinjavam svojim kolegama iz Red Bavariana, zakasnio sam nekih sahatak da odigram ovo 9 kolo
Sorry, al' znate da kad pauziram jedno kolo, sljedece je najmanje doppelpack
Sto se tice pravog Bayerna, bice petarda kao sto rece moj klupski kolega geromino.
Sorry, al' znate da kad pauziram jedno kolo, sljedece je najmanje doppelpack
Sto se tice pravog Bayerna, bice petarda kao sto rece moj klupski kolega geromino.
- moustapha
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
Ha, Butka lava sto hoce da izvede penal nonsalantno
jos je samo trebao primiti gool kao i onda u Gelsenkirchenu kad je primio sa pola terena
Kakav bunker ovog Mainza nemaju hrabrosti krenuti u napad sto znaci da su dosli s namjerom da se brane, samo me hastra te kontre, jer smo vidjeli da je onaj Bonce brzi od Demichelisa
Kakav bunker ovog Mainza nemaju hrabrosti krenuti u napad sto znaci da su dosli s namjerom da se brane, samo me hastra te kontre, jer smo vidjeli da je onaj Bonce brzi od Demichelisa
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Gledao sam prvo poluvrijeme ove utakmice. Schalke tek kasnije igra. Mogu reći da je dobra utakmica i da je jednosmjerna. Bayern je imao i posjed lopte i šansi ali nije htjela lopta u gol. Butt puca penal po sredini i to ga je koštalo. Robben jednom prešao 3-4 slalom. Stativa Gomeza, i mislim da je i ono penal bio kada je igrač Mainza rukom udario loptu, ali sudija definitivno nije mogao da ono vidi, zato se i ja nadam da će biti nešto kao usporeni snimci preko nekog TV da mogu sudije vidjeti tako, jer ovako je ovo bez veze.
Gledajući ekipu Bayern mogu reći da su klasa za sebe, imaju sve klasne igrače ali Robben i Lahm su svjetska klasa, te Ribery koji je na klupi. Van Buyten definitivno najbolji odbradbeni igrač lige, čovjek nije izgubio ima pola godine duela.
I na kraju balade, iako će Bayern pobjediti, ipak bih volio da neriješeno završi.
Gledajući ekipu Bayern mogu reći da su klasa za sebe, imaju sve klasne igrače ali Robben i Lahm su svjetska klasa, te Ribery koji je na klupi. Van Buyten definitivno najbolji odbradbeni igrač lige, čovjek nije izgubio ima pola godine duela.
I na kraju balade, iako će Bayern pobjediti, ipak bih volio da neriješeno završi.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hhahaha Butta majko mila.
Pa ono se zavali da je ne vidi, on nasao nesto trzati i stajati prije lopte.
Igraju dobro, samo je najveci problem taj autobus Mainza. Vec sam i prije utakmice rekao da cemo imati problema, jer sam znao da ce Mainz nesto slicno ovome igrati. Za nadat se da ce u drugom poluvremenu zabiti taj barem jedan gol, i da osiguraju pobjedu, jer kiks ne bi bas bio pogodan u ovom trenutku.
Eno Gladbach iskoristava ono sto mi nismo protiv Werdera.

Pa ono se zavali da je ne vidi, on nasao nesto trzati i stajati prije lopte.
Igraju dobro, samo je najveci problem taj autobus Mainza. Vec sam i prije utakmice rekao da cemo imati problema, jer sam znao da ce Mainz nesto slicno ovome igrati. Za nadat se da ce u drugom poluvremenu zabiti taj barem jedan gol, i da osiguraju pobjedu, jer kiks ne bi bas bio pogodan u ovom trenutku.
Eno Gladbach iskoristava ono sto mi nismo protiv Werdera.
- rob do bagro
- Kontakt:
U 2. poluvremenu ce Gaal uvest Riberya tako da ce se napad jos vise pojacat.Bayern ako postigne gool postice i jos jedan, Mainz ce se poovuc i to ce biti kobno za njih, ekipa koja se brani citavu utakmicu mora primit gol, primjer jucerasnja tekma izmedju HSV-a i Wolfsa.
Sto brzi gol to bolje.
Sto brzi gol to bolje.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- moustapha
- Kontakt:
Nadam se samo de necemo iz neke glupe greske primiti gol i onda stizati rezultat. U tom bi trenutku trener Mainza izveo Bancea i eto ti belaja.rob do bagro je napisao/la:U 2. poluvremenu ce Gaal uvest Riberya tako da ce se napad jos vise pojacat.Bayern ako postigne gool postice i jos jedan, Mainz ce se poovuc i to ce biti kobno za njih, ekipa koja se brani citavu utakmicu mora primit gol, primjer jucerasnja tekma izmedju HSV-a i Wolfsa.
Sto brzi gol to bolje.
#divovi
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne bi se to trebalo desiti, ako ne postignemo gol uza nekih 10-15 min. bice kobno za nas, padne koncentracija i onda kao uvijek pocnu srljat i grijesit a pogotovo u odbrani.moustapha je napisao/la:Nadam se samo de necemo iz neke glupe greske primiti gol i onda stizati rezultat. U tom bi trenutku trener Mainza izveo Bancea i eto ti belaja.rob do bagro je napisao/la:U 2. poluvremenu ce Gaal uvest Riberya tako da ce se napad jos vise pojacat.Bayern ako postigne gool postice i jos jedan, Mainz ce se poovuc i to ce biti kobno za njih, ekipa koja se brani citavu utakmicu mora primit gol, primjer jucerasnja tekma izmedju HSV-a i Wolfsa.
Sto brzi gol to bolje.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.