Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dao bih joj srce svojeeeeee
- reds_forever
- Kontakt:
Jest vala, svaka druga slika svima iz Pariza, svi se puta uhvatiliNarin je napisao/la:Sta je ovo,Abe brat u Parizu,ti u Luxu,sjetil se mene ko..Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma malo da promijenim sredinu, ništa posebno brat, moji su planovi ipak vezani za Bosnu. Da upoznam ljude, mentalitet, sredinu...

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Al nemaa nas, nema i uzaluuuuuuuud sveee
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Slovenija, Francuska, Luxemburg, Austrija (goalgetter)...Đe nas to još ima?
evo nas ko reprezentacija, sve po stranim državama samo Dex iz premijer lige k'o Svraka

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
a bila je ono sto se samo jednom imaaaaa
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto nas ima, masanlaiVar je napisao/la:Slovenija, Francuska, Luxemburg, Austrija (goalgetter)...Đe nas to još ima?evo nas ko reprezentacija, sve po stranim državama samo Dex iz premijer lige k'o Svraka
![]()

- Evolution87
- Kontakt:
pogurajte i mene na zapad negdje 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ne može nam niko ništaa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne voleeeeeeeeGoalgetter je napisao/la:Sto nas ima, masanlaiVar je napisao/la:Slovenija, Francuska, Luxemburg, Austrija (goalgetter)...Đe nas to još ima?evo nas ko reprezentacija, sve po stranim državama samo Dex iz premijer lige k'o Svraka
![]()

ako hoćeš kakvu debelu slovenku, rado te ja poguramEvolution87 je napisao/la:pogurajte i mene na zapad negdje

eee tebi nema pomoći..idi hodži u šerićenedim93 je napisao/la:Ja sam iz Republike Srpske
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Dex bola , gdje bi to uradio , to bi mi bilo zadnje u životu.
Ovako malo moram da promjenim avatar , žao mi Emme , ali bilo je vrijeme za promjenu.

Ovako malo moram da promjenim avatar , žao mi Emme , ali bilo je vrijeme za promjenu.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
iVar je napisao/la:Slovenija, Francuska, Luxemburg, Austrija (goalgetter)...Đe nas to još ima?evo nas ko reprezentacija, sve po stranim državama samo Dex iz premijer lige k'o Svraka
![]()

Kawhi je napisao/la:Vodio sam djevojku na soju.
Posle ćemo otići na jogu

Znam, strah te da te ne otruje biljkamaMaestro^^ je napisao/la:Dex bola , gdje bi to uradio , to bi mi bilo zadnje u životu.![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
[youtube][/youtube]Cautinho je napisao/la:Gledam ove Zvezde Granda,ybt,sve me trnci prolaze.
Koja muzika...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ovo ce da se pjeva na dexovoj svadbiGorki je napisao/la:Novi hit je tu![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.