Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Dobro je , i ako odigramo X sutra ipak ostaje na isto al idemo na pobjedu!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Sutra treba dobiti kako god, i onda u ligi protiv Fiorentine izvesti kombinovan sastav, a najjači čuvati za prvu utakmicu u EL. Ako pobjedimo sutra, imamo finu zalihu da se može igrati na dva fronta, samo da ne bude mnogo povreda.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Realno, ja ovo ne smatram njihovim kiksom. Inter je Inter pa na kojoj god bio poziciji na tabeli.Burberry46 je napisao/la:Sutra abd dobiti, roma kiksala
Dobar rezultat za nas, ali se u neku ruku i mogao očekivati gledajući na to kako Roma igra u zadnje vrijeme.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A ja opet prihvatam bod sutra samo da naplatimo Fiorentini poraz koji mi je teško pao samo tako, dvije domaće pobjede kontra Fiorentine (Serie A i EL) su imperativ.
Inače, bit će interesantno sutra. Mi igramo loše protiv ekipa koje se ekstremno motivišu, ekipe koje promijene trenera, Lazio nam je tako uzeo bod, Verona također na motiv.
Odbrana će biti na testu, pri tome ne mislim da defanzivce već na timsku odbranu.
Interesuje me kako će domaćin krenuti, moguće da neće rizikovati puno, ali očekujem bar u jednom dijelu meča da će igrati 4-2-3-1. Tu trebamo doći do izražaja jer će iza Pazzinia poredati Tarabta, Hondu i Kaku.
Igrat će kontre ako im dopustimo i zato sam uvjeren da će Conte baš kao protiv Rome malo njima dati loptu u posjed.
Izostanak Chiella, a pogotovo Vidala je ogroman hendikep.
Da budem iskren, a već sam to spominjao, Pirla ne bih stavljao od prve minute da su svi na raspolaganju, Conte ne bi sigurno, ali treba nam više kretnje u vezi što Pirlo ne može donijeti.
Nadam se i prelasku na 4-3-3 sa Giom s klupe ako ne bude išlo, on i Osvaldo mogu promijeniti stvari na terenu i to je veliki plus koji imamo. Naravno, izmjene vršiti na vrijeme što je najveća Conteova falinka, kasni iako se vidi da nam gol visi.
Inače, bit će interesantno sutra. Mi igramo loše protiv ekipa koje se ekstremno motivišu, ekipe koje promijene trenera, Lazio nam je tako uzeo bod, Verona također na motiv.
Odbrana će biti na testu, pri tome ne mislim da defanzivce već na timsku odbranu.
Interesuje me kako će domaćin krenuti, moguće da neće rizikovati puno, ali očekujem bar u jednom dijelu meča da će igrati 4-2-3-1. Tu trebamo doći do izražaja jer će iza Pazzinia poredati Tarabta, Hondu i Kaku.
Igrat će kontre ako im dopustimo i zato sam uvjeren da će Conte baš kao protiv Rome malo njima dati loptu u posjed.
Izostanak Chiella, a pogotovo Vidala je ogroman hendikep.
Da budem iskren, a već sam to spominjao, Pirla ne bih stavljao od prve minute da su svi na raspolaganju, Conte ne bi sigurno, ali treba nam više kretnje u vezi što Pirlo ne može donijeti.
Nadam se i prelasku na 4-3-3 sa Giom s klupe ako ne bude išlo, on i Osvaldo mogu promijeniti stvari na terenu i to je veliki plus koji imamo. Naravno, izmjene vršiti na vrijeme što je najveća Conteova falinka, kasni iako se vidi da nam gol visi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 mar 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sutra Pogba rijesava sve price oko scudetta
... Nije vec odavno zabijo neki eurogol tako da je vrijeme ..

- Contentissimo
- Kontakt:
ma 2, da se maksimalno mozemo posvetiti evropskoj ligi, treba nam i evropski trofej, makar to bila i ELAdamSmith je napisao/la:Sutra taktički odigrati na nulu.

ps
ni 0 nije losa, ali uzimamo sutra

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Sutra sve osim pobijede sa dva ili vise golova razlike bit ce veliko iznenadjenje,Milan sa Combetom(bonerom
)u odbrani nije nista jaci od Trazbona,u napadu su nesto bolji,tako da ocekujem krajnji rezultat 1-3 ili 1-4 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- IlCapitano
- Kontakt:
Jedva čekam vidjeti na šta će ličiti kad Bonera uzme Llorentea čuvati.
Nadam se da zabija sutra, vrijeme je za njegov novi gol, a on strašno voli ove bitne utakmice.

Nadam se da zabija sutra, vrijeme je za njegov novi gol, a on strašno voli ove bitne utakmice.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma Llorente je totalno van forme i ja lično ne očekujem gol od njega, uradit će on lavovski dio posla i sve to, tekmu bi mogao odlučiti Paul Pogba.
Slažem se sa Presretnim, protiv Verone smo prokockali priliku, ovaj put ne bi trebali, mada će mene lično i bod zadovoljiti.
Slažem se sa Presretnim, protiv Verone smo prokockali priliku, ovaj put ne bi trebali, mada će mene lično i bod zadovoljiti.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Red je vala za neki gol ala Giaccherini, možda Padoin ili Peluso zalome ovaj put
.
Milan je i u prvoj utakmici pokazao da se nikad ne predaju, i zamalo da izjednače pred kraj, tako da ovaj put koncentracija mora biti na visokom nivou 90 minuta. Remi ili poraz ne bi bili dobri iz razloga da bi to bilo drugi put kako nismo iskoristili "kiks" Rome.

Milan je i u prvoj utakmici pokazao da se nikad ne predaju, i zamalo da izjednače pred kraj, tako da ovaj put koncentracija mora biti na visokom nivou 90 minuta. Remi ili poraz ne bi bili dobri iz razloga da bi to bilo drugi put kako nismo iskoristili "kiks" Rome.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Derbi je momci. Ne valja potcjenjivati protivnika pogotovo kad se on zove AC Milan.
Bod bi bio ok. Pustiti im loptu i probati zauzdati njihove napade. Otupiti ostricu i na suhi kvalitet navale zabiti.
Pobjeda ja bonus a bod odlican.
Nikad nikog ne potcijenjivati a pogotovo njih a imaju motiv odlican...
Bod bi bio ok. Pustiti im loptu i probati zauzdati njihove napade. Otupiti ostricu i na suhi kvalitet navale zabiti.
Pobjeda ja bonus a bod odlican.
Nikad nikog ne potcijenjivati a pogotovo njih a imaju motiv odlican...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Izostanak Balotellija je naš plus, a lično msm kako nam u ovom trenutku samo on može ozbiljnije zaprijetiti. Derbi je derbi, stoga maksimalno ozbiljno ući u duel, te riješiti sve dileme oko prvaka nakon sinoćnjeg kiksa Rome...
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
Marco Verratti has told L'Equipe: "If I were to go to Juvetus now, it would be a step back. I want to stay here for a long time.
Verratti to L'Equipe: "And I want to stay here for a long period of time. When I was kid I liked Juventus, but now I'm happy to be at PSG."
Zadnja izmjena: macak88, dana/u 02 mar 2014, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Imam dobar feeling za vecersnji derbi
. Nesto sam smiren sad dal je to dobar znak ili ne vidjet cemo...
Velik je hendikep sto nema Vidala, al tu je IL Principino i uvjeren sam da ce odigrati maestralno.

Velik je hendikep sto nema Vidala, al tu je IL Principino i uvjeren sam da ce odigrati maestralno.
Cestitam ekipi i saigracima Sarajevo1946© MrMuscle ss.ba lige La Vecchia Signora je preuzela prvo mjesto 3 lige i do kraja prvenstva ce tako ostati i idemo u visi rang
Imam neke ponude da vas napustim i predem u drugu ekipu nude velike pare
Ali to se nece desiti ja samo mogu igrati za La Vecchia Signora
nadam se da ce mi kapiten Sarajevo1946© povecati platu da makar za kifle imam
Veceras derbi nadam se da ce biti dobra tekma i naravno nasa pobjeda za korak blize scudettu

Imam neke ponude da vas napustim i predem u drugu ekipu nude velike pare

Ali to se nece desiti ja samo mogu igrati za La Vecchia Signora

Veceras derbi nadam se da ce biti dobra tekma i naravno nasa pobjeda za korak blize scudettu

@Yucca to kopiras Haseta.. gdje kaze ja mogu igrati samo u FK Sarajevu
Ne idi nigdje, jer te niko nece cijeniti kao sto te cijene ovdje
Ko pjesnik neki u proznom stihu... A i dama se nikad ne napusta
Odlicno je sto smo prvoplasirani i sto smo jedini u sva 3 ranga takmicenja bez poraza, i sto krupnim koracima grabimo ka Serii B
koju mnogo volimo i koja nam je bliska
A sad ozbiljno... veceras ocekujem pobjedu iz razloga jer smo mnogo bolja ekipa od Milana, sto igracki, sto timski... Niko nema ovakvo jedinstvo kao nasi igraci....
I ne znam sto ljudi potenciraju Boneru kao loseg igraca... On da je balvan, on se ne bi dugo zadrzao u Milanu vec bi mnogo puta bio dosad isutiran, s obzirom da znamo da Milan a i ostale velike ekipe ne trpe tako dugo levate.... Sasvim pristojan igrac.. Cak stavise ja bi ga volio imati kao 5.-6. opciju u nasem kadru.. Pristojan igrac sa pregrstom iskustva.. Svojevremeno jedan od boljih stopera Serie A....dok je igrao jos za Parmu... Imace Llorente finih problema sa njim, al od njega je dovoljno da samo jednom spusti loptu dr. Tevezu da ovaj da gol... I to je to.. Finito.. Vise nam i ne treba... 0:1 i puna saka brade...

Odlicno je sto smo prvoplasirani i sto smo jedini u sva 3 ranga takmicenja bez poraza, i sto krupnim koracima grabimo ka Serii B

A sad ozbiljno... veceras ocekujem pobjedu iz razloga jer smo mnogo bolja ekipa od Milana, sto igracki, sto timski... Niko nema ovakvo jedinstvo kao nasi igraci....
I ne znam sto ljudi potenciraju Boneru kao loseg igraca... On da je balvan, on se ne bi dugo zadrzao u Milanu vec bi mnogo puta bio dosad isutiran, s obzirom da znamo da Milan a i ostale velike ekipe ne trpe tako dugo levate.... Sasvim pristojan igrac.. Cak stavise ja bi ga volio imati kao 5.-6. opciju u nasem kadru.. Pristojan igrac sa pregrstom iskustva.. Svojevremeno jedan od boljih stopera Serie A....dok je igrao jos za Parmu... Imace Llorente finih problema sa njim, al od njega je dovoljno da samo jednom spusti loptu dr. Tevezu da ovaj da gol... I to je to.. Finito.. Vise nam i ne treba... 0:1 i puna saka brade...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
MrMuscle@ Damu nikad ne napustas
Seria B nam je u krvi

Seria B nam je u krvi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.