Kako da se kreće kad ni sam Aguero ne zna šta bi s' loptom. Kad gaučo zabije onu svoju glavu nema tu asistencije, taman da je Maradonino unuče na drugoj strani,al' nije da nismo navikli.pisac je napisao/la:Mozda da se Dzeko zna kretati i otvoriti, mozda bi mu dodao.Neutralan88 je napisao/la:Ma nece Aguero dodati loptu jbg
Covjek se zabija u odbrambnog igraca a ne trci u prazan prostor i ne otvara.
Koja je svrha dodati mu ako je odbrambeni igrac pola metra od njega?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
niko ne zna ubaciti ebenu loptu, hoce da se usetaju u gol
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ima tu istine. Stvarno pregrubo je u ovoj ligi.plavipatriota je napisao/la:ovaj engleski fudbal mi se iz godine u godinu sve više gadi! znači količina grubosti koja je prisutna bukvalno uništava fudbal tamo, sve sami krkani, prvo noga pa lopta.. gledam kako o shea čuva džeku na korneru, u svakoj drugoj ligi bi sudija penal odsvirao, bukvalno mu glavu pod rame svoje stavio i guši ga.. FUJ!
Tacno se vidjelo da gleda Dzeku ali da vidi da ovaj ne otvara se i da mu je odbrambeni igrac na pola metra od njega. Aguero jedino sto je tad mogau raditi je krenuti pa sta bude ili vratiti loptu nazad. Naravno da su ga sa lakocom zaustavili.Centre forward je napisao/la:Kako da se kreće kad ni sam Aguero ne zna šta bi s' loptom. Kad gaučo zabije onu svoju glavu nema tu asistencije, taman da je Maradonino unuče na drugoj strani,al' nije da nismo navikli.pisac je napisao/la:Mozda da se Dzeko zna kretati i otvoriti, mozda bi mu dodao.Neutralan88 je napisao/la:Ma nece Aguero dodati loptu jbg
Covjek se zabija u odbrambnog igraca a ne trci u prazan prostor i ne otvara.
Koja je svrha dodati mu ako je odbrambeni igrac pola metra od njega?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Fudbal nije balet, i nije za žene (bez obzira koliko one pokušavale da ga igraju).DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ima tu istine. Stvarno pregrubo je u ovoj ligi.plavipatriota je napisao/la:ovaj engleski fudbal mi se iz godine u godinu sve više gadi! znači količina grubosti koja je prisutna bukvalno uništava fudbal tamo, sve sami krkani, prvo noga pa lopta.. gledam kako o shea čuva džeku na korneru, u svakoj drugoj ligi bi sudija penal odsvirao, bukvalno mu glavu pod rame svoje stavio i guši ga.. FUJ!
Ako vam smeta gledajte špansku ligu gdje sudija za ružan pogled faul svira, nek je to pravi fudbal...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Engleski nogomet i ljepotaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ima tu istine. Stvarno pregrubo je u ovoj ligi.plavipatriota je napisao/la:ovaj engleski fudbal mi se iz godine u godinu sve više gadi! znači količina grubosti koja je prisutna bukvalno uništava fudbal tamo, sve sami krkani, prvo noga pa lopta.. gledam kako o shea čuva džeku na korneru, u svakoj drugoj ligi bi sudija penal odsvirao, bukvalno mu glavu pod rame svoje stavio i guši ga.. FUJ!
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Tacno se vidjelo da gleda Dzeku ali da vidi da ovaj ne otvara se i da mu je odbrambeni igrac na pola metra od njega. Aguero jedino sto je tad mogau raditi je krenuti pa sta bude ili vratiti loptu nazad. Naravno da su ga sa lakocom zaustavili.[/quote]
Dobro je ba i tebe!
Ti znas sta je on tacno gledao i u koga!
Javljas se samo kad shity slabo igra,pa onda omalovazavas Dzeku kao on kriv za sve!
Ajd ba popusti malo,gledaj ucinak cijele ekipe,ne samo Dzeke (kojeg ocito nemirises)!
Dobro je ba i tebe!
Ti znas sta je on tacno gledao i u koga!
Javljas se samo kad shity slabo igra,pa onda omalovazavas Dzeku kao on kriv za sve!
Ajd ba popusti malo,gledaj ucinak cijele ekipe,ne samo Dzeke (kojeg ocito nemirises)!
- plavipatriota
- Kontakt:
špance i ne volim zbog valjanja, al šta fali njemačkom npr? budimo realni, dosta zanimljiviji upravo zbog manje količine nabildanih dvometraša koji loptu i ne vide, vide samo dobre pozicije za uvalit nekom krampon..Unknown Genius je napisao/la:Fudbal nije balet, i nije za žene (bez obzira koliko one pokušavale da ga igraju).DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ima tu istine. Stvarno pregrubo je u ovoj ligi.plavipatriota je napisao/la:ovaj engleski fudbal mi se iz godine u godinu sve više gadi! znači količina grubosti koja je prisutna bukvalno uništava fudbal tamo, sve sami krkani, prvo noga pa lopta.. gledam kako o shea čuva džeku na korneru, u svakoj drugoj ligi bi sudija penal odsvirao, bukvalno mu glavu pod rame svoje stavio i guši ga.. FUJ!
Ako vam smeta gledajte špansku ligu gdje sudija za ružan pogled faul svira, nek je to pravi fudbal...
Dzeko se vratio na ono svoje staro iz okt mjeseca kad je izgledao lijen, nezainteresivan i bezopasan..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobra je njemačka liga u posljednje vrijeme, samo što je nezanimljiva..
ajmoooo dzeksoneee sadddddd
ajmoooo dzeksoneee sadddddd
- Neutralan88
- Kontakt:
Nije Dzeko kriv za ovaj rezz od 0:1...
Lose igra City od prvog do zadnjeg..
Lose igra City od prvog do zadnjeg..
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ako Džeko ne zabije do 60-te negine mu klupa.
Kakve samo golove zabija ovaj Toure

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Neutralan88
- Kontakt:
Auuuuuuuu brate sta ovo bi 
Yaya do jaja xD
Yaya do jaja xD
- el-fighter
- Kontakt:
Toure
WTF
WTF
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hahaha evo već uobičajeno...kada zakažu napadači, tu je yaya 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja golcine
- el-fighter
- Kontakt:
jooj blitzkriega 
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: General505, hurem i 30 gostiju.