Ja se sjećam da je Krasić 3 utakmice dobio samo zbog simuliranja za penal protiv Bologne a Iaquinta ga profulao, to je do sad nevidjena kazna za takvo sto.10DelPiero je napisao/la:Ma nema tu ako ne dobije, za ovo idu bar 3 tekme, kad je Krasic dobio za pljuvanje isto toliko onda za ovo krvnicko udaranje minimalno 5 treba.IlCapitano je napisao/la:Dobro će proći ako ne dobije dodatnu suspenziju.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma ja simuliranje moja greska, svakako prevelika kazna a za ovo lomljenje vilice vidjet cemo kako ce se savez oglasit.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
volim ga k'o da mi je rod ali za ovo mu treba zalijepiti minimalno 3 tekme suspenzije. svakih par mjeseci mu se desi ovaj prenos u glavi gdje covjek jednostavno popizdi i napravi nevidjeno sranje. zadnje sto pamtim je crveni protiv nazia za udaranje maurija. skoro pa ista situacija. bruka.
Krasić je u prvoj sezoni prekucao Seriju A, bio najbolje krilo lige, igrao na većoj razini negoli sada Grevinho, u drugoj ga već nije nigdje bilo jer su ga pročitali kao bukvar, Gervinho i Krasić identičan tip igrača, obojica jednodimenzonalni, nabij loptu i trči za njom, ako šta uradiš uradiš. Protiv iole jače odbrane u ovoj sezoni Gervinho nije ništa uradio.Denno je napisao/la:Lets be honest.Gervinho je za 3 klase bolji od Krasica ali vcrs nije imao podrsku saigraca i to je to.AdamSmith je napisao/la:Gervinho postaje novi Krasić, raja ga skontala da ide samo na trk, posljednjih tekmi ga nigdje nema.
Svakako, težak udarac za Romine ambicije. Inter zaslužio više od boda, De Rossija očekuju minimalno tri utakmice kazne.
Onda Inter je imao samo 1 sut na gol.Bod je najrealniji.
Pa po meni je inter tokom većinskog dijela bolje stajao na terenu i ljudi su znali šta hoće za razliku od Rome koja je bila bezidejna zato i konstanstacija da su Nerazzurri zaslužili više od boda.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Contentissimo
- Kontakt:
sa eventualna sutrasnja 3 boda mislim da ce to biti to sto se tice trke za scudetto, jer Roma slijedece kolo ide Napoliu koji je ponovo uhvatio formu i mislim da tu nemaju sta da traze...doduse i mi cekamo nezgodnu Fiorentinu, ali padale su i jace ekipe na Areni ove sezone...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Sve i da izgubite sutra,sto se skudeta tice to je to.Contentissimo je napisao/la:sa eventualna sutrasnja 3 boda mislim da ce to biti to sto se tice trke za scudetto, jer Roma slijedece kolo ide Napoliu koji je ponovo uhvatio formu i mislim da tu nemaju sta da traze...doduse i mi cekamo nezgodnu Fiorentinu, ali padale su i jace ekipe na Areni ove sezone...
Nema Roma jos snagu i roster da iznese citavu sezonu na vrhunskom nivou.
embrace the chaos
Mogli bi se zakuhati i za drugo mjesto, ako Napoli sutra dobije Livorno, razlika bi bila 4 boda i onda u Napulju možda i utakmica sezone za Romu (jeste da Roma ima utakmicu manje) tako da su ponovo u prednosti, ali sigurno da bi u toj situaciji i samopouzadnje bilo poljuljano.
Ali kako god u naredni par kola neke utakmice bi mogle prvenstvo učiniti nezanimljivim.
Ali kako god u naredni par kola neke utakmice bi mogle prvenstvo učiniti nezanimljivim.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Contentissimo
- Kontakt:
ma nisam htio da djelujem prepotentno, ipak je to Seria A sve je moguce, uvijek se sjetim one nase prve sezone pod Conteom i nevjerovatnog scudetta ispred tada veoma jakog Milana sa Ibrom, koji je imao 7 bodova prednosti, ali da budem iskren sanse Rome su sada znatno smanjene...valjda uzmete drugo mjesto i direktan plasman u LP jer se Napoli zahuktao ponovo...Denno je napisao/la:Sve i da izgubite sutra,sto se skudeta tice to je to.Contentissimo je napisao/la:sa eventualna sutrasnja 3 boda mislim da ce to biti to sto se tice trke za scudetto, jer Roma slijedece kolo ide Napoliu koji je ponovo uhvatio formu i mislim da tu nemaju sta da traze...doduse i mi cekamo nezgodnu Fiorentinu, ali padale su i jace ekipe na Areni ove sezone...
Nema Roma jos snagu i roster da iznese citavu sezonu na vrhunskom nivou.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Pred pocetak sezone cilj je bio povratak u Evropu,onda odlicnim startom su i ambicije porasle,ali svi koji duze prate Seriju A i fudbal su znali da tesko Roma moze do titule zbog rostera,a sto se tice dr. mjesta bit ce ozbiljno ugrozenu ukoliko ne podignemo formu i prezivimo iduce gostovanje bez poraza.
embrace the chaos
- _forzamilan_
- Kontakt:
Loša utakmica. Ništa-ništa, vratite mi 2h života 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
zato ce veceras u isto vrijeme da bude spektakl_forzamilan_ je napisao/la:Loša utakmica. Ništa-ništa, vratite mi 2h života

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne znam šta bi ti rekao. Nisam neki veliki optimista. Ne igra Milan nešto predobro mada ima napretka pod Seedorfom. Mene brine što Milan nije dobio nijednu veliku utakmicu ove sezone a ne igranje Bale i igranje Bonere ne ulijeva mnogo optimizma mada će i Juve biti bez najboljeg igrača-Vidala. Nadam se dobroj tekmi a ovako realno bit će remi uz neki fantomski penal ala Robinho 
Nego Icardi je večeras dobio batina ko nikad u životu. DDR idiot dobit će sigurno 2-3 tekme kazne ali alal mu vera dobar aperkat ono bješe, još im samo fali da im se Mexes vrati da bude kolo pravo

Nego Icardi je večeras dobio batina ko nikad u životu. DDR idiot dobit će sigurno 2-3 tekme kazne ali alal mu vera dobar aperkat ono bješe, još im samo fali da im se Mexes vrati da bude kolo pravo

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Mene uopste nebrine sto Milan nije dobio nijednu veliku utakmicu
.Šalu nastranu,ocekujem sutra veliku utakmicu,vjerujem da ce Milan pokazat da mu nije mjesto gdje se trenutno nalazi,al opet sam nesto skeptican kad vidim da je Čombe u udarnoj postavi Milana 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
ekipa koja u toku 90min ošuta jednom po golu je zaslužila tri boda, zanimljivoAdamSmith je napisao/la:
Pa po meni je inter tokom većinskog dijela bolje stajao na terenu i ljudi su znali šta hoće za razliku od Rome koja je bila bezidejna zato i konstanstacija da su Nerazzurri zaslužili više od boda.

nema potpisa
- IlPrincipe
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mislio sam na Boneru, šta se pališ odmah .. 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
De Rossiju prijeti suspenzija od deset utakmica neigranja.
Posteno

kakva su to vremena bila
Posteno

kakva su to vremena bila

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ne znam zašto se čudite, De Rossi je sinoć udarao i za brata cigošu Tottija, mora se ispuniti kvota 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.