ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
78!
He came as player.
Played as a Champion.
Will leave as a legend!
He came as player.
Played as a Champion.
Will leave as a legend!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uz ne baš sjajnu igru dolazi do titule
Kako je meč odmicao, kao i jučer, igrao je sve bolje. Ovo je velika injekcija samopouzdanja. Očekujem da se vrati u TOP 4. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Fino od Fedexa koji fura svoj fazon i eto osvaja opet jedan turnir
zasluženo ipak je izbacio Novaka u polufinalu danas opet preokret nadam se da ce nastaviti vrtiti se po finalima...
zasluženo ipak je izbacio Novaka u polufinalu danas opet preokret nadam se da ce nastaviti vrtiti se po finalima...
Ako bude igrao prosjecno trebao bi se vratiti u top 4.Brani malo bodova,gotovo nista.Unofficialpage je napisao/la:Uz ne baš sjajnu igru dolazi do tituleKako je meč odmicao, kao i jučer, igrao je sve bolje. Ovo je velika injekcija samopouzdanja. Očekujem da se vrati u TOP 4.
- BeyKopites
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Griša nastavlja sa sjajnim igrama. Osvojio je drugi turnir u karijeri. Nadam se da ćemo ove godine napokon u Londonu vidjeti neke nove klince.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zna li iko sta je sa Soderlingom kraljom RG-a
kad bi se mogo vratit,ako se vrati ikad ?
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Bilo je nesto da ce se mozda vratiti na Wimbledon ove godine, nesto kao najavio povratak
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Ždrijeb za IW:
http://www.bnpparibasopen.com/Share/Eve ... 14&Draw=ms
Neki ga zovu petim slamom. S pravom, nakon GS ima najjači nagradni fond, tenisači izuzetno cijene turnir i organizaciju. Gradić od oko 3 500 stanovnika organizira ovaj turnir smješten usred kalifornijske pustinje. Ove godine su odlučili nadograditi veleban kompleks još jednim novim stadionom.
Nadal je prošle godine osvojio naslov i opet je jedan od glavnih favorita. To dokazuje i status prvog nositelja, a ždrijeb mu je na putu do finala od velikih igrača dodjelio Murraya, a nakon toga vjerojatno Wawrinku ili Federera. To znači da su na drugoj strani Đoković, Del Potro, Berdych i ostali. U četvrtfinalu prošle godine su bili sve top 10 nositelji, osim jednog, a to je Kevin Anderson, koji tako brani dosta bodova ovdje, a njegov potencijalni dvoboj s Hewittom u drugom kolu bi mogao biti zanimljiv.
Najzvučnije ime koje će izostati je definitivno Ferrer, a fale još Almagro, Paire, Melzer, Granollers, Tipsarević, Tomić, Garcia Lopez...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hoću da vidim opet ovakvog Rogera.
Vrlo je izvjesno da bi se 2012. mogla ponoviti, pod uslovom da RF prenese formu iz Dubaija na cijelu sezonu.
Baš bih volio da naleti na Rafu, da opet malo kukate, previše ste se opustili 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedino to ti može predstavljati satisfakciju. Kad već zguzi Andyja i Novaka k'o da on ima 26 a oni 32, jasno je da ga jedino Španac može zaustaviti. I to ako bude nastavio igrati tenis kao do sada, tj. dominirati na HC-u. Ako ne, bojim se da praćenje tenisa više neće imati smisla za tebe.Virtu4l je napisao/la:Baš bih volio da naleti na Rafu, da opet malo kukate, previše ste se opustili
- Neutralan88
- Kontakt:
previše je bodova razlike pa nema potrebe da šta pametujuVirtu4l je napisao/la:Baš bih volio da naleti na Rafu, da opet malo kukate, previše ste se opustili
nekako su svi pali od Novaka,Andy, Fedex igra solidno ali ne kao nekada..
dok Nadal još uvijek konstatno igra svoju igru
Ma ne brinem se ja za Rafu. Znaš onu staru 'yebeš zvijer koja ne zna naći svoju žrtvu', rafo je u ovom slučaju zvijer, a ti pogodi ko je žrtvaClaus je napisao/la:Jedino to ti može predstavljati satisfakciju. Kad već zguzi Andyja i Novaka k'o da on ima 26 a oni 32, jasno je da ga jedino Španac može zaustaviti. I to ako bude nastavio igrati tenis kao do sada, tj. dominirati na HC-u. Ako ne, bojim se da praćenje tenisa više neće imati smisla za tebe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Opet Federeru težak ždrijeb, naravno i Rafi je. 1/4 Wawrinak Federeru a Murray Rafi i onda okršaj pobjednika ovih mečeva, mislim Rafe i Rogera 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Wawrinka i Nadal ponovo u finalu, biće to najveći rivalitet ove godine. Najbezbolnije mi je kad Nadal izgubi od Wawrinke, drago mi i zbog Stana, a ovi plačkovi navijači odjednom postaju navijači Švajcarske 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
PolufinaluVirtu4l je napisao/la:Wawrinka i Nadal ponovo u finalu, biće to najveći rivalitet ove godine. Najbezbolnije mi je kad Nadal izgubi od Wawrinke, drago mi i zbog Stana, a ovi plačkovi navijači odjednom postaju navijači Švajcarske
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znači opet finale prije finala. Očekujem priče o penziji sredinom naredne sedmice 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zna li neko hoće li biti kakvih prijenosa na našim kanalima a da nije SportKlub?
Gledao sam na ATV BL onaj završni Masters u Londonu, vidio sam na ATP stranici da imaju ugovore i sa RTS i sa RTCG i ATV BL ali ni u jednoj programskoj šemi za ovu sedmicu nema za ove prijenose.
Čak sam vidio i ovo: http://prntscr.com/2yylgy
Gledao sam na ATV BL onaj završni Masters u Londonu, vidio sam na ATP stranici da imaju ugovore i sa RTS i sa RTCG i ATV BL ali ni u jednoj programskoj šemi za ovu sedmicu nema za ove prijenose.
Čak sam vidio i ovo: http://prntscr.com/2yylgy
Someone's mouth said paint them all red.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.