SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Gubimo od legendinog kluba 2-0. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bravo Gromovci 
Evo i nas izgleda krenilo malo
mi kad smo u formi dobijamo sve, a kad nismo...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
hahaha, dobro je, bravo za golove.BelminM23 je napisao/la:Bravo Gromovci
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Evolution87
- Kontakt:
more sa broda ne mozemo pogoditi danas, sreca pa ni protivnici nisu nista bolji 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Napokon pobjeda, i to veoma vazna. Idemo dalje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- donCorleone1892
- Kontakt:
Čestitam svojim suigračima Maestru i Viperu na postignutim golovima i veoma važnoj pobjedi
aBd do Cvajte
aBd do Cvajte
Hvala. Krenulo nas pravo. Samo da ovako nastavimo i cvajta je tu.donCorleone1892 je napisao/la:Čestitam svojim suigračima Maestru i Viperu na postignutim golovima i veoma važnoj pobjedi![]()
aBd do Cvajte
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Topnici se polako dizu
Treca pobjeda zaredom
NASTAVI NIZ !
Treca pobjeda zaredom
NASTAVI NIZ !
@sarajlija i @Yucca evo sad smo i zvanicno jedina ekipa koja nema poraza
u sva tri ranga takmicenja nakon 8 kola.... Iako ste igrali bez mene prva 3 kola (pobjeda i 2 remija 2 na 3 nije lose) niste izgubili... I nakon toga dominacija epskih razmjera....
Evo nas, idemo stopama Juventusa od preprosle sezone... Bez poraza moramo sezonu zavrsiti.. Ko plitak potok gazimo...
Evo nas, idemo stopama Juventusa od preprosle sezone... Bez poraza moramo sezonu zavrsiti.. Ko plitak potok gazimo...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
To je ta ekipa sto sam ih sreo u Max Betu u Holiday Inn-u, a ?MrMuscle je napisao/la:@sarajlija i @Yucca evo sad smo i zvanicno jedina ekipa koja nema poraza![]()
u sva tri ranga takmicenja nakon 8 kola.... Iako ste igrali bez mene prva 3 kola (pobjeda i 2 remija 2 na 3 nije lose) niste izgubili... I nakon toga dominacija epskih razmjera....
Ako neko hoce u Grizzliese neka se javi. Maestro je prvi pik, ali tesko ga nagovoriti.

Kawhi je napisao/la:3 od 3
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Uvijek sam imao njuh za dovesti pravog igračaKawhi je napisao/la:3 od 3
tri vezane pobjede i skoro pa smo pobjegli iz opasne zone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kad cu ja imat pravo nastupa vise 
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
obecao sam svojoj ekipi tri gola nakon povratka i to smo ispunili 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zabiše nam u nadoknadi. Ne mogu nas uvijek ja vaditiEvolution87 je napisao/la:more sa broda ne mozemo pogoditi danas, sreca pa ni protivnici nisu nista bolji
Ja te volim, volim Željo..
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: SportSport.ba liga
11 gol u svim takmičenjima.
Zovite me Sturridge.
Šteta zbog poraza,ali protiv legendinih se ne može,ipak smo opet prvi.
Zovite me Sturridge.
Šteta zbog poraza,ali protiv legendinih se ne može,ipak smo opet prvi.
Keep walking.
Drugi put zaredom dajemo 2 gola ali ne mozemo do pobjede.
Bit ce ovo opet borba za ostanak, i ako po igrama na terenu zasluzujemo mnogo vise.
Bit ce ovo opet borba za ostanak, i ako po igrama na terenu zasluzujemo mnogo vise.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ne znam ja koga si sreoarelinho je napisao/la:To je ta ekipa sto sam ih sreo u Max Betu u Holiday Inn-u, a ?MrMuscle je napisao/la:@sarajlija i @Yucca evo sad smo i zvanicno jedina ekipa koja nema poraza![]()
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Ma sto posto je neko od vas trojice bio,pricali smo malo o ovoj ligi i to i oni rekli da su bez poraza u ligi,a da sve trojica simpatisu JuveMrMuscle je napisao/la:Ma ne znam ja koga si sreoarelinho je napisao/la:To je ta ekipa sto sam ih sreo u Max Betu u Holiday Inn-u, a ?MrMuscle je napisao/la:@sarajlija i @Yucca evo sad smo i zvanicno jedina ekipa koja nema poraza![]()
Evo nas, idemo stopama Juventusa od preprosle sezone... Bez poraza moramo sezonu zavrsiti.. Ko plitak potok gazimo...nas nisi ja msm... Msm ne znam ja nikog od njih dvojice ovako preko foruma, a licno ko zna mozda se i poznajemo
![]()
![]()
Ma sve trojica simpatisemo Juve i to velika poveznica i nasa karta za igru, jer se ''poznajemo u dusu'' Znamo sistem
...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.