OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Nekako sam uvijek gotivio klubove sa TK,Slobodu,Gradinu,Radnicki,Bratstvo,neznam zasto ali uvijek su mi dragi bez obzira na ove dosadasnje provokacije itd.Nadam se jednoj fer i postenoj utakmicu,i ako danas Gradini ne zelim ni 1% srece,u nekim drugim utakmicama da,ipak mi je moj klub najbitniji 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Niko te ne provocira ovde druže..Bihac96 je napisao/la:Nekako sam uvijek gotivio klubove sa TK,Slobodu,Gradinu,Radnicki,Bratstvo,neznam zasto ali uvijek su mi dragi bez obzira na ove dosadasnje provokacije itd.Nadam se jednoj fer i postenoj utakmicu,i ako danas Gradini ne zelim ni 1% srece,u nekim drugim utakmicama da,ipak mi je moj klub najbitniji
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kakvo je vrijeme u Srebreniku,da nije kisa pocela padati ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
PadaBihac96 je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Srebreniku,da nije kisa pocela padati ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
NKJ je napisao/la:Pa šta ima veze i da ispadnete iz lige, vama je ipak bitna SLoboda. Odigrajte utakmicu za njih, da oni smanje prednost, pa onda vas ko j.![]()
Kako ste naivni.
Možeš se kladiti da Gradina neće ispasti.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Kisa je na strani jedinstva iz razloga sto ce neki ostat kod kuce i nece doc podrzat plave...mada ja mislim da ce gradina bez problema dobit jedinstvo u to sam uvjeren, i to iz samo jednog razloga..sto se tice igrackog kadra imamo jedan od boljih samo sto tom igrackom kadru potrebna disciplina,kad god se prije utakmice uvela neka disciplina u klub igraci su pokazali svoj talentat i odigrali dobru utakmicu,ako su sinoc bili karantinu i obecne im premije i plate dolaze na vrijeme, ovi iz bihaca nemaju se cemu nadat..apach1986 je napisao/la:PadaBihac96 je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Srebreniku,da nije kisa pocela padati ?
Ne znam zasto nam igraci idu na gostovanje 360 kilometara a nemaju se cemu nadati :S bolje da smo ostali u Bihacu i predali utakmicu
crni89 je napisao/la:Kisa je na strani jedinstva iz razloga sto ce neki ostat kod kuce i nece doc podrzat plave...mada ja mislim da ce gradina bez problema dobit jedinstvo u to sam uvjeren, i to iz samo jednog razloga..sto se tice igrackog kadra imamo jedan od boljih samo sto tom igrackom kadru potrebna disciplina,kad god se prije utakmice uvela neka disciplina u klub igraci su pokazali svoj talentat i odigrali dobru utakmicu,ako su sinoc bili karantinu i obecne im premije i plate dolaze na vrijeme, ovi iz bihaca nemaju se cemu nadat..apach1986 je napisao/la:PadaBihac96 je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Srebreniku,da nije kisa pocela padati ?

Nije bitno vrijeme kada Gradina igra
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Baš tako, previše se falite ovde i puni ste optimizma, Jedinstvo je kvalitetnije od nas ali naš je teren naša avlija.. samo na kraju da se ne odbije o glavu, ako se odbije prozivajte ove forumaše ostaletropic je napisao/la:Ne znam zasto nam igraci idu na gostovanje 360 kilometara a nemaju se cemu nadati :S bolje da smo ostali u Bihacu i predali utakmicu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
citam na prognozi kisa bi trebala uskoro prestati tako da ce barem prvo poluvrijeme proteci bez padavina 
Sloboda Tuzla
Benjo ako izgubite danas onda vrati onih 50 hiljada 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Rekoh ti da neću biti na tribini nego pred ulazom, pa ću prije tebe moći izaći i pobjećiGorki je napisao/la:Benjo ako izgubite danas onda vrati onih 50 hiljada
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
to je najpametnije od navijca jedinsva sto sma danas procito,ustedili bi nekih para i taman bi pomgli kupit sledecu utakmicu :ptropic je napisao/la:Ne znam zasto nam igraci idu na gostovanje 360 kilometara a nemaju se cemu nadati :S bolje da smo ostali u Bihacu i predali utakmicu
Steta sto ne mislim to ozbiljno 
Teška utakmica, kao ona u Bihaću. Gdje smo vas teško dobili. Ali tad smo tek bili počeli, sada je već sve na kojem nivou više. Biće nam teško, ali pobjediti moramo. Moramo nastaviti sve ovo, ne smijemo izgubiti, jer pada moral igračima, bude li pobjeda, mislim da nam zadugo niko neće stati na put, pa ni Sloboda u Tuzli.
Jeftinije su sudije, one za peticu sve odrade :pGorki je napisao/la:Benjo ako izgubite danas onda vrati onih 50 hiljada
Hajde javite nam kad dodju navijači jesu ušli. 
Sretno dns gradini i da pobijedite abd 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sretno Gradini 
-
samolukavac
- Kontakt:
Korisnici Moja TV mogu uživo gledati utakmicu Gradina - Jedinstvo na televiziji JATA SREBRENIK 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.