1.Tottenham ako zeli ucvrstiti 5 poziciji, mora bi danas pobijediti predzadnjeg Cardiffa,a mislim da su i dobili krila od one pobijede u Ligi Europe,tako da mislim da ce ovo danas dobiti.
2. Tradicije medjusobnih susreta, na kojima redovno pada 3 i vise golova, a u zadnje vrijeme obje ekipe u medjusobnim duelima postizu po barem jedan gol. Ovdje bi moglo i cak pm3.
3. 14 meceva zaredom u Seriji A Parma nije izgubila, a Sassuolo je primio cak 54. Mislim da danas mogu do gola,a mozda cak i do pobijede.
4. Real je u stanju dati svakom gol,dva koliko je potrebno, a Atletico ce traziti da se osveti za prosli poraz na svom stadionu, tako da kao realna opcija mi izgleda da ce oba tima postici gol. Ostaje da vidimo kako ce zavrsiti
5. Lille pobijedom ide na trecu poziciju, tako da danas moraju postici gol.
6. Ajax nakon debakla protiv Salzburga vraca se u prvenstvo gdje igraju derbi sa Feynordom,Ajax je do sada u skoro svim njihovim medjusobnim susretima dao barem gol, tako se nadam da ce i danas biti.
7. Finale turnira u Cherbourgu (Francuska),domaci teniser igra protiv Gombosa, koji je jucer pobijedio Berankisa u 3 seta. Kvalitet je na strani De Schepper-a,jos domaci teren, pobijeda ne bi trebala doci u pitanje.
8. Swansea nakon poraza od Napolia,docekuje Cristal P., koji je do sada primio 36 golova. Domacini ce danas sigurno ici na pobijedu tako da gol(ovi) ne bi trebali izostati.
Ovo je moj danasnji glavni, Sretno ako neko nesto prepise.. Nadam se da cemo svi biti sretni kad se zavrsi ovo.