Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kako smo krenuli pa i ovo 4mjesto ce doci u pitanje, sreca pa Totenham kiksa par meceva inace bi bilo svasta.
Ali eto zadovoljan sam kako god, mada nije mi bilo lahko gledat kako sprepustamo konkurenciji 1i2mjesto, ali za razliku od prethodnih sezona ne ganjamo 4 poziciju sa7-8bodova zaostatka nego pokusavamo da ostanemo u top 4.
Ali eto zadovoljan sam kako god, mada nije mi bilo lahko gledat kako sprepustamo konkurenciji 1i2mjesto, ali za razliku od prethodnih sezona ne ganjamo 4 poziciju sa7-8bodova zaostatka nego pokusavamo da ostanemo u top 4.
Gunner4ever
ja sam arsenalov realist,a osvajač drvenih kita nemože dobiti mourinhoa da se igra do sutra,omjer sve govori 0-5-5Texi je napisao/la:Čiji si ti, naš il' njihov ?Seaman je napisao/la:bit će uskoro najmanje 7,a možda i 10 bodova zaostatka.poraz kod chelsea,a nebi se iznenadio i porazu kod kokoškiOrion87 je napisao/la:Pa samo su 4 boda razlike,nije 20 jbt.....
Seamene koga bi ti izabrao da zamjeni Wengera?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kod: Označi sve
Pick broj jedan Jürgen Klopp :ugeek: ,a ima još bar 3-5 trenera koji bi mogli zamijeniti panja,nebi imao ništa imao protiv Capella i AncelotijaGreivis je napisao/la:Seamene koga bi ti izabrao da zamjeni Wengera?
Ali kad bi trebalo napraviti rezultata na brzinu Mourinho kolko god ga pljuvali
-
arminarsenal
- Kontakt:
Haj sto me nervira sto nam krila ne igraju,al mi nikad nece biti jasan razlog zbog kojeg Arteta igra prije Flaminija !
Wenger definitivno ima problema sa samim sobom,pravi velike greske,previse je tvrdoglav,iskreno bi mi bilo zao da ode,al izgleda da je vrijeme,jednostavno ovako ne ide,patnja do patnje iz utakmice u utakmicu !
Wenger definitivno ima problema sa samim sobom,pravi velike greske,previse je tvrdoglav,iskreno bi mi bilo zao da ode,al izgleda da je vrijeme,jednostavno ovako ne ide,patnja do patnje iz utakmice u utakmicu !
Ljudi Wengera treba staviti samo da bude menadjer, a dovesti nekog provjerenog da bude trener.
Jer Wenger je oboje, i vise od toga tako da je covjek razguljen previse zato se i gubi ponekad, jednostavno njegove godine izgleda ne podnose vise, i da je projekat Emirates izvukao sve iz njega sto je mogao.
Nekad je imao taktiku, jel kako nam je svima poznato i ponio naziv Profesor jer je takticki dobivao meceve uz lijepu igru, a sada nema prvog a i ovo drugo msm na igru polahko se gubi i nestaje
Slozili se vi samnom ili ne ali Seaman je dosta toga u pravu samo vi ne zelite da dode do vasih glava ono sto lik pise, jer je covjek pre-pre-realan pa to mozda ostavlja utisak da je samo t radi zabave ili trollanja.
Jer Wenger je oboje, i vise od toga tako da je covjek razguljen previse zato se i gubi ponekad, jednostavno njegove godine izgleda ne podnose vise, i da je projekat Emirates izvukao sve iz njega sto je mogao.
Nekad je imao taktiku, jel kako nam je svima poznato i ponio naziv Profesor jer je takticki dobivao meceve uz lijepu igru, a sada nema prvog a i ovo drugo msm na igru polahko se gubi i nestaje
Slozili se vi samnom ili ne ali Seaman je dosta toga u pravu samo vi ne zelite da dode do vasih glava ono sto lik pise, jer je covjek pre-pre-realan pa to mozda ostavlja utisak da je samo t radi zabave ili trollanja.
Gunner4ever
Ima jos nade, makar u FA cupu. Tako da se mozda i ne navrsi decenija.
Dobro je dok je jedna. Problem je ako se sastave dvije decenijesoxx je napisao/la:Ima jos nade, makar u FA cupu. Tako da se mozda i ne navrsi decenija.
Dajte nam još dva-tri Wengera i Moyesa u Premiership
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pravi našli da komentarišuVirtu4l je napisao/la:Dobro je dok je jedna. Problem je ako se sastave dvije decenijesoxx je napisao/la:Ima jos nade, makar u FA cupu. Tako da se mozda i ne navrsi decenija.![]()
Dajte nam još dva-tri Wengera i Moyesa u Premiership
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
znam da bi AW sa Shalkeom prekucao kobasicarsku ligu zvana rostiljada Bauerna
Gunner4ever
Wenger ne lici na sebe u posljednjim godinama. Jednostavno nije vise to taj trener i polako gubi konce. Pitanje je koliko su vlasnici zadovoljni sa ovime, jer zbog finansijskog dijela oko Emiratesa mozda i ne ocekuju trofeje. Jednostavno imamo ekipu sastavljenu od igraca koji su tu dosli kao jako mladi i razvili se u dobre fudbalere, zatim igrace koji su tu od malih nogu, te igrace koje dovedemo za 10-15 miliona i ocekujemo titulu u ovako jakoj konkurenciji. Mislio sam da je dolazak Ozila neka prekretnica u transfer politici, ali izgleda da je to bilo samo mazanje ociju navijacima.
Vidjet cemo sta ce biti na ljeto. U ovu ekipu se mora uloziti dosta novca, a ne da opet dovedemo 2 igraca po 13-14 miliona i ocekujemo titulu. Jednostavno takvo je vrijeme doslo da se bez dosta novca ne moze napraviti neki rezultat. Pogledajte samo novce koje je ulozio Celzi ili City i sve ce vam biti jasno.
Vidjet cemo sta ce biti na ljeto. U ovu ekipu se mora uloziti dosta novca, a ne da opet dovedemo 2 igraca po 13-14 miliona i ocekujemo titulu. Jednostavno takvo je vrijeme doslo da se bez dosta novca ne moze napraviti neki rezultat. Pogledajte samo novce koje je ulozio Celzi ili City i sve ce vam biti jasno.
Kako se hinjski pokusava izjednacit Ferguson i WengerTheMix je napisao/la:Mene samo brine da ne padnemo ko United kad AW ode.
Vi da bi pali kao oni prvo morate nesto osvojit sa Wengerom pa mu dat nogu
ma ja, hinjo šta je to on osvojio i uradio za Arsenal.autogol je napisao/la:Kako se hinjski pokusava izjednacit Ferguson i WengerTheMix je napisao/la:Mene samo brine da ne padnemo ko United kad AW ode.![]()
Vi da bi pali kao oni prvo morate nesto osvojit sa Wengerom pa mu dat nogu
Što gurate nos gdje vam nije mjesto ?
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja sam siguran! Nije trebalo bogatstvo da se dovede neki defanzivni vezni na ljeto, upravo je vas Gustavo bio dostupan ali ne Wenger je rekao Arteta is top class performer. Mogao se i napadac dovesti ali nije, nudio je za Suareza ok svaka cast ali uvijek treba imati plan b, on ga nije imao a govorio je Giroud is top class performer.Neutralan88 je napisao/la:@SamoZeljo
Jesil ti siguran da Wenger kaže ja sam zadovoljan sa ovakvim igracima meni ne trebaju bolji![]()
![]()
svaki trener ima svoje želje, ja sumnjam da Wenger ne želi bolje igrace...
u klubu se igraju velike igre Wenger je tu samo mali miš
Eto ti top class performera, Liverpool se izjednacio po broju bodova a mi jos imamo po ko zna koji put uzasan raposred u kojem ce WEnger po ko zna koji put prosuti bruku bodova. Fa kup probati osvojiti i ostati u top4 puna saka brade...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
[youtube][/youtube]
Čovjek objasnio, kako igramo daj Bože da ostanaemo u top4!
Čovjek objasnio, kako igramo daj Bože da ostanaemo u top4!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa zar moram nabrajati zicere koje masi Giroud zar nije cijeli ovaj forum osim tebe i par pojedinaca to vec vidio i ismijavao? Zar ima potrebe? Eto neka se javi 5 navijaca drugih kluibova koji prate Arsenal i neutralni su neka nam kazu sta misle o Olivieru Giroudu i da li on fula ili ne fula zicere? Pa jedan Loic Remy igrac Newcastla je zabio vise golova od njega.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma nema sa tobom price. Kazem ti nabroj mi zicere koje je Giroud ofulao neces znati. Podolski opet lose igra, ali je ove godine skroz malo igrao, dakle ne moze se on krivit za to. Rosicky? Eto i njeg pljujes, a proslu covjek odigrao odlicno, i sta sad? Sve utakmice koje je do sad dobio bio dobar, a nije standardni igrac prvih 11.
Ozila niko nije odmarao, Ozil je trenutno UZASAN. Mozes to prihvatiti ili ne, ali covjek ne valja. To od koga je on bolji okaci macku o rep jer ne igra to vec igra borba i igra koju on nema. I normalno je da ce ga ostaviti na klupi nije u formi i ne treba igrati.
Cuj nije u formi ali je zato Rosicky u formi, Giroud je u formi (ipak je zabio 2 gola strasnom Sunderlandu), Cazorla i Wilshere top forma takodjer pa drag mi je ovaj Jack ali ima li igraca koji je vise puta poklonio golove ili dobre sanse svojim greskama na sredini terena? Podolski je takodjer u strasnoj formi, Ox na klupu da panjina i Rosicky igraju krilo.
U pravu je paja sve, sve.
Zar čovjek mora biti toliko slijep da vidi da jednostavno ne pali sa veznjacima na krilima, sa nevidiljivim podolskim od prve minute, sa panjom Artetom u prvoj i td. Čovjek računa da mu je Sunderland i Stoke isto.
Sunderlan nula presing na naše igrače, a to za onoliki broj veznjaka u Arsenalu je naprosto dženet, dok je Stoke sušta suprotnost, presing, nenormalna agresivnost, disciplinovana odbrana postavljena u 2 zone ispred gola.
Jednostavno utakmica gdje se moralo igrat sa Flaminijem(kao i svaka druga da se razumijemo) i Oxom pa i Gnabrijem po krilima.
Čovječe Oxa koji je u formi, čovjeka koji kao krilo je kompletan igrač, bukvalno nema nijednog nedostatka u igri, može probiti bilo koju odbranu preko boka, al jok Wenger stavlja vezne igrače po strane, meljatore na sredu, bez destruktivca.
Postava protiv Bayerna je pun pogodak, pun! Sa onakvom postavom moramo igrati do kraja.
Flamini ramsey veza, Ox jedno krilo drugo Cazorla i to je to.
Zar čovjek mora biti toliko slijep da vidi da jednostavno ne pali sa veznjacima na krilima, sa nevidiljivim podolskim od prve minute, sa panjom Artetom u prvoj i td. Čovjek računa da mu je Sunderland i Stoke isto.
Sunderlan nula presing na naše igrače, a to za onoliki broj veznjaka u Arsenalu je naprosto dženet, dok je Stoke sušta suprotnost, presing, nenormalna agresivnost, disciplinovana odbrana postavljena u 2 zone ispred gola.
Jednostavno utakmica gdje se moralo igrat sa Flaminijem(kao i svaka druga da se razumijemo) i Oxom pa i Gnabrijem po krilima.
Čovječe Oxa koji je u formi, čovjeka koji kao krilo je kompletan igrač, bukvalno nema nijednog nedostatka u igri, može probiti bilo koju odbranu preko boka, al jok Wenger stavlja vezne igrače po strane, meljatore na sredu, bez destruktivca.
Postava protiv Bayerna je pun pogodak, pun! Sa onakvom postavom moramo igrati do kraja.
Flamini ramsey veza, Ox jedno krilo drugo Cazorla i to je to.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali slag na tortu je bio onaj slobodan udarac, toliko igraca u ekipi i retardirani Arteta suta
od svih igraca limitirani kloc izvodi slobodan udarac na 16 metara. Smijesno je bilo vidjeti kako je onaj Nzonzi igrac Stokea doktor sredine terena i igrac svjetske klase u poredjenju sa spanskim maljem koji je kapiten Arsenala, kakva bruka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.